• BIST 8991.27
  • Altın 2276.601
  • Dolar 32.3101
  • Euro 35.0399
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 9 °C
  • Antalya 15 °C

Türk filmleri Bodrum ve Kos Adası ile buluşuyor

Türk filmleri Bodrum ve Kos Adası ile buluşuyor
Her yıl Türk filmlerini Bodrum ve Yunanistan'ın Kos (İstanköy) Adası’nda buluşturan Ege’nin en keyifli etkinlikleri arasında yer alan “Bodrum Türk Filmleri Haftası”, bu yıl 20-27 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

BODRUM- 20 -27 eylül tarihleri arasında gerçekleşecek 9. Bodrum Türk Filmleri Haftası’nda Hareket Sekiz, Naim, Dijital Esaret ve Biz Böyleyiz filmleri tanıtımlarıyla vizyona öncesi Bodrumlulularla buluşuyor.Her yıl Türk filmlerini Bodrum ve Yunanistan'ın Kos (İstanköy) Adası’nda buluşturan Ege’nin en keyifli etkinlikleri arasında yer alan “Bodrum Türk Filmleri Haftası”, bu yıl 20-27 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

bodrum-turk-filmleri-haftasi.jpg

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Sinema Genel Müdürlüğü destekleri ile Bodrum Sinema ve Kültür Derneği, Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) ile Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) tarafından düzenlenen 9. Bodrum Türk Filmleri Haftası, birbirinden özel filmleri Bodrum İskele Meydanında ağırlayacak.

Henüz vizyona girmeyen Hareket 8, Naim, Dijital Esaret, Biz Böyleyiz filmlerinin ekipleri tanıtımlarıyla CineBodrum kapsamında 20 Eylül akşamı Bodrumlular ile buluşacak.

bodrum-turk-filmleri-haftasi-002.jpg

AVRUPA PRÖMIYERLERI

Yönetmen koltuğunda Ali Yorgancıoğlu'nun oturduğu ve oyuncu kadrosunda Ali Sunal, Onur Atilla, Devrim Yakut, Gürgen Öz, Bihter Dinçel, Sarp Bozkurt, Hakan Bilgin, Hande Katipoğlu, Aykut Taşkın gibi isimler yer aldığı “Hareket Sekiz”, yönetmenliğini Birol Güven ve Emre Kavuk’un üstlendiği, başrollerini Rasim Öztekin ve Özgün Çoban’ın paylaştığı “Dijital Esaret” ve yönetmenliğiniz Mustafa Kotan’ın yaptığı başrollerini Sumru Yavrucuk, Özge Gürel ile Sercan Badur’un paylaştığıu “Annem” filmleri 9. Bodrum Türk Filmleri Haftası kapsamında Avrupa Prömiyerlerini gerçekleştirecekler.

bodrum-turk-filmleri-haftasi-003.jpgTürkiye'nin 92'nci Akademi Ödülleri'ndeki (Oscar) Adayı Bodrum’da!

Türkiye'nin 92'nci Akademi Ödülleri'ndeki (Oscar) adayı, Semih Kaplanoğlu'nun "Bağlılık Aslı" filminin tanıtımı ile ilk kez 20 Eylül akşamı sinemaseverlerle buluşacak.

bodrum-turk-filmleri-haftasi-004.jpg
bodrum-turk-filmleri-haftasi-005.jpg
bodrum-turk-filmleri-haftasi-006.jpg

Bu haber toplam 9467 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.