• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Turizmciler ‘Travel Turkey İzmir’de

Turizmciler ‘Travel Turkey İzmir’de
29 ülkeden 900’ün üzerinde katılımcı beklenen “Travel Turkey İzmir”, İZFAŞ'da düzenlenecek törenle kapılarını 4 Aralık tarihinde 8'nci kez açılıyor.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İZMİR
- İzmir’de 29 ülkeden 900’ün üzerinde katılımcı beklenen “Travel Turkey İzmir”, Turizm Fuar  ve Konferansı İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda düzenlenecek törenle kapılarını 4 Aralık tarihinde 8'nci kez açılıyor.   Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın gözetiminde düzenlenen fuarda, başta İzmir olmak üzere tüm Türkiye’nin turizm zenginlikleri, yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentalara, satın alıcı ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere tanıtılacak. Ziyaretçilerin Travel Turkey İzmir - Turizm Fuar & Konferansı’na giriş ücreti 3 TL olarak belirlendi. 
İzmir'de daha fazla uluslararası kongrenin ve etkinliğin düzenlenmesine -tanıtım ve pazarlama faaliyetleriyle- aracılık eden İzmir Kongre ve Ziyaretçi Bürosu (İzmir CVB), İzmir Ticaret Odası ve TÜRSAB işbirliğiyle, 4 Aralık 2014 Perşembe günü, 15:00-17:00 saatleri arasında, 1B Nolu Hol'de, "Yarının Turizmine İzmir Yaklaşımı" paneli gerçekleştirilecek.

travel-turkey-izmir-2.jpg

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri İZFAŞ), Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve Hannover Fuarcılık işbirliğinde düzenlenen Travel Turkey Fuarı’na Kültür ve Turizm Bakanlığı destek veriyor.
İzmir CVB Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, TÜRSAB Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun açılış konuşmalarını yapacağı panelde özellikle kongre turizminin önemi ve geliştirilmesi için yapılması gerekenler işlenecek. Barselona CVB Uluslararası Promosyon Direktörü Elena Altemir, Visitur CEO'su Talha Çamaş, Haliç Kongre Merkezi Genel Müdürü Handan Boyce, Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, İzmir CVB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve turizmin önemli isimleri deneyimlerini paylaşacaklar.

thtdc.jpg

emin-dubai-6.jpg

TÜRKİYE SAĞLIK TURİZMİ KONSEYİ TRAVEL TURKEY’DE

Travel Turkey Fuarı’nda Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi-THTDC, Türkiye’nin başkanlığını yürüttüğü  Dünya Sağlık Turizm Konseyi-GHTC ekibi ile yer alarak Türkiye’nin sağlık turizmini tanıtacak. Türkiye'nin sağlık turizmini tanıtmak için yurtiçinde ve yurtdışında yaklaşık 350 etkinliğe katılan THTDC Başkanı Emin Çakmak üyesi olan yaklaşık 300’ü aşkın turizmci ve sağlık tesisine ait bilgileri içeren CD’le, kataloğlar dağıtırken fuar katılımcılarına bilgi verecek.

travel-turkey-izmir-3.20141129231711.jpg

ÖNEMLİ ÜLKELER KATILIYOR

Travel Turkey İzmir Fuarı’nın partner ülkesi İtalya, ili ise Adıyaman oldu. Fuar etkinlikleri kapsamında Yunanistan, Gambiya ve Moğalistan'ın özel sunumları yapıyor.  Partner Ülke İtalya "Benim Adım İtalya adlı özel sergisi ile yer alıyor.
Turizm Fuarı'nda; Almanya, Arjantin, Avusturya, Bulgaristan, Cibuti, Endonezya, Gambiya, Gürcistan, Güney Afrika, Güney Kore, Güney Sudan, Hindistan, İran, İtalya, Kenya, Macaristan, Makedonya, Malezya, Moğolistan, Namibya, Nijerya, Portekiz, Ruanda, Tanzanya, Tunus, Türkiye, Uganda, Ürdün, Yunanistan yer alıyor.

SATINALMA HEYETLERİ
Travel Turkey’in daimi Havayolu Sponsoru Türk Hava Yolları iş birliği ile çeşitli ülkelerden satın alma heyetleri bu yıl da fuarda ağırlanacak. Fuara, Güney Afrika, Nijerya, İngiltere, Azerbaycan, Hırvatistan, Slovenya, Karadağ, Macaristan, Almanya, Arjantin, İspanya, Bosna Hersek, Cibuti, Fransa, İran, İtalya, Katar, Kuveyt, Suudi Arabistan, Rusya, Kenya olmak üzere 21 ülkeden satın alma heyetlerinin geleceği bildirildi.
Hosted Buyer Programı çerçevesinde, 1/A holünde oluşturulan workshop alanı ile yabancı satın alıcılar stant sahibi turizmcilerle bir araya getirilerek yüz yüze görüşmeleri sağlanacak.  Uluslararası satın almacılar hafta sonu düzenlenecek Efes ve Meryem Ana turu kapsamında İzmir ve çevresindeki tarihi bölgeleri ziyaret etme olanağı bulacak.

TÜRKIYE’NIN DESTINASYONLARı
Travel Turkey İzmir'e Türkiye’den Adıyaman, Adana, Afyonkarahisar, Amasya, Artvin, Aydın, Batman, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Giresun, Iğdır, İzmir, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kayseri, Kütahya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Nevşehir, Ordu, Rize, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Van, Zonguldak ve Bergama, Bodrum, Bornova, Didim, Edremit, Eğirdir, Fethiye, Kapadokya, Karaburun, Kuşadası, Marmaris, Menderes gibi bölgelerin turizm kuruluşları katılıyor. Turizm Fuarı'nda, katılımcı firmalar tarafından düzenlenen etkinlikler, yemek sunumları, çekilişler ve özel dans gösterileri yapacak.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.