• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 28 °C

Vatan Bilgisayar 25 yaşında

Vatan Bilgisayar 25 yaşında
Türkiye’nin ilk bilgisayar mağaza zinciri Vatan Bilgisayar 25.yılını 9 mağazasından gelen 800 çalışanıyla muhteşem bir yılbaşı balosu ile kutladı.

Özkan Altıntaş -Türkiye Turizm


İSTANBUL-Türkiye"nin ilk bilgisayar mağaza zinciri Vatan Bilgisayar 25. yaşgününü yurdun dört bir yanında bulunan 9 mağazasından gelen 800 çalışanının katılımıyla muhteşem bir yılbaşı balosu ile kutladı.


Hasan  Vatan, Ergun Vatan ve eşi

Yeşilköy Wow Otel"de yapılan kutlamaya Vatan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eli Ergun Vatan, oğlu Ergun Vatan ve eşi, Hasan Vatan ile tüm mağazaların yöneticileri katıldı. Vatan çalışanlarını otelin lobisinde çigan orkestrası müziğiyle karşıladı.


Vatan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ergun Vatan çalışanlara ailesiyle ev sahipliği yaptı


Ergun Vatan ve eşi


Açılışta yapılan mini bir yarışma sonucu çalışanlardan biri dijital Canon fotoğraf makinesi kandı. Daha sonra ise Vatan Bilgisayar"da 10 yılını tamamlayanlara teşekkür plaketleri ve birer plazma TV armağan edildi. Daha sonra Vatan Bilgisayar"ın nereden nereye geldiğini içeren multivizyon izlendi. Daha sonra Enbe Orkestrası eşliğinde geç saatlere kadar eğlenildi.


Hasan Vatan

Gecenın konuşmasını yapan Topkapı Vatan Bilgisayar Müdürü Hasan  Vatan , Taksim Elmadağ"daki 120 metrekarelik dükkandan 53 bin metrekarelik alanı kaplayan 9 mağaza ve 1200 çalışana ulaştıklarını belirterek son 6 yılda Türkiye rakamlarının üzerinde satış yaparak rekor kırdıklarını söyledi. Yılsonunda Antalya mağazasının ve 2008 başlarında Kayseri mağazasının açılacağını anlatan Hasan Vatan sosyal sorumluluk anlayışı içinde ücretsiz bilgisayar eğitimleri verdiklerini ve bir ilkokul yaptıklarını belirterek “Sektörün en sağlıklı ve tek kar eden firması haline geldik. Firmamıza 230 bin kişi iş başvurusu yaptı. En başarılı teşkilati kurduk. Kayıtlı sermayesi olan firmalardan kat kat daha büyüğüz. Bizim için satış ikinci plandadır. En önemli olan insan kaynaklarıdır ve Vatan için hizmettir. Bizde insan sermayesi önemlidir. Hedefimiz her yıl bir ilkokul açmaktır” dedi.


Türkiye Turizm yönetmeni Özkan Altıntaş ve Vatan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ergun Vatan

Vatan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ergun Vatan hedeflerinin 2010 yılında 20 mağazaya ulaşmak olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Dünyada bilgisayar mağazası sadece Amerika"da bulunken biz Türkiye"de ilk mağazayı kurduk. Önce distribütörlük ile başladık ve ileriyi görerek tüketiciye yöneldik. 3 bin kalem maldan 9500 kalem mala çıktık. Satılan mal çok hassas ve en küçük harekette bozulabilir nitelikli olmasına reğmen müşteri memnuniyeti için satış sonrası hizmete çok özen gösteriyoruz.  Bu yıl Türkiye"de ki Vatan Bilgisayar mağazalarının kapısından günde 13 bin kişi girdi ve bunların yarısı fatura kestirdi. Bu çok büyük bir hareketi göstermektedir. Yakında Türkiye"de her bilgisayar kullanıcı Vatan Bilgisayar müşterisi olacaktır.”


Bursa Vatan Bigisayar ekibi Okan Yağcı, Şenol Işık, Burak Aydın, Batıkan Aydın, Ahmet İymen, Nazif Argüden, Refiye Özkır gecenin en neşeli masası oldular


Vatan çalışanları coştular






Vatan ailesini Enbe Orkestrası coşturdu


Vatan ailesini kapıda kemanlar karşıladı

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.