• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

THY'nin Moskova-Antalya seferi

THY'nin Moskova-Antalya seferi
THY Moskova Müdürü Deribaş, Moskova-Antalya uçuşlarının mart ayında haftada 4 sefer ile başlayacağını söyledi.

MOSKOVA- THY Moskova Müdürü Mefail Deribaş, Moskova’dan Antalya’ya direkt uçuşların mart ayında haftada dört sefer ile başlayacağını, yaz sezonuna girerken sefer sayısının haftada 7’ye çıkartılacağını söyledi.   

 

Antalya’nın uzun süreden beri dile getirdiği THY’nin Moskova’dan Antalya’ya direk sefer konulması talebi sonunda gerçekleşiyor.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın Rusya’daki tur operatörlerine ödül verme  töreni dolayısıyla Moskova’ya giden sektör temsilcileri, burada yaptıkları görüşmelerden THY’nin Antalya’ya direk seferlere başlayacağı müjdesini aldı.

 

Martta 4 sefer ile başlayacak haziranda 7’ye çıkacak

Konuyla ilgili açıklama yapan THY Moskova Müdür Mefail Deribaş, Moskova’dan Antalya’ya direkt uçuşların mart ayında başlayacağını söyledi.

Deribaş, Moskova-Antalya seferlerinin mart ayında haftada dört sefer ile başlayacağını, yaz mevsimine girerken haziranda sefer sayısının haftada 7 olarak planlandığını söyledi.

THY Moskova Müdürü Deribaş, konuyla ilgili çalışmaların tamamlandığını, uygulama için yalnız ilk seferin mart ayı başında mı sonunda mı başlaması konusunda önümüzdeki günlerde karar verileceğini söyledi.

Mefail Deribaş, turizm sektörünün THY’den Moskova’dan Antalya’ya direkt sefer koymasına ilişkin talebinin değerlendirildiğini, bu yönde alınan kararın yararlı olacağına inandıklarını belirtti.

 

AKTOB Başkanı Çorabatır: Moskova diğer şehirleri de hızlandıracak

THY’nin Moskova’dan Antalya’ya direkt sefer koymasını memnuniyetle karşıladıklarını belirten Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB) Başkanı Sururi Çorabatır ise, THY’ye Avrupa ülkelerinden de Antalya’ya direkt seferler konulması ile ilgili taleplerini uzun süreden beri dile getirdiklerini, son olarak geçen hafta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Antalya heyetini kabulünde de konuyu gündeme taşıdıklarını belirterek, bunun ilk adımının Moskova’da atılmasının diğer ülkelerden uçuşlara da örnek olacağını ve uygulamayı hızlandıracağını söyledi.

THY’nin Antalya’ya direkt uçuş için en uygun yerin Moskova olduğunu belirten AKTOB Başkanı Sururi Çorabatır, konunun daha önce THY yönetimi ile yapılan görüşmelerde de dile getirdiğini anımsatarak, ancak bugüne kadar uygulamaya geçilmediğini, işin bu kez gerçekleştirilmesini beklediklerini kaydetti.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.