• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 25 °C

WTM Londra 2023 Konferans Programı Açıklandı

WTM Londra 2023 Konferans Programı Açıklandı
Dünyanın en etkili seyahat ve turizm etkinliği olan World Travel Market London 2023 , yüksek profilli konuşmacılar ve seminerlerle konferans programının ayrıntılarını açıkladı.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
LONDRA / İNGİLTERE -
Dünyanın en etkili seyahat ve turizm etkinliği olan World Travel Market London 2023 , yüksek profilli konuşmacılar ve seminerlerle konferans programının ayrıntılarını açıkladı.

 

60'tan fazla konferans oturumu düzenlenerek küresel seyahat topluluğuna güç veriliyor ve onlara seyahati Değiştirme Gücüne sahip oldukları hatırlatılıyor.

Konferans programı, 6-8 Kasım 2023 tarihleri ​​arasında ExCeL Londra'da gerçekleşecek ve üç gün boyunca üç aşamada sekiz yeni parça içerecek . Önceki yıllardan farklı olarak, 2023 konferans aşamaları Discover, Elevate ve Innovate olarak adlandırılacak . amacının yansımasıdır.

Ayrıca, WTM Londra Konferansı oturumlarına 9.102 ziyaretçinin katıldığı 2022'deki talebe yanıt olarak sahne boyutları artırıldı ve WTM, tek bir ana sahne yerine etkinlik boyunca eşit derecede önemli üç etaba ev sahipliği yapacak.

Sekiz konferans yolu Sürdürülebilirlik, Teknoloji, Jeo-Ekonomi, Gelişen Pazarlar, Tüketici Eğilimleri, Pazarlama, Çeşitlilik ve Katılım (D&I) ve Deneyim başlıklı olacak ve küresel seyahat topluluğunu bilgilendirerek, eğlendirerek ve etkileyerek başarılı olmasına ve gelişmesine yardımcı olmayı amaçlayacak. onların iş kararları.

Bir başka ilk olarak Discover Stage , ağ iletişimini desteklemek için tasarlanmış yeni bir düzene sahip olacak. Geleneksel konferans tarzı sandalyeler yerine masa bazlı oturma, oturumlar arasında ağ kurmayı teşvik edecek; bu aynı zamanda buz kırıcıları, hikaye anlatıcıları ve molalar sırasında sosyalleşmeyi de içerecektir.

wtm-londra-2023-konferans.jpgGünlere göre sıralanan önemli oturumlardan bazıları şunlardır:

6 Kasım Pazartesi

UNWTO ve WTTC işbirliğiyle Dünya Seyahat Pazarında Bakanlar Zirvesi 17.
yılında , WTM Londra takvimindeki bu önemli etkinlik, önemli turizm anlaşmalarını tartışmak ve onaylamak üzere dünyanın dört bir yanından ileri gelenlerin en büyük toplantısını bir araya getiriyor. Zirve, WTM Londra 2023'ün Birinci Gününde gerçekleşecek. Bu, İkinci Gün'de gerçekleştiği önceki yıllara göre bir değişiklik ve Zirvenin dünya çapındaki seyahat ve turizm endüstrisi açısından artan önemine işaret ediyor.

Ayrıca 6 Kasım Pazartesi günü katılımcılar , WTM'nin yeni araştırması WTM Sunar…Küresel Seyahat Görünümü'nün yayınlanmasını sabırsızlıkla bekleyebilirler . Delegeler , Oxford Economics'in ünlü araştırmacıları tarafından desteklenen yeni WTM Küresel Seyahat Raporu'nun sunumuyla seyahatin geleceğini şekillendiren trendler hakkında değerli bilgiler edinecek .

Bu oturumda gezginlerin değişen ihtiyaçlarına, yeni ortaya çıkan ve büyüyen destinasyonlara ses verilecek ve 2024 ve sonrası için davranış ve trendler ortaya çıkarılacak.

7 Kasım Salı
Çeşitlilik ve Katılım Zirvesi (D&I)
Bu önemli Zirve lansmanı, bir seyahat işletmesinin neden çeşitli iş gücüyle daha iyi performans gösterebileceğini ve eğlence amaçlı seyahat stratejisinin geliştirilmesinde kapsayıcılığın önemini ele alacak. Az temsil edilen grupları göz önünde bulundurarak aidiyet duygusunu geliştirmek, seyahatin cinsiyet, etnik köken, cinsel yönelim veya sosyoekonomik geçmişe bakılmaksızın herkes için erişilebilir olmasını sağlayacaktır.

Oturumlar arasında, rekor kıran engelli bir maceracı olan Darren Edwards , engelliliği çevreleyen damgalamayı inceleyecek ve işletmelerin bilinçaltı önyargıların üstesinden gelebilmesinin yollarını keşfedecek.

Teknoloji Zirvesi
Teknoloji Zirvesi, Akıllı Turizm için Şehirler Kurmak ; Teknolojinin Geleceği ; ve Yapay Zeka – Seyahat Sektöründe Sınırsız Değişim Fırsatları .

Ayrıca, 7 Kasım Salı günü , Yenilik Aşamasında seyahat topluluğu, Lonely Planet Başkan Yardımcısı Tom Hall'dan , gezgin davranışlarındaki ve önceliklerindeki değişikliklerin seyahat manzarasını nasıl değiştirdiğini değerlendirecek.

8 Kasım Çarşamba

Pazarlama Zirvesi

Pazarlama oturumları veriye dayalı; hikaye anlatımı ve etkileyicilerle etkileşim. Çarşamba günkü oturumlarda seyahat pazarlamasında pazarlamanın ve dijital araçların geleceği de ele alınacak .

Sürdürülebilirlik Zirvesi
Sürdürülebilirlik, seyahat endüstrisinde hala birçok engelle karşı karşıyadır ve zirve, eğitimin, sosyo-ekonomik faydaların ve etkili finansmanın nasıl olumlu değişime yol açabileceğini ve sektör genelinde sürdürülebilir uygulamaların benimsenmesini nasıl teşvik edebileceğini keşfeder.

Mutlaka katılmanız gereken oturumlar arasında: Sırada Nerede? Sürekli değişen bir iklimde turizmi yeniden hayal etmek, iklim ve biyolojik çeşitlilik sorunları kötüleştikçe iyi turizmin neye benzediğini keşfeder.

Ayrıca WTM Londra 2023, 8 Kasım Çarşamba günü , kimliği yakında açıklanacak, kaçırılmaması gereken bir Açılış Konuşmacısı ile tamamlanacak .

WTM Londra Uluslararası Konferans Müdürü Brooke Gilbertson şunları söyledi:

“Bu yılki etkinliğin muhteşem konuşmacı ve panelist kadrosundan daha fazla memnun olamazdık. Seyahat endüstrisine makro bir bakış ve onu şekillendiren güçlere dair daha derin bir anlayış arayanlar için WTM Londra 2023, dünyanın her köşesinden gelen ve seyahat endüstrisinin her unsuruna ilişkin bilgeliklerini yaymak üzere konuşmacıların katıldığı mutlaka katılması gereken bir gösteri. ”

2023 yılı onaylanmış Konferans Programını görüntülemek için .

Bilet ayırtmak için: World Travel Market London'a kaydolun (wtm.com)

-BİTİYOR

Görseller için görsel kitaplığımızı ziyaret edin

Dünya Seyahat Pazarı (WTM) Portföyü, dört kıtadaki önde gelen seyahat etkinliklerinden ve çevrimiçi portallardan oluşur. Olaylar şunlardır:

WTM Londra, küresel seyahat topluluğu için dünyanın en etkili seyahat ve turizm etkinliğidir. Gösteri, seyahat endüstrisine makro açıdan bakmak ve onu şekillendiren güçlere dair daha derin bir anlayış arayanlar için nihai varış noktasıdır. WTM Londra, etkili seyahat liderlerinin, alıcıların ve yüksek profilli seyahat şirketlerinin fikir alışverişinde bulunmak, inovasyonu teşvik etmek ve iş sonuçlarını hızlandırmak için bir araya geldiği yerdir.

Sonraki canlı etkinlik: 6 - 8 Kasım 2023, ExCel Londra'da

http://london.wtm.com/

Şu anda 30. yılına giren Arabian Travel Market (ATM) , gelen ve giden turizm profesyonelleri için Orta Doğu'nun önde gelen uluslararası seyahat ve turizm etkinliğidir. ATM 2022, Dubai Dünya Ticaret Merkezi'ndeki 10 salonda 23.000'den fazla ziyaretçinin ilgisini çekti ve 150 ülkeden 1.500 katılımcı ve katılımcı dahil 30.000'den fazla katılımcıya ev sahipliği yaptı. Arap Seyahat Pazarı, Arap Seyahat Haftası'nın bir parçasıdır. #ATMDubai

Bir sonraki kişisel etkinlik: 6 - 9 Mayıs 2024, Dubai Dünya Ticaret Merkezi, Dubai

https://www.wtm.com/atm/en-gb.html

Arabian Travel Week, Arabian Travel Market 2023 içinde ve yanında gerçekleştirilen etkinliklerden oluşan bir festivaldir. Orta Doğu'nun seyahat ve turizm sektörüne yenilenmiş bir odak sağlayan bu etkinlikte ILTM Arabia, ARIVAL Dubai, Etkileyici etkinlikleri ve aktivasyonları, ITIC, GBTA Business Travel yer alıyor. Forumların yanı sıra ATM Seyahat Teknolojisi. Ayrıca ATM Alıcı Forumları, ATM Hız Ağı Etkinlikleri ve bir dizi ülke forumunu da içerir.

https://www.wtm.com/arabian-travel-week/en-gb.html

WTM Latin Amerika her yıl São Paulo şehrinde düzenleniyor ve üç günlük etkinlik boyunca yaklaşık 20.000 turizm profesyonelinin ilgisini çekiyor. Etkinlik, nitelikli içeriğin yanı sıra ağ oluşturma ve iş fırsatları da sunuyor. Bu dokuzuncu edisyonda - 2021'de düzenlenen %100 sanal etkinliğin yanı sıra sekiz yüz yüze etkinlik gerçekleşti - WTM Latin Amerika, etkili iş yaratmaya odaklanmaya devam etti ve altı bin toplantı için önceden rezervasyon yapmayı başardı 2022'de alıcılar, seyahat acenteleri ve katılımcılar arasında gerçekleştirildi.

Sonraki etkinlik: 15 - 17 Nisan 2024 - Expo Center Norte, SP, Brezilya

http://latinamerica.wtm.com/

WTM Africa, 2014 yılında Güney Afrika'nın Cape Town şehrinde hayata geçirildi. 2022'de WTM Afrika, 2019'a kıyasla %7'den fazla bir artışla 7 binden fazla önceden planlanmış randevuyu kolaylaştırdı ve 2019'dakiyle aynı sayı olan 6 binden fazla (denetlenmemiş) ziyaretçiyi ağırladı.

Sonraki etkinlik: 10 - 12 Nisan 2024 – Cape Town Uluslararası Kongre Merkezi, Cape Town http://africa.wtm.com/

ATW Connect Hakkında : Afrika Seyahat Haftası'nın dijital kolu, ilginç içerik, sektör haberleri ve içgörülerle ve yeni aylık web semineri serimizde çeşitli konularda uzmanlardan bilgi alma fırsatıyla dolu bir sanal merkezdir. Hepsi seyahat ve turizm endüstrisindeki herkesi birbirine bağlı tutmayı amaçlıyor. ATW Connect, genel eğlence turizmi, lüks seyahat, LGBTQ+ seyahati ve MICE/iş seyahati sektörünün yanı sıra seyahat teknolojisine yönelik gelen ve giden pazarlara odaklanıyor.

WTM Global Hub, dünya çapındaki seyahat endüstrisi profesyonellerini birbirine bağlamak ve desteklemek için oluşturulmuş WTM Portföy çevrimiçi portalıdır. Kaynak merkezi, katılımcıların, alıcıların ve seyahat endüstrisindeki diğer kişilerin küresel koronavirüs pandemisinin zorluklarıyla yüzleşmesine yardımcı olacak en son rehberlik ve bilgileri sunuyor. WTM Portfolio, merkez için içerik oluşturmak amacıyla küresel uzman ağından yararlanıyor. https://hub.wtm.com/

Bu haber toplam 503 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.