• BIST 9645.02
  • Altın 2410.846
  • Dolar 32.5611
  • Euro 34.7004
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C
  • Antalya 15 °C

Vali Yazıcı: Antalya spor turizminin de başkenti olacak!

Vali Yazıcı: Antalya spor turizminin de başkenti olacak!
Antalya’nın marka değerine katkı sunacağını söyleyen Vali Yazıcı; “Antalya önemli bir spor şehri. İnşallah Antalya’mızı sporun da başkenti yapma yolunda hep birlikte çalışacağız.” dedi.

Abdurrahman Büyükkeskin
Antalya -
Antalya Valis Ersin Yazıcı, Antalyaspor'un ev sahipliğinde bu yıl 2’nci kez düzenlenecek olan “Winter League Convention 2023”ün basın lansmanına katıldı. Organizasyonun Antalya’nın marka değerine katkı sunacağını söyleyen Vali Yazıcı; “Antalya önemli bir spor şehri. İnşallah Antalya’mızı sporun da başkenti yapma yolunda hep birlikte çalışacağız.” dedi.

antalya,-vali,-ersin-yazici,-antalyaspor.jpg


Uzman spor profesyonelleri, hedef katılımcılar ve spor endüstri firmalarının katılımı   ile bu yıl 2’nci kez düzenlenecek olan “Winter League Convention 2023”, dünya futbol endüstrisinin önde gelenlerini sporun başkenti Antalya'da bir araya getirmeye hazırlanıyor. 9-12 Ocak 2023 tarihleri arasında Antalyaspor’un ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan “Winter League Convention 2023”ün basın lansmanına Vali Ersin Yazıcı, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, Vali Yardımcısı Suat Seyitoğlu, Gençlik Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, Winter League CEO'su Behiç Kaya, organizasyon sorumluları ve davetliler katıldı.

antalya,-vali,-ersin-yazici,-antalyaspor-001.jpg
Spor Turizminin Başkenti Olacağız
Winter League Convention 2023 ile Antalya'nın turizm ve spor tesisleri konusunda ne kadar güçlü olduğunu tüm dünyaya kanıtlayacağını vurgulayan Vali Yazıcı; “Bu şehir bir spor kenti. Süper Lig’de iki takımı olan ve Süper Lig’e katkı sağlayan önemli bir şehir. Antalyaspor, şehrimizin en önemli marka değerlerinden biri. Turizmin başkentinde spor turizminin de her türlü imkân ve koşul sağlanarak yerine getirildiğini yıllardır gösteriyoruz. İnşallah bu organizasyonla tüm dünyaya hem turizm anlamında hem de spor tesisleri anlamında ne kadar güçlü olduğumuzu gösterme fırsatı bulacağız. Emeği geçen herkese böyle bir güzelliği bu şehre kazandırdıkları ve şehrimizin marka değerine önemli bir katkı sundukları için teşekkür ediyorum. Ülkemiz ve Antalya’mız için hayırlı ve uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.

Spor Turizmine Katma Değer Yaratacağız
Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin ise kulüp olarak sadece futbolla ilgilenmediklerini 15 farklı branşta çok sayıda milli ve olimpiyat sporcusu yetiştirdiklerini belirterek; “En önemli paydaşı olduğumuz organizasyonu ikinci kez gerçekleştireceğiz. Antalyaspor Kulübü olarak futbolun yanı sıra 15 farklı branşta da ulusal ve uluslararası alanda başarılar elde ettik. Olimpiyatlara hazırladığımız milli sporcularımız var. Antalyaspor'un sadece spor kulübü değil şehrin değerlerine katkı veren sorumlulukları bulunuyor. Antalya'da spor turizmine katma değer yaratacağız.” dedi.

Bu haber toplam 1339 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.