• BIST 12433.5
  • Altın 6786.6
  • Dolar 43.4788
  • Euro 51.5664
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 8 °C
  • Antalya 16 °C

Turgutreis’te 23 Nisan coskusu

Turgutreis’te 23 Nisan coskusu
Turgutreis’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Öğrenciler törende hazırladıkları gösterilerle alkış aldılar.

ZAFER BAYKAL-TÜRKİYE TURİZM
TURGUTREİS- Turgutreis’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı  büyük bir coşkuyla kutlandı. Atatürk Anıtına çelenklerin konulması ile başlayan törende saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Düzenlenen törene Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk,Turgutreis Jandarma Karakol Komutanı Ferit Gül, Sahil Güvenlik Komutanı Rıza Bayrı, Daire Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Sivil Toplum Örgütleri ve vatandaşlar katıldılar.

turgutreis-bayram-2.jpg

Şevket Sabancı parkında saat 10:00’da başlayan kutlama programında ise günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. 

turgutreis-bayram-3.jpg

Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk tüm çocukların ve Turgutreis halkının bayramını kutlarken,
'23 Nisan dünyada kutlanan ilk ve tek çocuk bayramıdır. Atatürk'ün Türk çocuklarına armağan ettiği bayram, artık dünyadaki tüm çocukların bayramı olmuştur. 23 Nisan dünya çocukları arasında sevgi ve dostluk bağlarının geliştirilmesi, tüm insanların barış içinde yaşayacakları bir dünyanın oluşmasına katkıda bulunuyor. Her 23 Nisanda ekilecek sevgi, barış ve hoşgörü tohumu, dünyamızda barış ve sevgi zinciri oluşturacaktır dedi'. 

turgutreis-bayram-4.jpg

Törende,ilköğretim okullarının hazırlamış olduğu dans ve halk oyunları gösterileri, izleyicilerden büyük alkış aldı 

turgutreis-bayram-5.jpg
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.