• BIST 11335.05
  • Altın 5965.593
  • Dolar 42.7958
  • Euro 50.2056
  • İstanbul 6 °C
  • Ankara -3 °C
  • Antalya 5 °C

Uçak yakıtı hırsızı 11. kez gözaltında

Uçak yakıtı hırsızı 11. kez gözaltında
Atatürk Havalimanı’na uçak yakıtı taşıyan boru hattından tünel kazarak yakıt çalan bir kişi polis tarafından gözaltına alındı.

İSTANBUL- Atatürk Havalimanı’na uçak yakıtı taşıyan boru hattından tünel kazarak yakıt çalan bir kişi polis tarafından gözaltına alındı.
NATO boru hattına tünel kazarak ulaşan ve çaldığı yakıta motor yağı karıştırıp mazot haline getirdikten sonra kamyonlara pazarladığı iddia edilen Fikret A.’nın daha önce 10 kez aynı suçtan gözaltına alındığı belirtildi.
Atatürk Havalimanı'na uçak yakıtı taşıyan boru hattında basınç düşmesi yaşanması üzerine polis tarafından soruşturma başlatıldı. Kısa sürede bir TIR garajından tünel kazılarak boru hattına ulaşıldığı ve yakıt çalındığı belirlendi.
İkitelli’de erken saatlerde gerçekleştirilen operasyonda TIR garajının işletmecisi Fikret A., gözaltına alındı. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili yaptıkları soruşturmada çalınan uçak yakıtının 2 tonluk depolarda toplandığını, burada 10 numara motor yağı ile karıştırılarak mazot haline getirildiğini tespit etti. Yapılan mazotun ucuz fiyata kamyonculara pazarlandığı öğrenildi.
Gözaltına alınan Fikret A'nın suçlamaları kabul etmediği belirtildi. Zanlının, daha önce 10 kez aynı suçlamayla polis tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.