• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Türkiye’nin sağlık turizmi Maskat'ta

Türkiye’nin sağlık turizmi Maskat'ta
Türkiye’nin seçkin sağlık kuruluşları ile Umman’ın başkenti Maskat’ta 3.Uluslararası Sağlık Turizmi Fuarı-İMTEC’de Türkiye’nin sağlık turizmini tanıtıyor.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
MASKAT /UMMAN-
Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi-THTDC , Türkiye’nin seçkin sağlık kuruluşları ile Umman’ın başkenti Maskat’ta 3.Uluslararası Sağlık Turizmi Fuarı-İMTEC’de Türkiye’nin sağlık turizmini tanıtıyor.

emin-omantv.jpg

OMAN TV EMİN ÇAKMAK’LA RÖPORTAJ YAPTI

Fuarda Umman’ın devlet televizyonu Oman TV’nin yaptığı röportajda Dünya sağlık Turizmi Konseyi-GHTC Başkanı ve THTDC Kurucu Başkanı Emin Çakmak Umman’dan yurtdışına 70 bin hastanın tedavi için gittiğini belirterek ‘Türkiye bu pastadan 6 bin hasta, yani yüzde 0.8’ini alıyoruz. Hedefimiz Türkiye’ye 25 bin hasta almaktır. Estetik, onkoloji, ortopedi, kadın doğum talepleri giderek artıyor” dedi.

emin-tv2.jpg

emin-bakanlik1.jpg
Umman Sağlık Bakanlığı Yurtdışı Hasta Birimini Başkanı, GHTC Başkanı Emin Çakmak'tan Türkiye hakkında bilgi aldı.

emin-bakanlik2.jpg

UMMAN HALKI TÜRKİYE’Yİ SEVİYOR

Umman National Expo Genel Müdürü Eyad Bdeir, İMTEC Fuarı’na Türkiye’nin “Ana Sponsor” (Diamont Sponsor) olarak katılımının kendilerine güç verdiğini belirterek “Umman halkı Türkiye’yi seviyor ve sağlık sistemine, doktorlarına güveniyor. Son yıllarda Türkiye’ye giden hasta sayısının artaması bu ilginin büyüdüğünü gösteriyor. Bu fuarla birlikte Türkiye’nin sağlık sistemine olan güven daha artacak ve yurtdışına giden hastaların büyük çoğunluğu Türkiye’yi seçecektir” şeklinde konuştu.

30 ÜLKE KATILDI
Dünya Sağlık Turizmi Konseyi’nin himayesinde 30 ülkenin katılımıyla Muscat’da düzenlenen 2015 yılının ilk sağlık turizmi fuarına dünyanın önemli sağlık destinasyonlar katılıyor. Türkiye ile birlikte Hindistan, Tayland, Malezya, Almanya, İsviçre, Pakistan, Dubai, Ukrayna, Avustralya, Tunus gibi ülkeler yer alıyor.

umman-saglik2.jpg

TÜRKİYE’NİN DEV SAĞLIK KURULUŞLARI FUARDA

THTDC , İMTEC Fuarına THTDC Başkanı Emin Çakmak ve Basın danışmanı Özkan Altıntaş ile birlikte MedicalPark Hastaneleri Uluslararası Pazarlama Sorumluları Burcu Bozailoğlu, Azar Soulaiman, Acıbadem Hastaneleri Oratdoğu ve Körfez Bölge Uzmanı Canan Osmanbey, Memorial Hastaneleri’nden Uluslaraarası Pazarlama Şefi Ulaş Bıçakçı, Uluslararası Pazarlama Uzmanı Mohammad Fahd, Koru Hastaneleri’nden Uluslararası İlişkiler Müdürü Senanur Başkurt Türkben, Uluslararası Hasta İlişkileri Uzmanı Beste Polat katılıyor.

koru2.jpg

koru.20150119085624.jpg

medical1.jpg

medical2.jpg

memorial1.jpg

acibadem1.jpg

acibadem2.jpg
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.