• BIST 12433.5
  • Altın 6495.18
  • Dolar 44.3489
  • Euro 51.3612
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 16 °C

Uçaklar kiminse alsın, satacağız

Uçaklar kiminse alsın, satacağız
Malezya Havalimanları The Star adlı gazeteye verdiği ilanla Kuala Lumpur Havalimanı’nda bulunan 3 adet Boeing 747’nin sahiplerini aradığını duyurdu.

KUALA LUMPUR- Malezya Havalimanları Holdingi Bhd. The Star adlı gazeteye verdiği ilanla Kuala Lumpur Havalimanı’nda bulunan 3 adet Boeing 747’nin sahiplerini aradığını duyurdu. İlanda uçakların sahipleri 2 hafta içinde ortaya çıkmazsa uçakların satılacağı ve gelirinin de havalimanı giderlerinde kullanılacağı belirtiliyor.

İlanda numarası bulunan Zainol Mohd İsa, “Uçakların sahiplerini biliyoruz ancak kendilerine ulaşmamıza rağmen, 1 yıldan fazla havalimanında duran uçakları teslim almak için herhangi bir çabalarının olmadığını gördük. Biz de hukuki süreci başlatmak için böyle bir ilan verme yoluna gittik” şeklinde konuştu.

Havacılık uzmanları uçakların Malezya Havayolları’nın kargo bölümüne Air Atlanta Icelandic firması tarafından kiralandığını söyledi. Air Atlanta Iclenadic ve Malezya Havayolları ise uçakların artık kendilerine ait olmadığını iddia etti.

sahipsiz-ucakar2.jpg

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.