• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • Antalya 18 °C

Turkiyeturizm.com’a Ekonomize’den başarı ödülü verildi

Turkiyeturizm.com’a Ekonomize’den başarı ödülü verildi
Türkiye’nin prestijli yayın organı Ekonomize dergisi Turkiyeturizm.com’a ‘Yılın Başarılı Internet Turizm Haber Sitesi’ ödülünü verdi

ÖZKAN ALTINTAŞ - HALİL TUNCER - MANOJ MEHTA / TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL -
Türkiye’nin en prestijli 11 yıldanberi yayın hayatını sürdüren ekonomi dergilerinden Ekonomize’nin, 10’uncu Ekonomi, Siyaset ve İş Dünyası Ödülleri’nde en büyük ödül sosyal içerikli çalışmaları nedeniyle Demet Sabancı Çetindoğan’a verildi. Ödül töreni sonrası Ekonomize Dergisi'nin 11'inci yılı pastası kesildi.



ekonomize-d-sabanci-odul-.jpg
ekonomize-pasta.jpg
ekonomize-pasta-001.jpg
ekonomize-001.jpg
ekonomize--010.jpg

ekonomize--002.jpg

ekonomize-odul-turizm.jpgTÜRKİYETURİZM.COM ÖDÜL ALDI
Ekonomize dergisi töreninde ekonomi, cemiyet, magazin dallarında yazılı basın, televizyon, radyo ve internet basınına başarı ödülleri verildi.

ekonomize--001.jpg
ekonomize-002.jpg. Özkan Altıntaş'ı turizm fotoğrafçısı Halil Tuncer ile Hindistanlı gazeteci Manoj Mehta yalnız bırakmadı.

Yılın başarılı internet turizm haber sitesi olarak TurkiyeTurizm.com’da ödül aldı. Ödülü alan Özkan Altıntaş, yazılı basında gazetelerin birer birer kapanarak internete geçtiğini beilirterek “2005 yılından bu yana turizm sektörüne yönelik habercilik yapan turkiyeturizm.com öncü bir yayın kuruluşu olarak hala faaliyetini sürdürüyor” şeklinde konuştu.

ekonomize--003.jpgHEDEFLERİNDEN VAZGEÇMEYEN HERKESİN…
Ekonomize Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Dr.Kadir Gürbüz, “Ödüllerde seçici davranarak sloganda yer aldığı gibi ‘Bu ödül hedeflerinden vazgeçmeyen herkesin…” diyoruz. Ekonomize dergisi olarak 11 yıldanberi yayın hayatını sürdürüyoruz. 10 yıldanberi düzenlediğimiz ödül törenlerinde ise Türkiye’nin ekonomisine, sosyal hayatına faydalı işler yapan, başarılı iş ve siyaset dünyası yanında medyanın başarılı temsilcilerine ödülleri veriyoruz. Bu yıl ödüller titizlikle seçildi ve ‘en iyi’ olanlar belirlendi” dedi.

ekonomize-ziyaret.jpg
ekonomize-ziyaret-001.jpgÖNEMLİ KATILIM OLDU

Dedeman İstanbul Hotel’in terasında yer alan Qubbe’de düzenlenen TV’lerin başarılı spikeri Gökay Kalaycıoğlu’nun sunduğuödül törenine Demsa Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Macaristan Adana Fahri Konsolosu ve TİKAD ( Türkiye İş Kadınları Derneği ) Yüksek İstişare Kurulu Başkanı, MEDİASA Yayıncılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Demet Sabancı Çetindoğan, Japonya’nın Türkiye Büyükelçisi Akio Miyajima, Türkiye İhracatçılar Meclisi -TİM başkanı İsmail Gülle, İstanbul Perakendeciler Derneği Başkanı Ramazan Ulu ile iş ve medya dünyasının önemli temsilcileri katıldı.
ekonomize-d-sabanci-odul--001.jpg

ekonomize-demet-sabanci.jpgDEMET SABANCI: YAPAY ZEKA İNSANIN DEĞİRİNİ ARTIRACAKTIR
Ekonomize Dergisi’nin en büyük ödülü verilen Demsa Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Macaristan Adana Fahri Konsolosu ve TİKAD ( Türkiye İş Kadınları Derneği ) Yüksek İstişare Kurulu Başkanı, MEDİASA Yayıncılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Demet Sabancı Çetindoğan konuşmasında “Yapay zeka geliştikçe insanın kıymeti artacaktır. En büyük zenginlik farklı kültüre ve inanca açık olup, onları kucaklayanların varlığıdır. Vatana karşı duygulu olmak, geleceğe inanmak ülkemize başarı getirecektir” dedi.

ekonomize-ismail-gulle-001.jpg

ekonomize-ismail-gulle.jpg

İSMAIL GÜLLE: DÖVIZ SORUNUN TEK ÇÖZÜMÜ IHRACAT YAPMAKTIR
TİM Başkanı İsmail Gülle, Ekonomize dergisinin ödül töreni olan sloganın kendileri için çizdikleri yolu gösterdiğini belirterek şöyle konuştu: “Hedeflerinden vazgeçmeyenlerin mücadelesini veriyoruz. Toplam 71 bin ihracatçı ile Türkiye ekonomisine katma değer kazandırmak istiyoruz. Son dönemde yaşadığımız döviz sorunun tek çözümü ihracat yapmaktır. İhracatta sorun, yaşadığımız bölgeden ve Ortadoğu’dan kaynaklanıyor. Yeni açılan İstanbul Havalimanı, Türkiye’nin lojistik imkanlarını ve ihracat kapasitesini artıracaktır. Havalimanı bizlere ticarette büyük fırsatlar yaratacaktır. İhracatın bu yıl 170 milyar doları aşacağını düşünüyoruz. Hedefimizde olan ihracat 200 milyar doları geçtiğinde ise Türkiye’de büyük değişim olacaktır. Türkiye zenginleştikçe bu olgu tüm tabana yayılacak ve ülkede yaşayanlar rahatlayacaktır.”

akio-miyajima-ekonomize.jpg
akio-miyajima-ekonomize-001.jpgekonomize-japon.jpg

AKIO MIYAJIMA: TÜRKÇE ZOR BIR DIL, AMA ÇALIŞIYORUM

Japonya’nın Türkiye Büyükelçisi Akio Miyajima, kağıda yazdığı Türkçe metni okumaya çalışırken takılınca “Geleli bir yıl oldu. Türkçe zor bir dil. Ama çalışıyorum” diyerek kağıda yazdığı mesajı Türkçe okudu. Türkiye ile Japonya’nın çok yakın kültürlere sahip olduğunu anlatan Büyükelçi Miyajima,”Geçenlerde Gaziantep yöresine gezi yaptık. Bol bol kebapların tadına baktım. Türk yemekleri çok güzel. Bir yıl içinde 5 kilo aldım” diyerek salondakileri güldürdü.

ekonomize.jpg

İŞ DÜNYASINA VE MEDYAYA ÖDÜLLER DAĞITILDI

10.Ekonomi, Siyaset ve İş Dünyası Zirvesi Ödülleri dağıtıldı. İş dünyasında TAV’dan Aysun Çeliker, İstanbul Perakendeciler Derneği Başkanı Ramazan Ulu, Fersan Fermantasyon Ürünleri San. ve Tic. A.Ş. CEO’su Gürhan Güven, Şen Piliç Gıda Sanayi A.Ş. Satış Müdürü Eyüp Gürgül, Vitamin Park sahibi Mehmet Gürbüz, Mehmet Toprak Hastanesi Başkanı Mehmet Toprak, Haute Couture terzi Şinasi Günaydın, Light Park sahibi Erdem İpekçi ödülleri verildi.

ekonomize-003.jpg

ekonomize--004.jpg
ekonomize--005.jpg
ekonomize--007.jpg
ekonomize--009.jpg

Bu haber toplam 9548 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.