• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

THY’den golfe 3 yıl daha destek

THY’den golfe 3 yıl daha destek
2012 yılından bu yana Antalya Belek'te düzenlenen 'Turkish Airlines Open' adlı turnuvada bu yıl, 78 sporcu 7 milyon dolarlık büyük ödül için yarışıyor.

ANTALYA- 'Turkish Airlines Open' Türk Hava Yolları’nın sponsorluğunda bu yıl 3. kez düzenleniyor. 2012 yılından bu yana Antalya Belek'te düzenlenen turnuvada bu yıl, 78 sporcu 7 milyon dolarlık büyük ödül için yarışıyor.

               Turnuvada, Turkish Airlines Open isim sponsorluğu anlaşmasının üç yıl süreyle daha uzatıldığını duyuruldu. Bu yılki turnuva için sağlanan yüksek düzeyde katılımın ardından, turnuva hızla golf dünyasının ‘göz bebeği’ olarak anılmaya başladı. Turnuvanın Avrupa turnesinin prestijli ‘Race to Dubai’ ayağı başlarken, pozisyonunu sağlamlaştırmak isteyen ünlü oyunculardan baştaa Rory McIlroy turnuvaya katıldı.
                Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu şöyle konuştu: “Türk Hava Yolları golf sporunun Türkiye’deki en önemli destekçisi oldu. İmza attıkları başarılara, özellikle de Turkish Airlines Open’ın profilinin nasıl yükseldiğine tanıklık etmek inanılmaz bir duygu. İşte bu yüzden üç yıl daha bu desteği vermeyi kabul etmiş olmaları harika. Türkiye’de bu sporu daha da geliştirmek için sabırsızlanıyoruz.”

Türk Hava Yolları’nın Genel Müdür (Yatırım ve Teknoloji) Yardımcısı, Dr. Ahmet Bolat şöyle konuştu: “ Türk Hava Yolları olarak, bu harika turnuvaya üç yıl daha sponsor olmayı taahhüt etmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Türk Hava Yolları golf sporunu dünyanın dört bir yanında, ama özellikle de Türkiye’de desteklemeye devam edecektir. Bizim bu spor dalını desteklediğimiz süre boyunca Türkiye’nin de golf alanında kaydettiği gelişmeleri görmek cesaret verici. Türkiye gerçekten de golf destinasyonları arasında yükselen bir yıldız.”

                Avrupa Turnuvası Operasyon Direktörü Keith Waters da şunları kaydetti: “Turkish Airlines Open kendisini Avrupa Turnesinin vazgeçilmez bir parçası olarak hızla kabul ettirdi. Bu turnuvanın Race to Dubai kapsamında final serilerinden ilki olmasının bunda payı büyük. Türk Hava Yolları bu etkinliği hep çok güçlü bir şekilde destekledi, önümüzdeki yıllarda da kendileriyle çalışacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

                Carya Golf Club Başkanı Fikret Öztürk ise şu görüşleri paylaştı: “Dünyaca ünlü bir yarışmanın önümüzdeki sene Carya’ya gelecek olması inanılmaz derecede heyecan verici. Bu etkinliğin Montgomerie Maxx Royal’in tanıtılmasında ve profilinin yükselmesinde ne kadar etkili olduğunu gördüm, Türk Hava Yolları’nın sürekli desteğiyle biz de kendi kulübümüz için benzer bir etki yakalamayı umuyoruz.”

                Rory McIlroy ise şöyle konuştu: “Türk Hava Yolları’nın bu ülkede golf için yaptıklarını görmek çok güzel. Daha fazla insanı, özellikle de genç oyuncuları golfe çeken her türlü etkinliğin bir parçası olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Golf günümüzde en büyük atılımı aslında geleneksel olarak bu sporun yaygın olarak oynanmadığı ülkelerde gösteriyor. Türkiye de bu ülkelerden biri ve bence bu çok heyecan verici bir gelişme. Ancak bu tür gelişmeleri desteklersek golf gerçekten de küresel bir spor haline gelir.''

Turkish Airlines Open 2015 Etkinlik

Mekan: Montgomerie Maxx Royal, Belek, Türkiye
Tarihler: 29 Ekim Perşembe - 1 Kasım Pazar
                               Pro-Am Etkinlikleri 27 Ekim Salı ve 28 Ekim Çarşamba
Toplam ödül: 7 milyon dolar
Biletler: Turnuva öncesi www.turkishairlinesopen.com adresinden ya da etkinlik günü kapıdan temin edilebilir.

Görseller için:
Çekilen tüm fotoğrafları gün gün alttaki dropbox linke yüklenecektir.
https://www.dropbox.com/sh/smdhm9c2q2eiuz3/AAC4oDG-ja8Fqp68iv_ko9O0a?dl=0


Türk Hava Yolları hakkında:
1933 yılında beş uçaktan oluşan bir filoyla kurulan Türk Hava Yolları, günümüzde Star Alliance ittifakı üyesi 4 yıldızlı bir havayolu şirketi olarak hizmet vermektedir. 297 (yolcu ve kargo) adet uçak ile 231’i yurtdışı, 48’i yurtiçi olmak üzere dünya çapında 279 noktaya uçuş gerçekleştirmektedir. 2015’te yapılan Skytrax değerlendirmesinde Türk Hava Yolları beşinci kez art arda “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” ve yedinci kez art arda “Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” seçilmiştir. 2010’da dünyanın “En İyi Economy Class İkram Servisi”, 2014’te ise “En İyi Business Class İkram Servisi” ödüllerini kazanan Türk Hava Yolları, bu yıl da Skytrax değerlendirmesinde dünyanın “En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu İkramı” ve “En İyi Business Özel Yolcu Salonu” ödüllerine layık görülmüştür. Türk Hava Yolları ile ilgili daha fazla bilgi için www.turkishairlines.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


Star Alliance hakkında:
1997 senesinde ilk gerçek küresel havayolu ittifakı olarak kurulan Star Alliance ağı uluslararası yolculara dünya çapında erişim, takdir ve kesintisiz hizmet sunmak üzere kurulmuştur. Piyasadaki konumunu çeşitli ödüllerle perçinleyen ittifak, Havayolu Taşımacılığı Dünyası Piyasa Liderlik Ödülü ile Business Traveller dergisi ve Skytrax tarafından verilen En İyi Havayolu İttifakı ödüllerine layık görülmüştür. Star Alliance’ın üyesi olan havayolu şirketleri şöyledir: Adria Airways, Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI ve United. Avianca Brasil’in entegrasyon süreci halen devam etmektedir. Halihazırda Star Alliance ağı günlük olarak toplamda 193 ülkede 1321 havalimanına 18 bin 500’den fazla uçuş sunmaktadır. Daha fazla bilgi için www.staralliance.com adresini ziyaret edebilir ve bizi Facebook, Twitter, YouTube ve LinkedIn’de takip edebilirsiniz.


Türkiye Golf Federasyonu
Türkiye Golf Federasyonu (TGF) 1996 yılında kurulmuş olup yer yıl hem ulusal hem de uluslararası çapta turnuvalar düzenlemektedir. TGF bu sene üçüncü defa Turkish Airlines Open turnuvasını destekliyor. TGF daha önce de 2012’de Turkish Airlines World Golf Final ve Dünya Amatör Takımlar Şampiyonası’nı düzenlemişti.
TGF’nin asıl hedefi Türkiye’de golf sporunun gelişmesini sağlamak olup Türk vatandaşlarına yönelik ücretsiz golf dersleri de düzenleniyor.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.