• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Titanic Hotels Dubai’de otel açıyor

Titanic Hotels Dubai’de otel açıyor
Titanic Hotel Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Aygün: Titanic Hotels olarak Dubai’ye daha önce girmemiz gerekiyordu. Ancak Almanya yakırımlarımızı bekledik

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
DUBAİ-
Türkiye’nin önemli otel zinciri Titanic Hotels yurtdışında ilk olarak Almanya’da açtığı 3 otelinden sonra Ortadoğu’nun parlayan yıldızı Duabai’de otel açmak için kalabalık yönetici grubuyla girişimlere başladı. Dubai turizm otoriteleri ile yer bulabilmek için görüşmelere başlayan Titanic Hotel Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Aygün “Titanic Hotels olarak Dubai’ye daha önce girmemiz gerekiyordu. Ancak önce Almanya yatırımlarımızı tamamlamak istedik” dedi.

titanic-dubai2.jpg

TİTANİC YÖNETİMİ DUBAİ’DE

Titanic Hotel Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Aygün oğlu Mert Aygün, Titanic Hotels Genel Koordinatörü Gökhan Özbatır, Satış ve Pazarlama Müdürü Osman Altaş, Titanic Bayrampaşa Müdürü Uğur Oğluoğlu, Titanic Hotels Satış ve Pazarlama Direktörü Müdürü Hülya Ebeperi Sezginer, Titanic Hotels Taksim Satış ve Pazarlama Müdürü Hande Arattan Erkul Dubai ATM 2015 Fuarı’nda Dubaili yetkililerle görüşmeler yaptılar.

titanic-dubai4.jpg

MUZAFFER AYGÜN: ORTADOĞU TURİSTİ TİTANİC OTELLERİNİ SEVİYOR

Yapılan görüşmelerde Dubai’nin en değerli yerinin JBR diye tanımlanan göl bölgesi olduğu belirtildi. Titanic Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Aygün Dubai’nin Turizm Otoritesi yetkilileri ile görüşerek sahil kesiminde bir otel kurmak istediklerini söyledi. Aygün “Titanic Hotels’in yapısı Ortadoğu turizmi için en uygun konsepttir. Geniş odaları ve zengin mutfağı ile Türkiye’ye gelen bölge turistlerinin tercihi oluyor” dedi.

dubai-harita1.jpg

titanic-dubai-ugur-kurt.jpg

UĞUR KURT: YÖNETİMİNDE BÖLGEYİ TANIYAN YÖNETİCİ ŞARTTIR

Dubai Bin Majid Oteli’nin Satış Direktörü Uğur Kurt, Bayrampaşa Oteli Genel Müdürü Uğur Ofluoğlu’na daha önce Dubai'de yatırım yapan Türk otelcilerin neden başarısız olduklarını anlattı. Yaklaşık 10 yıldan beni BAE’de ötellerde görev yaptığını belirten Uğur Kurt “Mutfak ve diğer hizmetler için personeli Türkiye’den getirebilirsiniz. Ancak satış, pazarlama ve yönetim için bölgeyi iyi tanıyan ve buradan yönetici olması şarttır. Yöksa intibak dönemi uzuyor ve otel zarar etmeye başlıyor” dedi.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.