• BIST 9028.09
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 21 °C

Utrecht Turizm Fuarı'nda Hollandalıların Kemer ilgiisi

Utrecht Turizm Fuarı'nda Hollandalıların Kemer ilgiisi
Kemer Belediyesi öncülüğünde bu sene 21 yurtiçi ve yurtdışı turizm fuarında tanıtım yapacak. Kemer destinasyonu ilk tanıtımına İzmir'de ardından İngiltere ve üçüncü olarak Hollanda'da yapıyor.

Abdurrahman Büyükkeskin
Kemer/Antalya -
Yaklaşık 145 bin yatak kapasitesi ile Antalya turizminin çok önemli destinasyonları ndan biri olan Antalya Kemer, Kemer Belediyesi öncülüğünde bu sene 21 yurtiçi ve yurtdışı turizm fuarında tanıtım yapacak. Kemer destinasyonu ilk tanıtımına İzmir'de ardından İngiltere ve üçüncü olarak Hollanda'da yapıyor.

utrecht-turizm-fuari,-kemer.jpgutrecht-turizm-fuari,-kemer-001.jpg

Dünyanın en önemli turizm fuarlarından olan Utrecht Turizm Fuarı, Hollanda'nın Utrecht kentinde başladı. Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam ve Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, fuar alanında açılan stantta ikili görüşmeler yaparak Kemer'i tanıtıyor.

utrecht-turizm-fuari,-kemer-002.jpgZiyaretçilerine 52'nci kez kapılarını açan fuarın ilk gününde Kemer standı çok sayıda turizmciyi ağırladı. Fuarda, Kaymakam Çam ile Belediye Başkanı Topaloğlu'nun yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, belediye meclis üyeleri Cumali Afşin ile Mustafa Tıraş, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Genel Sekreteri Ayşegül Zeybek de Kemer standında misafirleri ağırlayarak Kemer hakkında bilgiler veriyor.

utrecht-turizm-fuari,-kemer-003.jpgKemer standında ilçenin doğal, tarihi, kültürel zenginliklerinin yanı sıra ev sahipliği yaptığı ulusal ve uluslararası organizasyonlar, turizm faaliyetleri, spor aktiviteleri gibi birçok alanda tanıtım yapılıyor.

Büyük ilgi gören Kemer standına gelen çok sayıda misafire, Kemer ile ilgili bilgiler aktarılıp tanıtım kitapçıkları ve broşürler dağıtılıyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “2023'ün ilk büyük fuarında Kemerimizi en iyi şekilde tanıtmak için Hollanda'ya geldik. Kemer standımıza yoğun bir ilgi var. Burada Kemer Kaymakamımız Hüseyin Çam ile ilçemizin tanıtımını yapıyoruz. İkili görüşmeler yaparak Hollandalıları Kemerimize davet ediyoruz. Standımızı ziyaret eden misafirlerimize tanıtım kitapçıklarımızı ve broşürlerimizi veriyoruz. Kemer'in çıtasını yükseltmeye devam edeceğiz.” dedi.

Bu haber toplam 1558 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.