• BIST 9468.33
  • Altın 2500.414
  • Dolar 32.5951
  • Euro 34.8132
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 20 °C

Uçakta boş koltuklara yatıp uyumak kolaymı?

Uçakta boş koltuklara yatıp uyumak kolaymı?
Reddit kullanıcısı Amerika’dan Avrupa’ya uçan bir öğrencinin böyle bir fırsatı kullanmak istemesi karşısında diğer yolcuların rahatını nasıl kaçırdığını anlattı.

NEW YORK - Uzun bir uçuşta boş bir uçakta yanınızdaki koltuklar boş olursa şanslısınız demektir. Rahatça yayılır, hatta koltuğun kollarını kaldırıp yatabilirsiniz de… Ancak uçakta o kadar boş koltuk var iken sizin yanınıza birileri yerleşmek isterse rahatınız kaçar.

Hele dolu bir uçakta, cam kenarında iseniz ve orta koltukta şişman biri varsa. Oturduğu koltuktan taşan vücudu ne kadar kaçarsanız kaçın sizin üzerinize yığılıyorsa, neyaparsınız? Hiçbirşey. Sadece uçaktan atlamaktan başka care yoktur. O da olmayacağına göre tahammül edeceksiniz.
Benim başıma geldi. İstanbul-Yeni Delhi arası 6 saatlik uçuşta yanıma şişman biri oturdu ve onunla nefes alıp, onunla verdım diyebilirim. Hayatımın en işkenceli yolculuğu oldu. Bir daha şişman birini yanımda görürsem uçaktan inmeyi kafama koydum. Artık havayollarının şişman yolcular için alacağı yeni uygulamalarını dört gözle takip ediyorum.
ucakta-bos-koltuklara.png
İnternette Reddit kullanıcısı bir öğrencinin başına gelenleri yazdı.
Amerika’dan Avrupa’ya uçan bir öğrencinin böyle bir fırsatı kullanmak istemesi karşısında diğer yolcuların rahatını nasıl kaçırdığını anlattı.

ABD'de kalan Avrupalı ​​bir değişim öğrencisi geç saatteki uçuşla Avrupa’ya dönmek için uçağa bndi. Uçakta boşkoltuklar vardı. Bir çok insan aktarmalı uçuştaki gecikmeler nedeniyle bu uçuşu kaçırmıştı. Uçakta çok fazla boş koltuk vardı. Öğrenci kendine 3 sıra koltuk bulacak kadar şanslıydı. Çok yorgun olduğu için biraz uyumak için koltuklara düz bir şekilde uzanmayı planladı.

Arka sırada bulunan yan yana oturan üç kızdan oluşan bir arkadaş grubu vardı.
'Emniyet kemerlerinizi bağlayın' tabelası söndüğünde uyumak için yattığı anda başka koltuklarda oturan bazı kızlar onun yanına gelerek arkadaşlarına yakın olmak için uzandığı koltuklar oturmak istediklerini söylediler.

ucakta-bos-koltuklara-001.pngÖğrenci "Hayır, üzgünüm" diyerek, onlara uyumayı planladığını bildirdi.

Onun bu cevabı üzerine uçuşun geri kalanında, kızlar yüksek sesle “Tüm koltukları işgal etti” diyerek onun hakkında kötü şekilde konuşarak uyumasını engellediler.

Reddit kullanıcısı, uçuşta "birçok boş koltuk" olduğunu yazdı. Ancak kızların arkadaşlarına daha yakın oldukları için sadece bu koltukları istediklerini belirtti. Ayrıca uçakta pek çok insanın öğrencinin yer vermemesi karşısında kızlardanyana olduğunu anlattı.

Bu haber toplam 2231 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.