• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 28 °C

THY, Adana-Ankara günde 2 oldu

THY, Adana-Ankara günde 2 oldu
THY Genel Müdürü Temel Kotil, ADASO Başkanı Ümit Özgümüş'e, günde bir kez yapılan Adana-Ankara uçak seferi sayısının ikiye çıkarılacağını müjdeledi.

ADANA -Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Ümit Özgümüş'ü ziyaretinde, günde bir kez yapılan Adana-Ankara uçak seferi sayısının ikiye çıkarılacağını müjdeledi. Kotil, Ümit Özgümüş'ün, Adana'dan yurt dışına direkt uçak seferi sayısının artırılması yönündeki isteği üzerine de, 2008 programlarında olmamasına rağmen, Adana'dan Frankfurt'a haftada bir kez yapılan sefer sayısının iki ya da üçe çıkarılarak yerine getireceklerini söyledi.

Adana Sanayi Odası Başkanı Ümit Özgümüş'ü ziyaret eden THY Genel Müdürü Temel Kotil, Adanalı işadamlarının uzun zamandır dile getirdiği, THY'nin Adana'dan Ankara'ya yaptığı uçuş sayısının artırılması yönündeki talebin, Mart 2008'de yerine getirileceğini ve her gün sabah yapılan bir sefere, akşamda bir sefer ekleneceğini müjdeledi.

 

Adana Sanayi Odası Başkanı Ümit Özgümüş, Kotil'e, Adana'dan yurt dışına direkt uçuş talebinin de yoğun olduğunu ve Frankfurt'a haftada bir yapılan uçuş sayısının yeterli olmadığını iletti. Kotil, bunun üzerine "Adana'dan yurt dışına direkt sefer sayısını artırma gibi bir uygulamamız 2008 programımızda yoktu. Ancak biz bunu programa alarak Adana'dan yurt dışına direkt uçuş sayısını artıracağız. Yurt dışına çıkacak Adanalı yolcuları İstanbul'a getirmenin gereği yok. Yeter ki Adana'dan yolcu olsun. Sinerji oluşursa sorun kalmaz" dedi. THY'nin yeni yemek menüsüne Adana kebabının eklendiğini vurgulayan Temel Kotil, 21 yeni uçakla THY filosunu güçlendireceklerini anlattı.

 

Ümit Özgümüş de THY'nin verdiği hizmetten memnun olduklarını, yeni seferler konulduğunda, Adana'daki yolcu potansiyelinin bunu karşılayacağını, THY'nin desteklenmesi konusunda ellerinden gelen her türlü çabayı göstereceklerini belirtti. ADASO üyelerinin ve Adanalı işadamlarının THY'nin verdiği hizmeti kaliteli bulduğunu ifade eden Özgümüş, bölgeden THY uçuşlarına ciddi talep olduğunu söyledi. THY Genel Müdürü Temel Kotil, Ümit Özgümüş'e, üzerinde Adana yazan bir maket uçak hediye etti.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.