• BIST 12432.39
  • Altın 6554.8
  • Dolar 49.1491
  • Euro 55.151
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C
  • Antalya 23 °C

USAŞ, satış ünitelerini kapatıyor

USAŞ, satış ünitelerini kapatıyor
USAŞ'ın Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan açıklamasında, şirketin, 2 ilin havalanında satış birimlerini kapatacağı açıklandı.

İSTANBUL- USAŞ'ın Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan açıklamasında, şirketin, 2 ilin havalanında satış birimlerini kapatacağı açıklandı. USAŞ Uçak Servisi A.Ş, Bodrum-Milas Havalimanı İç Hatlar Terminali ve Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminalinde bulunan satış ünitelerinin 30 Eylül 2009 tarihi itibari ile kapatılması hususunda karar alındığını duyurdu.
USAŞ'ın Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan açıklamasında, şirketin, Bodrum-Milas Havalimanı İç Hatlar Terminali ve Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminalinde bulunan satış ünitelerinin 30 Eylül 2009 tarihi itibari ile kapatılması hususunda karar alındığı belirtildi.
Açıklamada, bu konuda terminal işletmecisi olan Devlet Hava Meydanları İşletmesi'ne bugün müracaatta bulunulduğu kaydedildi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.