• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Umman’dan Türkiye’ye teşekkür

Umman’dan Türkiye’ye teşekkür
Oman 2015 İMTEC Fuarı’nın açılışını Umman Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Dr. Ali bin Talib Al Hinai ile GHTC Başkanı Emin Çakmak birlikte yaptı

ÖZKAN ALTINTAŞ,TÜRKİYE TURİZM
MASKAT / UMMAN
- Umman’ın başkenti Maskat’ta 3.kez düzenlenen ve Türkiye’nin ana sponsor olduğu “Oman 2105” adlı Uluslararası Sağlık Turizmi Fuarı-İMTEC Fuarı’nda Umman Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Dr. Ali bin Talib Al Hinai Türkiye standlarını ziyaret etti.

umman-mustasar-turkiye.jpg

Türkiye’nin fuara geniş katılımı için teşekkür eden Bakanlık Müsteşarı “Umman’da sağlık şehri projelerimiz var. Türkiye’nin doktorları ve tecrübesiyle yanımızda olmasını arzu ederiz”dedi.

imtec-turkiye-elciik.jpg

Açılıştan sonra fuara gelen Türkiye’nin Umman Büyükelçiliği Müsteşarı Yavuz Dedeoğlu ile Ticari Müşavir Murat Göğüş Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi-THTDC Kurucu Başkanı ve Dünya Sağlık Turizmi Konseyi-GHTC Başkanı Emin Çakmak’a Umman’da sağlık turizmi adına gelişmeler hakkında bilgiler verdiler.

imtec-emin-acilis1.jpg

imtec-mustesar-emin3.20150119124754.jpg

AÇILIŞ KURDELESİNİ BİRLİKTE KESTİLER

Oman 2015 Sağlık Turizmi Fuarı’nın açılış kurdelesini Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi-THTDC Kurucu Başkanı ve Dünya Sağlık Turizmi Konseyi-GHTC Başkanı Emin Çakmak Umman Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Dr. Ali bin Talib Al Hinai ve yanındakilerle birlikte yaptı. Emin Çakmak daha sonra fuarı gezen bakanlık Müsteşarı Al Hinai’ye eşlik etti.
Müsteşar Al Hinai Türk standlarında yetkililerden bilgi alırken “Verdiğiniz hizmet Ummah halkı için çok önemli” diyerek fuara katılan Türk sağlık kuruluşlarına teşekkür etti.

emin-imtec7.jpg

EMİN ÇAKMAK, UMMAN HALKINI SAĞLIK İÇİN TÜRKİYE'YE ÇAĞIRDI

Fuarın açılış konuşması yapan Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi-THTDC Kurucu Başkanı ve Dünya Sağlık Turizmi Konseyi-GHTC Başkanı Emin Çakmak “Tüm Umman halkını sağlıklı bir yaşam için Türkiye’ye davet ediyoruz. Fuara Türkiye’nin dünya çapında başarılara imza atan seçkin hastaneleri ile katıldık. Umman halkının sağlığı için buradayız” dedi.

imtec-acilis1.jpg

Oman 2015’in açılış konuşmasında National Expo Genel Müdürü Eyad Bdier “Türkiye fuar katılımıyla Umman’a gösterdiği yakınlığı sergiledi. Önemli sağlık kuruluşlarıyla Umman halkına önemli hizmetler veriyor” şeklinde konuştu.

imtec-mustesar4.jpg

umman-mustesar-emin1.jpg

imtec-okul.jpg

medical-imtec1.jpg

memorial-imtec.jpg

imtec-koru1.20150119125251.jpg

imtec-medical-elcilik.jpg

memorial-elcilik1.jpg

imtec-acibadem-elcilik.jpg

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.