• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 16 °C

Turistleri otelden çıkarmak için Manavgat'ı cazibe merkezi yaptık

Turistleri otelden çıkarmak için Manavgat'ı cazibe merkezi yaptık
Başkan Sözen, Manavgat'ın , Türk turizminin kalbi Antalya'ya gelen yerli ve yabancı turistin üçte birini ağırladıklarını söyledi.

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN
MANAVGAT/ANTALYA - Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, turizm kentinde etkin hizmet vermede her zaman muhtarların yanlarında olacaklarını söyledi. Manavgat'ta en önemli gelir kaynağının turizm ve nitelikli tarım olduğunu belirten Başkan Sözen, Manavgat'ın , Türk turizminin kalbi Antalya'ya gelen yerli ve yabancı turistin üçte birini ağırladıklarını söyledi.

sukru-sozen.JPG

MUHTAR EVLERİ

Kentte yaptıkları kalıcı turizm yatırımlarıyla turistlerin otelden çıkarak şehir merkezine çekmeyi başardıklarını belirten Sözen, '' Bu bağlamda mahalle muhtarlarımızın kent halkına daha çağdaş, modern bir ortamda ve hızlı bir şekilde hizmet edebilmelerini sağlamak amacıyla yaptırdığımız modern muhtar evlerine bir yenisini daha ekledik.
Örnek Mahallemiz için belediyemizce yaptırdığımız modern muhtar evimizi hizmete açtık. Yeni muhtar evimiz, kentimizin tek kadın muhtarı Melek Şahin’e ve tüm mahalle halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.'' dedi.

sukru-sozen-002.JPGIRMAK KENARI DÜZENLEME TURİZME YARADI
Yaptıkları ırmak kenarı düzenlemesiyle tatile gelen yerli ve yabancı konukları şehir merkezine çekmeyi başardıklarının altını çizen Sözen şunları anlattı: t ''3 bin beş bin kilometreden tatile gelen turistlerin sadece bir hafta yada 10 gün kaldıktan sonra hava limanından otele otelden hava limanından ülkelerine dönmenin önüne geçmek için geçmiş 2 dönemlik belediye başkanlığımız süresince tatile gelen turistleri şehir merkezine çekmek için şehir içini cazibe merkezi haline getirdik. turistler otelden dışarı çıkmıyor sözü geçerliliğini kaybetti. Şehir merkezini cazibe merkezi yapınca konuklarımız konaklama tesislerinden çıkarak şehir merkezine yoğun şekilde geliyor. Buda esnafımızı mutlu ediyor. Şehir hakkında yabancı konuklarımıza Rusça, Almanca ve İngilizce bilgilendirme yapıyoruz. ''

Bu haber toplam 1508 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.