• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 20 °C

WTM London, fuar alanında yeni alanlar açtı

WTM London, fuar alanında yeni alanlar açtı
World Travel Market London 2023 , bu yıl fuar alanında üç heyecan verici yeni alanlar açıldı. Bunlar Konaklama, Toptancılar, Deneyimler ve Ulaşım.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
LONDRA / İNGİLTERE -
Dünyanın en etkili seyahat ve turizm etkinliği olan World Travel Market London 2023 , bu yıl fuar alanında üç heyecan verici yeni alanlar açıldı. Bunlar Konaklama, Toptancılar, Deneyimler ve Ulaşım.

 

Yeni alanlar Uluslararası Merkezin yerini alacak ve ağırlıklı olarak özel sektör ve destinasyon dışı sergileyicileri sergileyecek.

Konaklama ve Toptancılar, Deneyimler ve Ulaşım alanları, World Travel Market tarafından bu yılın başlarında gerçekleştirilen ve özellikle genç nesiller arasında seyahat satın alma kararlarında salt destinasyon yerine deneyimlere dayalı bir eğilim tespit eden kapsamlı bir araştırmanın ardından başlatıldı.

WTM'nin davranışsal araştırması, Y kuşağının ve Z kuşağının yalnızca ziyaret etmek istedikleri şehir, ülke veya bölge yerine giderek daha fazla deneyime veya yapılacaklar listelerine dayalı seyahat seçimleri yapmasıyla birlikte, gezginlerin değişen alışkanlıklarının altını çizdi.

wtm-london,.jpgLondra World Travel Market Fuar Direktörü Juliette Losardo şunları söyledi:

“X kuşağı İspanya'ya, New York'a ya da Paris'e gidebilirken, yeni nesiller bir sağlıklı yaşam merkezini ziyaret etmek, rafting yapmak ya da yerel bir toplulukta yemek yapmayı öğrenmek istiyor.

“Bu yıl, seyahat seçimlerini yapmak istediklerine ve deneyimlerine göre yapan genç gezginlerin ihtiyaçlarındaki değişime yanıt olarak, WTM Londra'ya kaydolan destinasyon dışı katılımcıların sayısında bir artış gördük.

“Fuarın yeni Konaklama ve Toptancılar, Ulaşım ve Deneyim alanları bu kültürel değişimden yararlanıyor ve alıcıların gelip teklif edilen yeni ve heyecan verici şeyleri tek bir yerde görebileceği bir yer sunuyor.”

Konaklama ve Toptancılar alanında ziyaretçiler aşağıdakiler de dahil olmak üzere düzinelerce tedarikçi bulacaktır:

Tam hizmet otel ve tatil köylerinden oluşan küresel bir marka ve Amerikan çokuluslu konaklama şirketi Hilton'un amiral gemisi markası olan Hilton Hotels & Resorts ; Dünyanın en tanınmış küçük grup tur organizatörlerinden biri olan Intrepid Travel Group UK , dünya çapında maceralar sunma konusunda 30 yılı aşkın deneyime sahiptir; Avrupa Tur Operatörleri Birliği , Avrupa destinasyonlarındaki küresel ve Avrupalı ​​tur operatörleri ve tedarikçileri için ticaret birliği; ve Avrupa'nın en büyük ve en deneyimli toptan tur operatörlerinden biri olan Miki Travel .

Deneyimler alanını ziyaret edenler aşağıdaki gibi katılımcıları bulabilir:

Londra, New York, Sidney ve Oahu dahil 30'dan fazla destinasyonda faaliyet gösteren, dünyanın en büyük gezi kartı işletmesi olan Go City (önceden Leisure Pass Group olarak biliniyordu) ve Montparnasse Kulesi Panoramik Gözlem Güvertesi'nin operatörü Montparnasse 56 , Eyfel Kulesi'ne ve Paris'in diğer ikonik anıtlarına bakan inanılmaz panoramik manzaralar da Deneyimler alanında keşfedilmeyi bekliyor .

Spor etkinliği sağlayıcıları da Deneyimler alanında temsil ediliyor ; XS2Event ve Champions Travel Ltd gibi katılımcılar dünya çapındaki en iyi etkinliklerin çoğuna erişim sunuyor.

Ayrıca Deneyim alanında Şehir Gezisi , 'indi-bindi' turları; Gezginlerin üstü açık bir otobüste yerleri keşfetmesine olanak tanıyan Büyük Otobüs Turları ; ve deneyim şirketi City Cruises Ltd.

Son olarak, Ulaşım alanında ziyaretçiler, araç kiralama operatörleri ve ulaşım sağlayıcıları da dahil olmak üzere aşağıdaki şirketlerin temsilcileriyle görüşebilir:

Avrupa tren bileti ve demiryolu geçiş sağlayıcısı Rail Europe ; araba kiralama devi Enterprise Rent-a-Car ; Alman araç kiralama tedarikçisi Wheego Mobility ; ve dünya çapında 40'tan fazla ülkede faaliyet gösteren bağımsız otobüs şirketlerinden oluşan bir kuruluş olan Global Passenger Network .

Ayrıca, Ulaşım alanında, 14 gemilik operatör Amadeus River Cruises , dokuz nehir gemisinden oluşan bir filo işleten Dutch Cruise Line BV ve terzi tedarikçisi United Rivers AG dahil olmak üzere hızla büyüyen nehir yolculuğu sektöründen temsilciler bulunacak. - beyaz etiketli nehir gezisi operasyonları yapıldı.

Bu arada, deneyimsel seyahat konusu WTM Londra Konferansı Programı 2023'te geniş bir şekilde ele alınıyor.

Programda Lonely Planet Başkan Yardımcısı Tom Hall'un 7 Kasım Salı günü 10:30 – 11:10 arası Yenilik Aşamasında Büyüleyici Deneyim Arayanlar: Yeni Nesil Zihniyetin Benimsenmesi başlıklı bir oturumu yer alıyor.

8 Kasım Çarşamba, 10:30 – 11:10, Vaishali Patel, Kurucu ve Direktör, Vaishali Ltd ; GetYourGuide Kuzey Avrupa Satış Müdürü Jo Fennell ve TUI Musement İşletme Direktörü Nishank Gopalkrishnan, Her Yerde ve Her Yerde Benzersiz Müşteri Deneyimlerini İyileştirme başlıklı panel tartışmasına katılacak .

Experience Track konferans oturumlarının tam listesine buradan bakın .

WTM 2023 kat planına erişin: Dünya Seyahat Pazarı Kat Planı 2023 (wtm.com)

WTM Medya Kitaplığı: WTM Medya Kitaplığı Ana sayfası – WTM Medya Kitaplığı (mediafiler.net)

WTM Takımı

Bu haber toplam 360 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.