• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Ünlülerin uçak şirketi Türkiye'de

Ünlülerin uçak şirketi Türkiye'de
Dünyada ünlü sporcu, politikacı ve işdamlarının en çok terecih ettiği özel uçak kiralama şirketi olarak tanınan Blue Star Jets Türkiye’de faaliyete geçti
Özkan Altıntaş-Türkiye Turizm

İSTANBUL-Dünyada ünlü sporcu, politikacı ve işdamlarının en çok terecih ettiği özel uçak kiralama şirketi olarak tanınan Blue Star Jets Türkiye’de faaliyete geçti. Filosunda her tip uçak ve helikopteri bulunan firmanın Türkiye ve Ortadoğ temsilciliğini FloJet Turkey İstanbul merkezli olarak yapacak.
Dünyanın 7500 havalimanında 4300 uçağı olan Amerikan Blue Star Jets Türkiye’de faliyete geçiyor. Şirketin Türkiye ve Otadoğu temsilciliğini alan FloJet Turkey’in Atatürk havalımanı Airport Otel’de yaptığı basın toplantısına FloJet’in kurucu ortağı Cengiz Aras, Flojet Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Mert Ersin, Flojet Turkey Danışmanı Halim Mumoğlu, Flo Egypt(Mısır) Genel Müdürü Hesham Lotfy, FloJet USA’dan John C.Harnagec, Majestik Uluslararası Yatırım ve Lobi Kuruluşu’ndan Cihangir Tekcan katıldı.
Dünyada John, Travolta’dan Paris Hilton’a kadar tüm ünlü sanatçılar, işadamları, sporcular ve politikacılara hizmet veren BluStar Jets’in filosunda Boeing, Airbus, Astar, Hawker ve diğer ünlü hekopter markaları bulunuyor. BlueStar Jets, dünyada kendi dışında ilk temsilciliği Flojet Turkey’e vererek İstanbul ofisini açtı.


FloJet Turkey’in sahibi Cengiz Aras

FloJet Turkey’in sahibi Cengiz Aras, tur operatörü olarak çalıştıklarını ve geçtiğimiz yıl Türkiye’ye 17 bin Amerikalı turist getirdiklerini bu yol ek olarak 13-14 bin Amerika’yı daha getireceklrini belirtereke şunlar söyledi:
”Uçak isyeyene üzerine kendi adını da yazarak 24 saat içinde özel uçak hazırlıyoruz. Hatta 270 kişilik A340 uçağının içini uçan otel haline getirip, 20 kişi alabilecek bir uçan otel haline bile getirerek müşteriye hizmet verebiliyoruz” dedi.

11 Eylül'den sonra sektör hareketlendi

 

BlueStar Jets Yöneticisi John C. Harnage de, özel jet kiralama sektörünün özellikle Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşanan 11 Eylül olaylarından sonra büyük gelişim gösterdiğini vurguladı. Harnage:

"Bizim önceliğimiz her zaman yolcu mutluluğu ve güvenliğidir. Yolcularımızın her türlü ihtiyacına cevap vermeyi başardığımız için, bugün dünyanın sektöründe en büyük şirketi konumundayız. Filomuz Boeing, Airbus, Astra, Hawker ve tüm diğer dünyanın önde gelen firmalarının uçak ve helikopterlerinden oluşuyor. Amerikan Sivil Havacılık Kanunu'nun titiz şartlarıyla değerlendirildiğimiz için güvenlik ve teknik altyapı özelliklerimiz en üst düzeyde. Koşulsuz müşteri memnuniyeti ile çalıştığımız için de, konuklarımız hiçbir formaliteyle uğraşmak zorunda kalmadan uçuşlarını büyük bir rahatlıkla gerçekleştirmekteler."


Flojet Turkey Danışmanı Halim Mumoğlu

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.