• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 19 °C

Turist, tatilde güvenlikli destinasyonları tercih eder

Turist, tatilde güvenlikli destinasyonları tercih eder
Manavgat Emniyet Müdürü Rasim Oymaağaç: Gerek Antalya gerekse Antalya'ya gelen turistin üçte birini misafir eden Manavgat-Side tatile gelen turist güvenliği bakımından en güvenlikli şehirler arasındadır. '

Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/Antalya -
Antalya Manavgat Emniyet Müdürü Rasim Oymaağaç MATSO’yu ziyaret etti. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) Seydi Tahsin Güngör, ''Manavgat pandemi öncesi 5 , 5,5 milyon yerli ve yabancı turistin ağırlayan ve yatak kapasitesi bakımından Türkiye'nin en büyük turizm destinasyonu. Turist tatilini can ve mal güvenliğinin sağlandığı ülkeleri tercih eder. Gerek Antalya gerekse Antalya'ya gelen turistin üçte birini misafir eden Manavgat-Side tatile gelen turist güvenliği bakımından en güvenlikli şehirler arasındadır. '' dedi. 

 

manavgat-emniyet-muduru-rasim-oymaagac.jpg  Ziyarette Emniyet Müdürü Oymaağaç’ı, MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis ve Komite Üyeleri kapıda karşıladı. Daha sonra MATSO Toplantı Salonuna geçildi.  Toplantıda Manavgat ekonomisi ile ilgili bilgiler aktaran MATSO başkanı Seydi Tahsin Güngör, Manavgat’ın ekonomisi çok güçlü bir kent olduğunu söyledi.  Manavgat'ın ekonomik yapısı ve oda çalışmaları hakkında bilgiler veren Güngör, kent ekonomisini çeşitlendirerek güçlendirmek için çaba gösterdiklerini ifade etti. Ekonominin güven ortamında hayat bulduğuna vurgulayan Başkan Güngör, “ Ekonomi için güvenlik çok önemlidir. Ekonomide kalkınma, ilerleme, gelişme huzurlu, güvenli bir ortamda gelişme gösterir ve büyür. Manavgat'ın güvenliği için gece gündüz demeden çaba gösteriyorsun. Sizlere teşekkür ederek görevinizde başarılar diliyorum" dedi.  

manavgat-emniyet-muduru-rasim-oymaagac-001.jpgManavgat Emniyet Müdürü Rasim Oymaağaç ise kentin güvenliği ve huzuru için çaba gösterdiklerini belirterek gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi. Müdür Rasim Oymaağaç, kurumlar arası işbirliğine de önem verdiklerini kaydetti.  Ziyarette ayrıca üyelerden gelen güncel talepler iletildi.

manavgat-emniyet-muduru-rasim-oymaagac-002.jpgmanavgat-emniyet-muduru-rasim-oymaagac-002.jpg

Bu haber toplam 1475 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.