• BIST 12433.5
  • Altın 7031.62
  • Dolar 43.4892
  • Euro 51.862
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 8 °C
  • Antalya 16 °C

Turizmde markalaşma konuşuldu

Turizmde markalaşma konuşuldu
Uzakrota “Travel Marketing Summit” te düzenlenen “Seyahat Pazarlama Zirvesi”nde markalaşma, ülke tanıtımları ön plana çıktı.

İSTANBUL- Turizm sektörünün 32 önemli isminin konuşmacı olarak katıldığı, yaklaşık 400 turizm profesyonelinin ve seyahat bloggerlarının katıldığı Uzakrota “Travel Marketing Summit” te düzenlenen “Seyahat Pazarlama Zirvesi”nde markalaşma, ülke tanıtımları ön plana çıktı.

uzak-rota-1.jpg

Türkiye’nin ilk kentsel Dijital pazarlama projesi City of Izmir projesi anlatıldı. Etkinlikte Turizm Şirketleri için Hedef Pazar Seçimi, Seyahat Arama Trendleri, Ödeme Sistemlerinin Müşteri Kazanımına Etkisi, Tüketiciye Uygun İçerikler Yaratmak ve Turizm Markalarının Sosyal Medya Deneyimleri gibi konular ele alındı.

uzak-rota-3.jpg

Malezya Turizm Tanıtma Kurulu Pazarlama Müdürü Çağrı Sağlık, yabancı bir ülkenin Türkiye’de nasıl tanıtılması gerektiği konusunda görüşlerini paylaşırken “Ülkenin bütününü tanıtmaya çalışıyorsun ve ülke halkının da yurtdışı ülkelere seyahat konusunda birçok ön yargısı var” şeklinde konuştu. Only Travel Marketing kurucusu Sarp Özkar, “Tüketiciye uygun içerik üretmemiz gerekiyor” dedi.

uzak-rota-4.jpg

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.