• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Usla’dan aşçılık ve pastacılık eğitimi

Usla’dan aşçılık ve pastacılık eğitimi
Aşçılık, pasta-ekmekçilik ve yiyecek, içecek işletmeciliği eğitimi veren USLA, kariyer arayışında olan herkesi bekliyor.

İSTANBUL, Türkiye’nin önemli uluslararası aşçılık ve pastacılık akademileri arasında yer alan Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi (USLA), 8 veya 12 aylık eğitim programları kapsamında garanti staj imkanı sağlayarak yeni bir kariyer arayışında olanlara alternatif fırsatlar sunuyor.

uluslararasi-servis-ve-lezzet-akademisi-(usla).jpg2011 yılından bu yana aşçılık, pasta-ekmekçilik ve yiyecek&içecek işletmeciliği eğitimlerini öğrencilerine aktaran USLA, alternatif bir kariyer arayışında olan herkesi Mecidiyeköy’de yer alan gastronomi merkezine bekliyor. Öğrencilerini Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve American Hospitality Academy (AHA) diplomaları ile mezun eden USLA, 8 veya 12 aylık eğitim programı kapsamında mezunlarına garanti staj imkanı da sağlıyor. USLA, Türkiye’nin yanı sıra ABD ve İspanya gibi ülkelerde de öğrencilerine mutfak kariyerlerinde staj şansı sunuyor.

uluslararasi-servis-ve-lezzet-akademisi-(usla)-002.jpgÖğrencilerin doğru noktalarda ve doğru pozisyonlarda konumlandırılmasını ilke edinen USLA’nın staj sağladığı alanların içinde oteller, zincir restoranlar, cafeler ve fine dining restoranlar bulunuyor. Akademi mezunlarına kendi bünyesinde de staj imkanı sunan USLA, kariyer basamaklarının sırası ile stajyer, asistan eğitmen şef, eğitmen şef ve akademi şef olarak ilerlediğini belirtiyor.

uluslararasi-servis-ve-lezzet-akademisi-(usla)-006.jpgBu kariyer yolculuğunda sağlamış olduğu eksiksiz eğitim sonrasında da mezunlarını yalnız bırakmayan USLA, öğrencilerinin kariyer yolculukları boyunca onların yanında yer alıyor. Öğrencilerin pek çoğu ABD ve İspanya başta olmak üzere yurt dışı staj imkanlarından faydalanıyor. Gastronominin merkezi ve yükselen değeri olan İspanya’ya giden öğrencilerin yiyecek ve konaklama masrafları çalıştığı kurum tarafından karşılanırken, aynı zamanda aylık maaş da kazanıyorlar.

uluslararasi-servis-ve-lezzet-akademisi-(usla)-004.jpgUSLA, kaliteli ve tecrübeli eğitmen şef kadrosu, sektördeki konumu ve sahip olduğu geniş network ağı ile kariyerinde yeni bir başlangıç arayanları veya alternatif kariyer yolculuğuna başlamak isteyenleri akademiye bekliyor

usla.jpg

Bu haber toplam 8212 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.