• BIST 9524.59
  • Altın 2504.807
  • Dolar 32.5602
  • Euro 34.555
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • Antalya 15 °C

‘Twins Kitchen’ İstanbul’a Michelin yıldızlı lezzetleri kazandırdı

‘Twins Kitchen’ İstanbul’a Michelin yıldızlı lezzetleri kazandırdı
‘The Twins Kitchen by MR’ isminin adını ikizlerinden alan iki Michelin yıldızlı ünlü şef Riemenschneider, hayalindeki ‘The Twins Kitchen by MR’’ı İstanbul’da açtı

İSTANBUL –Alman Şef Michael Riemenschneider, hayalindeki ‘Twins Kitchen’ restoranı İstanbul Kavacık’ta açarak, dünya mutfağını Türk mutfağı ile harmanlayarak yeni lezzetler sunmaya başladı.
‘The Twins Kitchen by MR’ isminin adını İstanbul’da büyüttüğü ikizlerinden alan iki Michelin yıldızlı ünlü şef Riemenschneider,bilinen lezzetleri bilinmeyen farklılıklarda misafirlerine sunarak Türk Mutfağını yeniden yorumlamayı hedefliyor.

sef-michael-riemenstein.jpg

İSTANBUL’A MICHELİN LEZZETLERİ
Şef Riemenschneider, Türk eşi ile yemek pişirmekten aldığı ilham ile Türk mutfak kültürüne katkıda bulunmak ve yeni lezzetler tanımak için 2019 Temmuz’unda İstanbul’a yerleşme kararı aldı. Farklı ülkelerde açtığı restoranlarda gösterdiği başarı ile iki Michelin Yıldızı kazanan şef Michael Riemenschneider, “Twins Kitchen” ile İstanbullu lezzetseverlere hizmet vermeye başladı.

sef-michael-riemenstein-001.jpg

EN İYİ LEZZET ODAKLI MUTFAK
Almanya’da doğan Şef Michael Riemenschneider, 15 yaşında başladığı ymek pişirme tutkusuyla mutfağı evinin ikinci oturma odası olarak gördü..
Hayatı kendisi gibi yaşayan pek çok kişinin günümüzde kabul gören gastronomi anlayışının değişmesinde önemli rol oynadığını düşünen Şef Michael Riemenschneider, “Değişimin yemek masasında başladığını pek çok şefin artık yemek masalarına daha güçlü anlamlar yüklemeye başlayarak gastronominin gelişmesine katkıda bulunuyor” dedi.
Şef Michael Riemenschneider “Lezzeti odağımıza alarak, en iyi lezzetleri, iyi hizmeti ve ulaşılabilir farklı bir deneyimi arayan misafirleri ağırlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

sef-michael-riemenstein-002.jpg

MİCHELİN YILDIZLI LEZZETLER PAKETTE
Şef Michael Riemenschneider, ‘The Twins Kitchen by MR’ın Michelin yıldızlı lezzetlerini ulaşılabilir hale getirmek için, İstanbul’un gözde mekanlarında pek rastlanmayan uygulama olan paket servis uygulamasına başlıyor.
Böylece mutfakta yarattığı lezzetlerle ses getiren iki Michelin yıldızlı şefin elinden akşam yemeği yemek için, her zaman evden çıkmaya gerek kalmıyor.
The Twins Kitchen by MR’ın ulaşılabilir lüks paket servisi ile şefin özel olarak hazırladığı eşsiz lezzetteki lüks paket servis mönülerini evlerinde oturanlar sevdikleriyle paylaşma imkanı buluyor.

KONUKLARLA ‘CHEF’S TABLE’ DA BULUŞMA
Her türlü sosyal mesafe ve sağlık önlemini uygulayan restoranda ise şefin imzalı yemekleri olan, 21 farklı lezzetlerde misafirlerin karşısına çıkan Karnıbahar Spesiyali tatadımlması gerekenler arasında yer alıyor.
Ayrıca konuklar, ünlü şeften özel workshop almak için rezervasyon yapıyorlar. Böylece Şef Michael Riemenschneider ile ‘chef’s table’ seanslarına katılarak mutfakta beraber yemek pişirme şansına erişiyorlar.

PASTANE AÇIYOR
Kavacıkta ayrıca açılan ikinci lezzet mekanı “The Twins Kitchen Bakery by MR”da Şef Michael Riemenschneider’ın patisserie lezzetlerini sunuyor.
Michael Riemenschneider Avrupa yakasında ikamet eden lezzet tutkunlarına sürpriz hazırladığını belirterek Michelin yıldızının getirdiği özelliklere rağmen herkes için uygun olabilecek fiyatlarla, ‘’ Fine dining’’ konsepti altında en özel malzemeler kullanılarak misafirlerine özel yemekler sunduğunu söyledi.
 

Bu haber toplam 5581 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.