• BIST 8714.69
  • Altın 3017.587
  • Dolar 34.2879
  • Euro 36.9787
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 20 °C

Ufo sevgililere kazandırıyor

Ufo sevgililere kazandırıyor
“Ufo’yu Seviyorum Çünkü” cümlesini en iyi anlatımla tamamlayan Ufo kullanıcısı, Furkan Kızılay ile 14 Şubat’ta bir gün geçirme fırsatı yakalayacak.

İSTANBUL- “Isıt Hayatı” sloganıyla evlerimize giren ve  yüzde 70 pay ile Türkiye pazarının lideri olan Ufo Infrared Teknoloji, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde kullanıcılarını unutmadı.

Ufo sevgisini en güzel anlatan,  “Ufo’yu Seviyorum Çünkü” cümlesini en iyi anlatımla tamamlayan bir Ufo kullanıcısı, Ufo’nun reklam yüzü Furkan Kızılay ile 14 Şubat’ta  sürprizlerle dolu bir gün geçirme fırsatı yakalayacak.

Bunun için www.ufotr.com adresine girip katılım formunu doldurduktan sonra Ufo sevgisini anlatmak yeterli olacak.

10 Şubat 2008  Pazar günü akşamına kadar yapılan başvurular bizzat Furkan Kızılay tarafından değerlendirildikten sonra, birinci gelen Ufo kullanıcısının adı Ufo’nun sitesinde yayınlanacak.

Kazanan talihlinin ulaşımı, ağırlanması Ufo tarafından karşılanırken, kendisine bir de uzaktan kumandalı Ufo hediye edilecek.

 

Endüstriyel ürünler pazarında 30 yıldır faaliyet gösteren EMKO firması tarafından 2002 yılında üretilen ve NNR Elektrik tarafından pazarlanan Ufo markalı ısıtıcılar 2002 yılından itibaren evlerimize girmeye başladı.

Yoğun bir Ar-Ge sonucu Infrared teknolojiye nihai tüketicinin kullanımına sunan firmanın kısa sürede yüzde 70 Pazar payına ulaşması ve yurtdışında da aranılır olması yeniden yapılanmayı da beraberinde getirdi.

Bugün Ufo Işıklı Isıtma Sistemleri çatısı altında üretilen Ufo markalı ürünler, Ukrayna, Moskova, Türk Cumhuriyetleri gibi yaklaşık 40 ülkeye ihraç ediliyor. Türkiye’de 3000 satış noktasında tüketiciye ulaşan Ufo’da çalışan sayısı ise bin 700.

2008 yılında Ukrayna’daki fabrikanın devreye girmesi ve Türkiye’deki üretim bandının genişlemesiyle birlikte 1 milyon adet üretim hedefleyen Ufo,  45-50 milyon dolarlık ciro hedefliyor.

Firma’nın Türkiye dışında Moskova ve Ukrayna’da çeşitli yayın kuruluşlarında reklamları dönüyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.