• BIST 9054.82
  • Altın 2299.138
  • Dolar 32.3144
  • Euro 35.0436
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 20 °C

Turizoom dünyadan 400 milyon dolar hedefledi

Turizoom dünyadan 400 milyon dolar hedefledi
Turizoom, 2019 yılında Kuzey Afrika, Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetlerde vereceği yatırım danışmanlık hizmeti ile 400 Milyon USD kazandırmayı planladı

İSTANBUL- Turizoom International Hotel Management, otel yatırım ve yönetim danışmanlığında ağırlığını yurtdışındaki yatırımlara vererek ülke ekonomisine büyük katkı sağlamayı hedefliyor. 2019 yılında Kuzey Afrika, Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetlerde vereceği yatırım danışmanlık hizmeti ile Türk inşaat, sanayi, teknoloji ve otel endüstrisi tedarikçilerine 400 Milyon USD kazandırmayı planladıklarını belirten Turizoom Başkanı Ali Can Aksu “Yönetim danışmalığı bazında gelen tekliflerde, milli yerel marka otellerimizi pazarın içine dahil etme düşüncemizle Türk markaların uluslararası pazarlarda etkili olmasını sağlayacağız” dedi.

turizoom,.jpgAFRİKA, ORTADOĞU VE TÜRKİ DEVLETLER
Ali Can Aksu, Afrika’da yaklaşık 13,5 Milyar USD, Ortadoğu’da 8 Milyar USD Türki Cumhuriyetlerde ise 3,5 Milyar USD yeni turizm yatırım planları bulunduğunu bildirdi. Afrika’da yaklaşık 33 adet mevcut otelin yönetim danışmanlığı ile ilgili talebin kendilerine geldiğini belirten Aksu “Turizoom olarak Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’nın en güçlü ve en kapsamlı uluslararası tecrübeye sahip yönetim ekibine sahip bulunuyoruz. Yurtiçinde Türkiye’nin birçok önemli kuruluşlarına turizm danışmanlık hizmeti veriyoruz” dedi.

turizoom,-001.jpg
Türk turizminin yıldızlı otellerinin tecrübeli ve başarılı yöneticilerinden oluşan güçlü bir yönetim ekibi kurduklarını anlatan Turizoom Yönetim Kurulu Başkanı Ali Can Aksu “Turizme yatırım yapan yabancı kuruluşlar turizmcilerimizin gösterdiği başarı karşısında artık Türk yöneticiler ile çalışmak istiyor. Bu nedenler yurt dışından gelep talepleri değerlendireye başladık. Son dönemde Afrika’daki yatırımcılardan gelen yoğun talepler doğrultusunda, Kuzey Afrika’da planlanan 6 otel projesi ile beraber, Ortadoğu’da 4,Türki cumhuriyetlerinde 4 ülke ile çalışma başlattık. Projeler Türk ekonomisine katkı sağlayacaktır. Tesislere danışmanlık hizmetleri yanında otellerle ilgili her türlü ürün ve ekipman da Türkiye’den gönderilerecek milli sanayimize destek verilecektir” şeklinde konuştu.

turizoom,-002.jpg
OTELİN BAŞLANGICINDAN İŞLETMESİNE KADAR HİZMET

Turizoom’un çalışmasında projenin başlangıç aşamasından otelin açılış sürecine kadar mimari yapılandırma, marka belirleme, konsept belirleme, uygulama yer alıyor. Ayrıca fizibilite ve mali sürdürülebilirlik, finansal alt yapı ve kurulum, zayıf akım data kurulumları, online sistemler, web ve dijital medya çözümleri planlanıyor. İşleyişi sağlamak içinde departman kuruluşları, eğitimi ve denetimi, personel kalitesi, gibi yüzlerce detay bilgisine sahip yönetim ekipleri görev alıyor.

Bu haber toplam 4061 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.