• BIST 9039.77
  • Altın 2298.627
  • Dolar 32.3159
  • Euro 35.1084
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 21 °C

WTTC, 2022 Küresel Zirvesi Nisan’da Manila'da yapıyor

WTTC, 2022 Küresel Zirvesi Nisan’da Manila'da yapıyor
Dünya Seyahat ve Turizm Konseyi (WTTC) 21. Küresel Zirvesi'nin 20-22 Nisan 2022 tarihleri ​​arasında Filipinler'in Manila kentinde gerçekleşeceğini duyurdu.

EMRE ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
LONDRA -
Dünya Seyahat ve Turizm Konseyi ( WTTC ), merakla beklenen 21. Küresel Zirvesi'nin 20-22 Nisan 2022 tarihleri ​​arasında Filipinler'in Manila kentinde gerçekleşeceğini duyurdu.

wttc,-2022-manila.png

wttc-baskani-ve-ceosu-julia-simpson-.jpgWTTC BAŞKANı JULIA SIMPSON: SEAHATİN KAPILARINI AÇIYORUZ
WTTC Başkanı ve CEO'su Julia Simpson şunları söyledi: "Dünyanın dört bir yanındaki ülkeler seyahat etmenin kapılarını açmaya başladıkça, Küresel Zirvemizi sadece birkaç hafta içinde yeniden planlama kararı aldık. Bu, daha fazla uluslararası katılımcının Manila'da bize katılmasını ve ekonomik toparlanmaya doğru ilerlerken sektöre rehberlik etmesine ve öncülük etmesine yardımcı olacaktır. Küresel Zirvemiz, takvimdeki en etkili Seyahat ve Turizm etkinliğidir. Uluslararası seyahati güvenli bir şekilde eski haline getirme çabalarımızı sürdürmek için Üyelerimizi, endüstri liderlerini ve kilit hükümet temsilcilerini Nisan ayında Manila'da bir araya getirmeyi dört gözle bekliyoruz.”

philippines-tourism-secretary-bernadette-romulo-puyat-.pngphilippines-tourism-secretary-bernadette-romulo-puyat-.pngBERNADETTE ROMULO-PUYAT: ÖNEMLI BIR FıRSAT OLACAK.
Filipinler Turizm Departmanı Sekreteri Bernadette Romulo-Puyat, ise şunları söyledi: "WTTC Küresel Zirvesi, uluslararası ziyaretçilere nihai olarak yeniden açılmamız için yaptığımız hazırlıkları sergilememiz için önemli bir fırsat olacak. Turizm bize her zaman sonsuz fırsatlar sundu. Pandemi sırasında destinasyonlarımızın ve sınırlarımızın yeniden açılması, seyahat ve turizme bağımlı olan milyonların geçimini sürdürmek için çok önemlidir. Seyahat endüstrisinde bir sonraki normale dönerken Manila'daki zarif ev sahibiniz olmayı dört gözle bekliyoruz.”

Zirve, küresel bir izleyici kitlesinin sanal olarak katılmasıyla bizzat Metro Manila ev sahipliğinde yapılacak. Ana konuşmacılar gibi daha fazla bilgi kısa süre içinde duyurulacak.

Bu haber toplam 1253 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.