• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 18 °C

Vali Yazıcı: Kaş'ta masalları andıran tarihi ve doğal güzellikler var

Vali Yazıcı: Kaş'ta masalları andıran tarihi ve doğal güzellikler var
Vali Ersin Yazıcı, Kaş’ın sorunlarını, taleplerini ve çözüm önerilerini dinledi. Vali Yazıcı,'' Kaş ilçemiz doğal güzelliği , tarihi , kültürel ve arkeolojik zenginliğiyle masal gibi turistik ilçesidir.'dedi.

Abdurrahman Büyükkeskin
Kaş/Antalya -
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Kaş ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İncelemeler kapsamında bölge muhtarlarıyla da bir araya gelen Vali Ersin Yazıcı, Kaş’ın sorunlarını, taleplerini ve çözüm önerilerini dinledi. Vali Yazıcı,'' Kaş ilçemiz doğal güzelliği , tarihi , kültürel ve arkeolojik zenginliğiyle masal gibi turistik ilçesidir.'dedi.
Kaş ilçesinde 34 muhtarın katılımıyla Belediye Toplantı Salonu’nda düzenlenen muhtarlar toplantısına, Vali Ersin Yazıcı, Kaş Kaymakamı Murat Öztürk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, ilçe kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

 

vali-yazici-kas.jpgvali-yazici-kas-001.jpgOnurlu Bir Görev İfa Ediyorsanız
Muhtarların halk tarafından seçilerek onurlu bir görev ifa ettiklerini vurgulayan Vali Ersin Yazıcı; “Halkımız size güvendiği için sizleri seçiyor. Bu yüzden kendinizle gurur duymalısınız, seçilerek bu göreve geliyorsunuz. Halkımız sizleri seçerken, sen benim mahallemi temsil edebilirsin, sen benim ihtiyaçlarımı gözetir, dertleriyle dertlenir ve çözüm bulmak için uğraşırsın diye düşünerek sizleri seçiyor. Lütfen onlara hak ettikleri değeri verin.” şeklinde konuştu.

vali-yazici-kas-002.jpgMasalları Andıran Bir İlçemizdeyiz
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya'nın batısında en uzak ilçesi Kaş'ta muhtarlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Vali Ersin Yazıcı, Kaş ilçesi tarihi, kültürel doğal güzellikleriyle masalları andıran turizm ilçesi olduğunu söyledi.  Antalya’nın, doğal güzellik ve tarihi bir arada barındıran en nadide turistik ilçesi olduğunu vurgulayan Vali Yazıcı, Kaş'ın en önemli özelliğini  Likya Birliği'nin tarihi eserlerinin bulunduğu tarih ve kültür ilçesi olduğunu kaydettiVali Yazıcı Kaş ilçe ilgili şu bilgileri verdi:''Tüm dünyanın dikkatini çeken ve milyonlarca turisti kendine çeken güzel ilçemiz Kaş’tayız. Unesco Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan Xanthos Antik Kent, dünyanın eski demokratik meclisi kabul edilen Patara Meclisi, Kaputaş Plajı, kum tepeleri, Patara Antik Kenti, Kekova, Saklıkent Kanyonu, Xanthos Antik Kenti ve nicelerine ev sahipliği yapan masalları andıran ilçemizdeyiz.''
vali-yazici-kas-003.jpg

Bu haber toplam 1246 defa okunmuştur
Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.