• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 16 °C

Turizm çalışanı erkekler evliliklerini Ruslarla yapıyor

Turizm çalışanı erkekler evliliklerini Ruslarla yapıyor
Antalya'da turizm çalışanı erkekler evliliklerini birinci sırada Rus bayanlarla evleniyor. İkinci sırada ise Alman, üçüncü sırada Hollandalılar oluşturuyor.

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN
MANAVGAT/ANTALYA - Antalya'da turizm çalışanı erkekler evliliklerini birinci sırada Rus bayanlarla evleniyor. İkinci sırada ise Alman, üçüncü sırada Hollandalılar oluşturuyor. 300 bin yatak kapasiteli Türkiye'nin en büyük turizm destinasyonu Side-Manavgat'ta 110 bin turizm çalışanından 5 bini iyi derecede Almanca, İngilizce ve Rusça biliyor.;10 bini ise turistlerle irtibata geçecek ve sağlıklı iletişim kurabilecek kadar yabancı dil biliyor.
turizmci-ruslarla-evleniyor.jpgManavgat İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü verilerine göre 2015-2020 yılları arası 54 turizm çalışanı Türk erkeği Rus, Alman, İngiliz, Hollanda, Belarus(Beyaz Rusya), Japon , Moldovalı, Gürcistan ve Ukraynalı bayanla evlilik yapmış. 5 yıl içinde turizm çalışanı yabancı dil bilen 22 Türk Rus erkeği bayanla, 17'si Almanla, üçü İngiliz'le, biri Japon, 4 Hollandalı, 3'ü Hollandalı ve 2'si Ukrayna ve bir İsveçli bayanla dünya evine girmiş bulunmakta. 4 Türk kızı İngiliz, Alman,Fransız ve Danimarkalı erkekle evlenmiş bulunmakta.
turizmci-ruslarla-evleniyor-001.jpgAntalya Rus-Türk Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Baranov, '' Antalya'da otellerde çalışan ve yabancı dil bilen İngilizce, Almanca ve Rusça bilen erkek garson, Belboy, animasyon, kat görevlisi, plaj sorumlusu, cankurtaran, aşçı ,aşçı yardımcısı ve resepsiyonist en fazla Rus bayanlarla evlilik yapıyor. Antalya bölgesinde Türk erkeğiyle evlilik yapmış;' bin 950 Rus bayan ,Alanya, Belek, Lara, Gazipaşa, Manavgat, Çolaklı, Side, Aksu, Konyaaltı, Kemer ve Kepez'de yaşıyor. Rus bayanlarda Türk erkekleriyle evlenerek Antalya'da ömür boyu yaşamak istiyor. '' dedi.

turizmci-ruslarla-evleniyor-002.jpgAntalya Side De bir beş yıldızlı otelde bellboy olarak çalışan Ali İhsan Yıldız, 8 yıl önce çalıştığı otele tatile gelen St. Petersburglu müzik öğretmeni Olga ile tanıştıklarını, tanıştıktan 1,5 yıl sonra evlendiklerini 2 çocuklarının olduğunu çok mutlu bir evliliklerinin olduğunu sözlerine ekledi.
turizmci-ruslarla-evleniyor-003.jpg
turizmci-ruslarla-evleniyor-004.jpg

Bu haber toplam 3412 defa okunmuştur
Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.