• BIST 12433.5
  • Altın 7301.11
  • Dolar 44.0611
  • Euro 51.1902
  • İstanbul 2 °C
  • Ankara -4 °C
  • Antalya 7 °C

Times: İstanbul kokuyorsun yazdı

Times: İstanbul kokuyorsun yazdı
İngiliz Times Gazetesi, İstanbul ve Avrupa'daki 4 kent için üretilen özel parfümlerle ilgili haberini "Sevgilim, İstanbul kokuyorsun" başlığıyla verdi.

İSTANBUL- İngiliz Times Gazetesi, İstanbul'un yanı sıra Avrupa'daki 4 kent için üretilen özel parfümlerle ilgili haberini "Sevgilim, İstanbul kokuyorsun" başlığıyla verdi.
"The Scent of Departure (Gidişin Kokusu)" adlı seride yer alan ve tasarımı Gerald Ghislain tarafından yapılan parfümlerin şişeleri ve kutuları, kaybolmaması için valizlere takılan fişlerden esinlenilerek oluşturulmuş.
İstanbul'un yanı sıra Viyana, Budapeşte, Frankfurt ve Münih'in de parfümlerini üreten Ghislain, bu şehirlerle ilgili akılda kalan kokuları birleştirerek parfümleri tasarlamış.
"Enerjik ve nefes kesen Kapalı Çarşı'dan, Türk lokumundan, Topkapı Sarayı ve Sultanahmet Camisi gibi büyüleyici yerlerden" etkilenen Gerald Ghislain, İstanbul parfümü için greyfurt, bergamot, reçine, tatlı baharatlar, sandal, tarçın ve misk kokularını harmanlamış.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.