• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Türkiye Dubai’de şifa dağıtıyor

Türkiye Dubai’de şifa dağıtıyor
Türkiye, Dubai IMTEC'de Türkiye Sağlık Turizmi Konseyi-THTC ve GHTC 10 sağlık kuruluşunden 34 delege ve 140 metrekare stand ile tanıtılıyor.

ÖZKAN ALTıNTAŞ- TÜRKIYE TURIZM
DUBAI-
Türkiye ‘nin sağlık turizmi Ortadoğu ve Körfez ülkelerinin en önemli fuarı olan Dubai’de düzenlenen International Medical Travel Conference and Exhibition – IMTEC fuarında Türkiye Sağlık Turizmi Konseyi-THTC ve Dünya Sağlık Turizmi Konseyi-GHTC 10 sağlık kuruluşunden 34 delege ve 140 metrekare stand ile tanıtılıyor. Türkiye’nin dünyaya şifa dağıttığı en önemli ülkelerden olan Dubai’de düzenlenen IMTEC Fuarı’nda Türkiye’den sağlık bekleyenler Türkiye standına akın etti.

imtec-acilis.jpg

imtec22.jpg

imtec-b2b-a.jpg

imtec44.jpg

dubai-imtec2.20151008095859.jpg

emin-dubai-bakan.jpg

DUBAİ’DE TÜRSAB BAŞKANLIĞI İÇİN ÇALIŞIYOR

Fuarın elmas sponsorluğunu yapan Türkiye’nin sağlık turizmi adına Türsab Başkan Adaylığı çalışmalarına 3 gün ara vererek fuara katılan Dünya Sağlık turizmi Konseyi-GHTC Başkanı Emin Çakmak şunları anlattı: “Türkiye’nin sağlık turizmini tanıtmak milli bir görevdir. Dünya Sağlık Turizmi Konseyi Başkanı olarak Dubai Sağlık Bakanlığı, Almanya ve İngiltere işbirliğinde fuarın kurucusuyuz. Ayrıca fuarın en büyük katılımcısı Türkiye’dir. Fuarın açılışını Türkiye adına yapıyoruz. Burada olmak milli görevimizdir. Yurtiçinde ve yurtdışında Türkiye’nin tanıtımı için herşeyden fedakarlık ederek çalışıyoruz.

emin-imtec66.jpg

dubai-imtec11.jpg

dubai-imtec5.jpg

dubai-imtec6.jpg

SEYAHAT ACENTELERİ DÜNYA PAZARINI KAZANACAKLAR
Türsab yönetimine geldiğimizde seyahat acentelerimizin önünü bu gibi etkinliklerle açarak dünyada gelişen farklı turizmlerden kazanmalarını sağlayacağız. Türkiye’nin turizmi için seyahat acentelerimizin akıllı bir şekilde dünyadaki farklı turizm kavramlarından istifade etmeleri gerekiyor. Türsab çalışmalarımızı Dubai’den bile sürdürüyoruz. Benim burada bulunduğum süre içinde Türsab Hepimizin ekibi aynı şevkle çalışıyor. Döndüğümde Türkiye’nin her yöresindeki seyahat acentelerini ziyaret ederek onları bizzet görerek dinlyeceğim ve ileriye dönük çözüm çarelereni birlikte üreteceğiz. Bizim gücümüz seyahat acentelerinden geliyor. Fuar alanı ve otelde zamanımın büyük bölümünü Türsab çalışmalarına ayırıyorum”

imtec-kongre.20151008102322.jpg

btb.jpg

khalida.20151008102954.jpg

imtec-b2b.jpg

emin-rusca.jpg

TÜRKİYE’DEN ÖNEMLİ KATILIM

GHTC Başkanı ve THTC Kurucu Başkanı Emin Çakmak ile Genel Sekreter Yunus Gürkan’ın öncülüğünde yer alınan fuarda Çukurova Kalkınma Ajansı, Ankara Ticaret ve Sanayi Odası, İzmir Üniversitesi Hastanesi, Mersin Üniversitesi Hastanesi , Başkent Üniversitesi Hastanesi gibi kurumsal yapılar tanııldı.
Fuarda Türkiye’nin güzide sağlık kuruluşları Medical Park, Liv Hospital, Memorial, epc Hastanesi, Algomed Hospital, Hospitadent, Medline Adana, Bayındır Hastaneleri, Es As Esteteki, Adem ve Havva Sağlık Kuruluşları ve Mersin Wonasis Resort Hotel yer aldı.

imtec-top.jpg

imtec-salon.jpg

emin-afrika.20151008103126.jpg

GHTC Başkanı Emin Çakmak, Genel sekreter Yunus Gürkan ve üye ülkelerine Afrika delegasyonu

emin-dr-fevzi.jpg

HALEF SELEF
Ürdün Özel Hastaneler Birliği Başkanı Dr. Fawzi Al-Hammouri ile GHTC Başkanı Emin Çakmak. Emin Çakmak 2 yıldanberi Türkiye adına yürüttüğü Dünya Sağlık Turizmi Konseyi Başkanlığıni Dubai Genel Kurulu'nda Dr. Al-Hmmouri'ye devrediyor. Ancak Emin Çakmak, Yönetm Kurulu kararıyla Dünya Sağlık Turizmi Konseyi'nin Kurucu Başkanı ünvanını koruyor.

emin-cin.jpg

GHTC Başkanı Emin Çakmak ve GHTC üyesi olan Çin Halk Cumhuriyeti Tabipler Birliği Başkanı, Dubai IMTEC'de bir araya geldi.

urdun-emin.jpg

GHTC Başkanı Emin Çakmak Ürdün Sağlık Bakan Yardımcısı ile IMTEC'de görüştü.


DÜNYADAN KATILIM

Fuara Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere Çin, Hindistan, Almanya, Lübnan, Tayland, Filipinler, Yunanistan, İtalya, Güney Kıbrıs, Avustralya, Pakistan, İngiltere, Malezya, Avustralya, Sri Lanka, İsviçre, Polonya, Romanya, Monako, Ürdün, İspanya, Çek Cumhuriyeti, Suudi Arabistan, Avusturya’nın önemli sağlık kuruluşları katıldı.

ato.20151008225308.jpg

ato.20151008105742.jpg

Ankara Ticaret OdasI’ndan Meclis Üyesi Ali Ihsan Çelebi Ile Diş İlişkiler’den Ayşegül Zülfikar

cukurova1.jpg

dubai-imtec-kalkinma.jpg

Çukurova Kalkınma Ajansı Uzmanı Fatme Çetin Yiğit,, Wonanis Resort Hotel Genel Müdür Yardımcısı Ayşe Çanak

baskent-hastanesi.jpg

Başkent Üniversitesi Hastanesi

mersin.20151008210618.jpg

Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Mersin Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Meltem Nass Duce, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Çolak, Yrd. Doç. Dr. Erdem Dinç

memorial.jpg

Memorial Uluslararası Pazarlama Şefi Yasemin Halit

medline.20151009182722.jpg

Özel Medline Adana Hastanesi’nden Prof. Dr. Halil Tolga Koçum, Uluslararası Hasta Birimi Müdürü Gamze Bağırsakçı, Pazarlama Müdürü Hatice Çelik, Bilal Çolak

epc.jpg

EPC Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op.Dr. Alaaddin Pekediş, Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Atilla Akova, Obezite Cerrahi Merkezi Direktöra Dilek Yazıcı

estetik.jpg

Esasaestetics Genel Müdürü Celal Burak Soysal ve Dr. Şua Soysal,

medicalpark.jpg

medical.jpg

medicalpark-liv.jpg

Medicalpark Hastaneleri Uluslararası İş Geliştirme Sorumlusu Canan Osmanbey, Liv Hospital Uluslararası Hasta Birimi Sorumlusu Gülistan Benli

izmir-medicalpark.jpg

İzmir Üniversitesi Hastanesi MedicalPark Hastanesi’nden Uluslararası Hasta Merkezi Pazarlama Müdürü Seyhan Kahrıman, Hasta Sorumlusu Alper Kocatürk

hospitadent.20151008101827.jpg

Hospitadent Yönetim Kurulu Üyesi Dt.Recep Eşkar, Uluslararası Hasta İlişkileri Müdürü Emre Öksüz

algomed.jpg

Algomed Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm.Dr. Arif Akgül

Bayındır Hastanesi Genel Müdürü Yardımcısı Erdem İnan

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.