• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • Antalya 24 °C

Turizmin profesyonelleri ATF Antalya Turizm Fuarı’nda buluşuyor

Turizmin profesyonelleri ATF Antalya Turizm Fuarı’nda buluşuyor
Türkiye turizmine can vermek üzere yola çıkan ATF Antalya Turizm Fuarı 27-28 Ekim 2021 tarihlerinde turizm sezonunun kapısını açıyor.

ANTALYA- Pandemi nedeniyle dünyada turizm durma noktasına gelirken Türkiye turizmine can vermek ve uzmanların katılımıyla geleceğini belirlemek üzere 27-28 Ekim 2021 tarihlerinde düzenlenen ATF Antalya Turizm Fuarı 2022 turizm sezonunun kapısını açıyor.
GM Center & GMT Fuarcılık Başkanı Selçuk Meral “Turizm profesyonellerini Türkiye turizminin çalıştığı tüm pazarların önemli aktörleri ve kurumları ile buluşturuyoruz. ‘Yerinde pazarlama’ temasıyla Antalya’da yapılacak bu büyük buluşmada, Türkiye turizmi adına inovatif yapımızla fark yaratacağız” dedi.

atf-antalya-turizm-fuari.jpgSELÇUK MERAL: TURİZM MEMLEKET MESELESİDİR
Fuar hazırlıkların sürdürdüklerini belirten ve turizm profesyonellerini ATF Antalya Turizm Fuarı’na davet eden GM Center & GMT Fuarcılık Başkanı Selçuk Meral “Turizmin kalbi ATF ile 27 Ekim’de Antalya’da daha güçlü atacak” diyerek şunları anlattı.
“Fuar, B2B görüşmelere, panellere ve etkinliklere ev sahipliği yapacak. 2022 turizm sezonunun ilk fuarı olarak ilk sözler söylenecektir. ATF21’deki amacımız, katılımcı ve ziyaretçileri ile 2022 yılında toplamda 10 milyar doların üzerinde hacim yaratacak kurumları bir araya getirmektir. Türk turizmine ivme kazandıran aktörleri Antalya’da buluşturacak olmanın heyecanı içindeyiz. Turizm bizim için her zaman memleket meselesi olmuştur ve pandemide dünya dururken biz Türk Turizmine tüm gücümüzleve imkanlarımızla sahip çıktık. En büyük hedefimiz, Türk turizminin oyun kurucu ülke olarak Antalya’da ATF ile uluslararası alanda gücünün pekişmesidir.”

atf-antalya-turizm-fuari-001.jpgSelçuk Meral, ATF’de yapılacak olan sektör analizlerinin Türkiye turizminin geleceği için önemli işaretleri ortaya koyacağını belirterek şöyle devam etti: “ATF, 2019 yılında ilk defa sivil insiyatif ile gerçekleştirdiği Swott analizlerine bu yıl da bir çok konu ve yenilikleri ile devam edecektir. Bu amaçla Antalya Turizm Fuarı panellerinde uzmanlık alanlarında önemli isimleri ağırlayarak durum değerlendirmelerini ortaya koyuyoruz. İki gün sürecek olan ATF analizleri ile yurt içi ve yurt dışından gelen ve sektöre yön veren isimler önemli başlıkların altını dolduracaklar. Konuşmacılar 10 farklı konu başlığında uzmanlıklarını ve Türkiye turizminin gelişimi ve geleceği için değerlendirmelerini paylaşacaklar. Bu konuda hazırlanan başlıklar ise şöyle:

atf-antalya-turizm-fuari-002.jpgTourism & Destination, Tourism & Investment,Tourism & Investment / Management,Tourism & Sales / Operators – Europe,Tourism & Sales / Operators – CIS,Tourism & Sales / Operators - Domestic Market,Tourism & Sales / Resort Hotels,Tourism & Sales / Luxury Hotels,Tourism & Sales / HealthTourism Marketing & Technology.

Selçuk Meral, fuarların önemli partner ülkeler ve destinasyonlarla çekim gücü kazandığını belirterek ATF Antalya Turizm Fuarı’nın bu yıl partner ülkelerinin Kıbrıs, İsveç ve Azerbaycan olduğunu, partner destinasyonların ise; Erzurum- Ejder 3200, Fethiye ve Alanya olduğunu söyledi.

ATF21 de sanat ve kültürün ön planda olduğunu belirtenSelçuk Meral,ATF21’in katılımcılarını ve turizm profesyonellerini kültür ve sanatla buluşturacaklarını sözlerini ekledi. Bu amaçla T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Opera ve Bale Genel Müdürlüğü ile işbirliği kurduklarını bildirdi.
 

halil-tuncer-009.jpgHALİL TUNCER ADINA ‘4 MEVSİM ANTALYA’ FOTOĞRAF YARIŞMASI
ATF Antalya Turizm Fuarı’nda geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz turizmin fotoğraf sanatçısı Halil Tuncer adına ‘4 Mevsim Antalya’ adlı fotoğraf yarışması düzenleniyor. Antalya’nın doğal güzelliklerinin fotoğraflarının ödüllendirilerek iki gün boyunca sergileneceğini söyleyen Selçuk Meral “ Yarışmada ‘Fotoğraflarımla Türkiye’nin turizmini tanıtmak benim yaşam şeklimdir. Ölene kadar ise Türkiye’yi tanıtmak için yaşayacağım’ diyerek kendini turizm sektörüne adamış, Turizm fotoğraf sanatının duayen isimlerinden merhum Halil Tuncer adına da özel ödül verilecek” dedi.
ATF Antalya Turizm Fuarı’nda WineTolia işbirliğinde Türk şarabının tanıtımı da yapılacağını belirten Selçuk Meral, 27 Ekim 2021 akşamı Nirvana Cosmopolitan’da katılımcılara ve seyahat acenteleri için gala yemeği yapılacak.. 28 Ekim 2021 akşamı Amon Hotel’de dünyaca ünlü DJ Burak Yeter’in canlı performansı ile fuarın kapanışı yapılacak.

FUARIN PROGRAMI ŞÖYLE

ATF21, Antalya Turizm Fuarı Program Akışı : 27/28 Ekim 2021

27.10.2021

Fuar Açılış Saati; 09:00

Fuar Protokol Açılışı; 10:30

ATF21 WORKSHOPS / 1.Gün

Protokol Açılışı ve Konuşmaları

Tourism & Destination Paneli; 13:00

Tourism & Investment Paneli; 14:00

Tourism & Investment / Management Paneli; 15:00

Tourism & Sales / Health ; 16.00

ATF21 Gala Yemeği (Nirvana Cosmopolitan); 19:00

28.10.2021

Fuar Açılış Saati; 09:00

ATF21 WORKSHOPS / 2.Gün

Tourism & Sales / Operators – Europe Paneli; 10:30

Tourism & Sales / Operators – CIS Paneli; 11:30

Tourism & Sales / Operators - Domestic Market Paneli; 12:30

Tourism & Sales / Resort Hotels Paneli; 14:30

Tourism & Sales / Luxury Hotels Paneli; 15:30

Tourism & Marketing / Technology Paneli; 16:30

ATF21 Kapanış Partisi / Dj Burak Yeter (Amon Hotels); 21:00

Bu haber toplam 1022 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.