• BIST 12433.5
  • Altın 6941.19
  • Dolar 43.3551
  • Euro 51.2654
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 8 °C
  • Antalya 10 °C

Umman’a ATM 2025’te En İyi Ülke Pavyonu ödülü

Umman’a ATM 2025’te En İyi Ülke Pavyonu ödülü
Arabian Travel Market (ATM) 2025'te En İyi Ülke Pavyonu ödülüne layık görüldü. Ödül Kültür ve Turizm Bakanı Salem bin Muhammed el Mahruki tarafından teslim alındı.

MASKAT - Umman Sultanlığı, ülkenin kültürel kimliğini yansıtan ve modern unsurlar barındıran yenilikçi tasarımıyla Dubai'de düzenlenen Arabian Travel Market (ATM) 2025'te En İyi Ülke Pavyonu ödülüne layık görüldü. Ödül Kültür ve Turizm Bakanı Salem bin Muhammed el Mahruki tarafından teslim alındı.

umman,-atm-2025’-001.jpg

Miras ve Turizm Bakanlığı Turizm Etkinlikleri Departmanı Müdürü Anwar bin Saeed al Balushi, pavyonun Umman otantikliğini modern teknolojiyle harmanlamasıyla öne çıktığını söyledi. "Tasarım hem yenilikçiydi hem de mirasa dayanıyordu" dedi.

umman,-atm-2025’.jpgPavyonun, bölümlerinin sunduğu turizm hizmetleri ve ürün çeşitliliğinden dolayı çok sayıda ziyaretçi çektiğini sözlerine ekledi.
Umman,  ATM'nin 32. kez düzenlenmesi katıldı.  Bu yılki pavilyonda, ülkenin bir seyahat destinasyonu olarak artan cazibesini yansıtan 37 turizm ve misafirperverlik şirketi ve kuruluşu yer aldı.

Bu haber toplam 990 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.