• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 27 °C

UnionPay ile Duty Free keyfi

UnionPay ile Duty Free keyfi
Dünyanın en hızlı büyüyen kart ağı UnionPay, global kampanya ve avantajlarını Türkiye’ye de getirmeye başladı.

İSTANBUL- Dünyanın en hızlı büyüyen kart ağı UnionPay, global kampanya ve avantajlarını Türkiye’ye de getirmeye başladı. Aynı anda 80’den fazla duty free firmasının katılımıyla başlayan 2015 Global Havalimanları Duty Free kampanyasından yolcular, ATÜ Duty Free’den de faydalanabilecek.

Dünyanın en büyük kredi kartı ağlarından UnionPay, global indirim ve avantajlarını Türkiye’de de tüketicilerle buluşturmaya başladı. Türkiye’nin en büyük gümrüksüz satış mağazası ATÜ Duty Free ile UnionPay’in işbirliği, kart sahiplerine 11 Mart-20 Temmuz arasında her 100 EUR’luk tek işlemde anında yüzde 10 indirim avantajı sağlayacak. Kampanya, ATÜ Duty Free’nin operasyon yönettiği İstanbul Atatürk mağazalarında geçerli olacak.

Perakende, havacılık, otel, turizm ve eğitim sektörlerinde dünyanın farklı bölgelerinde 10 milyondan fazla işbirliği bulunan UnionPay, şimdi de gümrüksüz alışveriş mağazaları “duty free”lerde de global bir kampanya başlattı. 80’i aşkın duty free’nin aynı anda katıldığı kampanyada, Türkiye de ATÜ Duty Free ile yer alıyor. 20 Temmuz’a kadar sürecek kampanyada yolcular UnionPay kart sahipleri, 62 ile başlayan kartlarıyla yaptıkları alışverişlerde indirimler ve çeşitli avantajların sahibi oluyor.

“UZAK DOĞULU YOLCULARIN İŞLEM HACMİNİ ARTIRACAK”
Bu kampanyayla ilgili konuşan UnionPay Ülke Müdürü Buse Bulad, “UnionPay, global çapta yaptığı kampanya ve marka işbirlikleri ile her geçen gün yayılımını artırıyor. Böylece daha fazla ülke ve bölge bu büyük ağa dahil oluyor. Türkiye’nin de bu avantajların yaşandığı ülkeler arasına girmesi bizim için mutluluk verici...” diyor.

Bugün dünya genelinde dolaşımda olan en geniş kart ağının UnionPay olduğunu hatırlatan Bulad sözlerini şöyle sürdürüyor: “Dünyanın hızla büyüyen kart kuruluşu olmamızda, global indirimlerimizden tüm kartlarımızın faydalanıyor olmasının rolü büyük. Bu avantajları Türkiye’ye getirmeye devam edeceğiz. Vize süreçlerinin de kolaylaşmasıyla birlikte bu tür kampanyaların ülkemizde gelen Uzakdoğulu turist sayısına ve işlem hacmine olumlu yansıyacağı görüşündeyiz.”


Daha fazla bilgi için: Melis Tosyalı Kımız & Kımız Consulting 0538 636 66 76 melistosyali@kimiz.com.tr


UnionPay Hakkında:

2002 yılında kurulan China UnionPay (CUP), 2004’ten bu yana Çin dışında da global platformda faaliyet göstermeye başladı. Bugün dünyanın kart adedi bakımında en büyük kart kuruluşu olan UnionPay, Çin’in dışında toplam 150 ülkede faaliyetlerini sürdürüyor. 2014 yılı sonunda toplam 4,7 milyar karta ulaşan grup, bu rakamı yeni işbirlikleri ile hızla artırıyor. Dünyada yaklaşık 500 banka ve finans kuruluşuyla işbirliği hacmine sahip UnionPay küresel anlamda büyümeye devam ediyor.

ATÜ Duty Free Hakkında:

TAV Havalimanları, Gebr. Heinemann/Unifree ortaklığında 2000 yılında kurulan ve Türkiye’nin en büyük gümrüksüz satış mağaza işletmecisi olan ATÜ; dünyanın en tanınmış uluslararası markalarına ait 50 binden fazla ürün çeşidine avantajlı koşullarla erişim olanağı sağlıyor, 7 ülkede 19 havalimanında, 83 mağaza ile hizmet veriyor. Dünya çapında en büyük 15 havalimanı perakendecisinden biri olan ATÜ Duty Free, 16 bin metrekareye yakın gümrüksüz satış alanında, konusunda uzman yaklaşık 2 bin çalışanı ile müşteri memnuniyeti odaklı organizasyon yapısıyla 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vererek yolculara benzersiz bir alışveriş deneyimi vaadediyor. Merkezi İstanbul’da bulunan ATÜ Duty Free, TAV dışında Gürcistan’da Kutaisi ve Umman’da Salallah Havalimanlarında operasyon yönetiyor. Şirket Kasım 2014 itibarıyla ise Gebr. Heinemann ve Hamila Duty Free ortaklığı ile 8 yıl 2 ay boyunca işleteceği Tunus Kartaca, Cerbe-Zarzis, Sfaks Tina, Tuzer-Nefta ve Tabarka-Ayn Darahim Havalimanları’nda yeni gümrüksüz satış mağazalarını hizmete açtı.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.