• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 23 °C

WTM Londra’da, dünya turizm trendleri açıklanacak

WTM Londra’da, dünya turizm trendleri açıklanacak
World Travel Market London 2023, 6 Kasım Pazartesi günü fuarın ilk gününde Küresel Raporu'nu yayınlayarak sektörü şekillendiren en son trendleri ortaya çıkaracak .

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
LONDRA / İNGİLTERE -
Dünyanın en etkili seyahat ve turizm etkinliği olan World Travel Market London 2023, 6 Kasım Pazartesi günü fuarın ilk gününde Küresel Raporu'nu yayınlayarak sektörü şekillendiren en son trendleri ortaya çıkaracak .

 

Bir Oxford Economics şirketi olan Tourism Economics'teki ünlü araştırmacılarla birlikte derlenen özel WTM Küresel Seyahat Raporu , tatil amaçlı seyahat edenlerin ihtiyaçlarının ve isteklerinin nasıl değiştiğini gösteriyor ve 2024 ve sonrası için gelişen ve büyüyen destinasyonlara ışık tutuyor.

Medya, rapora özel erişime sahip olacak ve 6 Kasım Pazartesi günü saat 10.00-11.00 arasında WTM basın konferansında ve Uluslararası Medya Merkezi'nde (N1-500) medya kahvaltısında vurgulanan önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olacak.

Aynı günün ilerleyen saatlerinde, raporun tamamının ayrıntılı olarak ortaya çıkacağı ' WTM Sunuyor…Küresel Seyahat Raporu' başlıklı bir oturum da gerçekleştirilecek ve ardından WTM Küresel Seyahat Raporu: Oxford Economics ile Elevate'te Endüstri Etkisi adlı bir panel tartışması gerçekleştirilecek. Sahne, 14:15-15:30 arası.

world-travel-market-london.pngKatılımcılar, seyahatin değişen ortamı hakkında değerli bilgiler edinecek ve tüketici talepleri hakkında bilgi edinerek işlerini şekillendirmelerine ve gelecek için plan yapmalarına yardımcı olacak.

Panelde sektörün önde gelen isimleri, trendlerin önümüzdeki ay ve yıllarda pazarlama, satış, inovasyon ve yatırım planlarını nasıl etkileyeceğine dair düşüncelerini paylaşacak.

WTM Londra Fuar Direktörü Juliette Losardo şunları söyledi:

“Şimdiye kadarki ilk WTM Küresel Seyahat Raporu'nu yayınlamaktan büyük heyecan duyuyoruz; bu rapor, seyahat topluluğunun sektörü şekillendiren trendler hakkında en yeni bilgilere sahip olmasını sağlama konusundaki kararlılığımızı gösteriyor ve WTM'de üç gün boyunca gerçekleşecek tartışmaları, toplantıları ve planlamayı destekleyecek. .''

“Turizm verileri ve ekonomisinde lider olan Oxford Economics ile ortaklık kurduk ve rapor, dünya çapında yaklaşık 185 ülkeyi destinasyon ve menşe pazar olarak kapsayan geniş bir veri bankasını ve ziyaretler, geceler açısından tüm önemli ikili turizm akışlarını kullanarak uluslararası araştırmalardan elde edilen bulguları sunuyor. ve harcamaların yanı sıra sektöre özgü benzersiz bilgiler sunan rapor, turizme ilişkin kapsamlı bir bakış açısı sunuyor."

"Dünya çapındaki görünüm ve kapsamlı, bilgilendirici bulgular, delegelere seyahat sektöründe önde kalmalarını sağlamak için paha biçilmez bilgiler verecek."

Rapor, pazarın 2023'te nasıl ilerlediğini detaylandıracak ve 2024'te yurt içi ve yurt dışı tatil seyahatinin nasıl gelişeceğini tahmin edecek.

Enflasyon ve hayat pahalılığı sıkışıklığı gibi zorlukların etkisini dikkate alıyor ve farklı bölge ve pazarların değişen kaderlerini karşılaştırıyor.

WTM Küresel Seyahat Raporu , pandemi sonrası dönemde talebin etkenlerini derinlemesine inceleyecek, gezginlerin tatillerine diğer harcama türlerinden nasıl ve neden öncelik verdiklerini inceleyecek ve farklı demografik grupların görünümünü dikkate alacak.

Yazarlar ayrıca sektör toparlanırken orman yangınları, grevler ve personel sıkıntısı gibi krizlerle uğraşmak zorunda kalan seyahat ticaretini etkileyen sorunları da incelediler.

Losardo, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Geçtiğimiz birkaç ay içinde katılımcılardan ve ortaklarımızdan, birçok olumsuzluğa rağmen 2023 ticaretinin başarısıyla ilgili pek çok olumlu hikaye duyduk. Bu rapor, güncel veriler ve uzman yorumlarıyla söylentileri destekleyecektir. "2024'e baktığımızda bu rapor, delegelerin sektörümüzün geleceğini şekillendiren güçlere dair daha derin bir anlayışla donanmış olarak önümüzdeki ve sonraki yıl için stratejilerini oluşturmalarına yardımcı olmak için hazır."

Bu haber toplam 413 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.