• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 23 °C

Uçağa, önce cam kenarı yolcu binecek

Uçağa, önce cam kenarı yolcu binecek
United Airlines, ekonomi sınıfında önce cam kenarındaki koltuklara oturan yolcuları uçağa almayı planlıyorbUnited, biniş süresinden iki dakikaya kadar tasarruf sağladığını gösterdi.

NEW YORK- United Airlines, uçağa önce ekonomi sınıfında pencere kenarındaki koltuklarda oturan yolcuların uçağa binmeye başlayacağını açıkladı. Bu hareketin, uçuşlar için uçağa biniş sürelerini hızlandırması bekleniyor. Havayolu, dahili bir notta planı 26 Ekim'de uygulayacağını söyledi. Pencere, orta ve koridor anlamına gelen WILMA olarak bilinen plan, dört yurt içi lokasyonda ve bir merkezde test edildi. United, biniş süresinden iki dakikaya kadar tasarruf sağladığını gösterdi.

Değişiklik, 4. Gruptaki yolcuların uçağa binmesiyle başlayacak. Önce pencere kenarında oturanlar, ardından orta koltukta oturanlar ve koridor kenarında oturanlar binecek. United, aileler gibi aynı ekonomi rezervasyonuna sahip birden fazla müşterinin uçağa birlikte binmesine izin verileceğini söyledi.

PLAN UÇUŞLARDA UYGULANACAK.

First class ve business classtaki bireyler uçağa biniş süreçlerinde herhangi bir değişiklik olmuyor. Engelli yolcuları, refakatsiz küçükleri, muvazzaf askerleri ve 2 yaşında veya daha küçük çocuklarla seyahat eden aileleri içeren uçağa biniş öncesi grup için de bir değişiklik olmadığı bildirildi.


daha büyük sorunlar

Yolcular daha hızlı ve daha verimli bir uçağa biniş sürecini takdir etse de, hava yoluyla seyahat edenlerin son on yılda Ulaştırma Bakanlığı'na yaptığı şikâyetlerin büyük bir kısmı uçuş iptalleri ve gecikmeler etrafında dönüyordu ve Uluslararası Uzay Ajansı tarafından yakın zamanda yapılan bir analize göre durum daha da kötüleşiyor..

Ulaştırma Sekreteri Pete Buttigieg bu yaz ofisinin, bir sözcünün "gerçekçi olmayan" olarak tanımladığı şey için çeşitli havayollarının planlama uygulamalarını aktif olarak araştırdığını söyledi.

CBS News'in Ulaştırma Bakanlığı ve ABD Çalışma Bakanlığı(ndan, FAA’dan aldığı veriler üzerinde yaptığı analize göre, havacılık endüstrisinde yaklaşık 32.000 ticari pilot, teknisyen ve hava trafik kontrolörünün eksikliği görülüyor.

Bu haber toplam 812 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.