• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

THY internette akademi kurdu

THY internette akademi kurdu
THY, Star Alliance’ın internet üzerinde oluşturduğu akademi platformunu Türkçe yaparak bilet satış acentelerinin işlerini kolaşlaştırıyor.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
THY ve Türkiye'deki Star Alliance üyesi havayolları ile birlikte internet üzerinde oluşturduğu akademi platformununu Türkçeleştirerek bilet satış acentelerinin işlerini kolaylaştırıyor. Star Alliance'a üye havayolları ile işbirliğinde internet ortamını Türkçeleştirmek için bilet satış acentelerinee yönelik eğitim çalışmaları başlattı.  

thy-ott77.jpg

thy-ott99.jpg

Star Alliance'ın sitesinde bulunan CSC Türkiye Grubu’na yönelik oluşturulan platforma (OTT Tools)  göre Star Allliance ile ilgili çalışmalar artık Türkçe olarak ortak platformda yapılabiliyor.

thy-ott1.jpg

Park Bosphorus Hotel’de THY Star Alliance Koordinasyon Grubu'ndan yetkililer Özlem Özyün, Banu Ekerim ile Harbiye Satış Şefi Engin Kahraman, Star Alliance CSC Türkiye Sorumlusu Gayret Yüksel ve Koordinatör Eren Şenalp ile diğer üye havayolları temsilcileri ile  bilet satış acenteleri katıldı. Toplantıda Air Canada'dan Cumhur Gökmen, Mısır Havayoylları Türkiye Müdürü Madam İman, Ezgi Kolbek, LHG'den Etel Debehar, SQ'dan Derya Pekruh Gerçeker, OZ'den Malwina Demir, Lot'dan Jonathan Bobrov yer aldı.

thy-ott777.jpg

thy-ott7.jpg

AMACIMIZ IŞ ORTAKLARIMIZA KOLAYLIK GETIRMEK

Toplantının açış konuşmasını yapan Gayret Yüksel, Star Alliance ve getirilen yenilikler hakkında bilgi verdi. Türkiye’de 11 online ve 2 offline havayolu bulunduğunu belirten Gayret Yüksel, “Amacımız birlikte çalıştığımız iş ortaklaramızın çalışma koşullarını iyileştirmektir. Star Alliance’ın academy.staralliance.com başlıklı sitesinde bilet satışı yapan acenteler Türkçe olarak bilgilerden faydalanarak, kolayca işlem yapabileceklerdir ” dedi. 

thy-ott123.jpg

Toplantıda katılımcıların soruları cevaplandırılarak barkovizyon eşliğinde THY Gelir Yönetiminden Nesrin Cendere Star Alliance ve Online Travel Agency Training hakkında bilgi verde ve incelemesi yapıldı.

MİL KULLANIMI VE UPGRADE OLAYI
Toplantıya katılan acenteler özellikle millerle alınan biletlerde upgrade yapımında sıkıntı yaşandığı dile getirilerek, Türkiye’de bu konunun yeterince anlatılamadığı söyledi. Mil kazanımlarının kullanımı ve digger havayollarındaki karşılığının Star Alliance tarafından iyi anlatılması gerektiği bildirildi. Bunun tek bir portalde verilmesi ve hangi havayolunun  kullanılacağını belirtilerek elektronik ortamda kolaylık geterilmesi gerektiği önerildi.                                                                                                                                    

STAR ALLIANCE NEDİR?
1997 yılında kurulan ve dünyada 27 havayolunun üye olduğu bulunan Star Alliance’ın 4,561 uçağı bulunuyor.  Yılda  653.81 million yolcu taşıyor. Günlük 18.521 uçuşu bulunan ve 1321 varış noktası bulunan Star Alliance’ın 177.42 milyar dolarlık toplam cirosu bulunuyor. Toplam 193 ülkede 1000 lounge’da servis veriyor.



 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.