• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

THY, 5.kez Avrupa'nın en iyisi

THY, 5.kez Avrupa'nın en iyisi
Paris Porte de Versailles'de yapılan ödül töreninde, Türk Hava Yolları, 5'inci kez 'Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi' seçildi

PARİS- Avrupanın en iyi yolcu tercih edilen hava yolları yine Türk Hava Yolları oldu. Havacılık sektörünün 'Oscar'ı kabul edilen 'Skytrax Yolcu Tercih Ödülleri' sahiplerini buldu. 2015 Skytrax yolcu değerlendirme sonuçlarına göre Dünya'nın, "En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu", "En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu İkramı" ve "Güney Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi" ödülleri Türk Hava Yolları'nın oldu.

Türk Hava Yolları, bu yıl da elde ettiği ödüllerle havayolu yolcularının nezdinde tercih sebebi olma yönündeki başarısını bir kez daha tescil etmiş oldu. Bugün, Paris, Porte de Versailles'daki Passenger Terminal EXPO, Kongre ve Sergi Salonu'nda açıklanan ödüller, Skytrax CEO'su Edward Plaisted tarafından Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil'e takdim edildi.

Küresel havacılığın farklı alanları üzerinde geliştirilen araştırmaları ticari kaygılardan bağımsız gerçekleştiren, sektörel platformda dünyaca saygı duyulan ve temelde performansı esas alarak, her yıl düzenli olarak havayolu şirketlerini ödüllendiren 'Skytrax Yolcu Tercih Ödülleri', geçtiğimiz dört yılda olduğu gibi bu yıl da Türk Hava Yolları'nı, "Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi" olarak ilân etti.

İkram ve aktivite konseptinden ambiyansına kadar her detayıyla dünya çapında rağbet gören ve bu keyifli ortamda daha fazla vakit geçirebilmek adına havalimanına erken gelen yolcularına ayrıcalıklı konforun kapılarını açan "Turkish Airlines Lounge Istanbul", Türk Hava Yolları'na, dünya sıralamasında "En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu" ödülünü ve yine salonda yolcularının beğenisine sunduğu farklı ve zengin ikram hizmetiyle de, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da "En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu İkramı" ödülünü teslim almaya hak kazandırdı. Küresel taşıyıcının başarılı ikram iştiraki Turkish DO & CO tarafından hazırlanan, gerek uçak içi, gerek özel yolcu salonunda yolculara takdim edilen ikram konsepti bu başarının önemli bir etken oldu

HİZMETLERE AYRI ÖDÜL
THY'nin İstanbul Atatürk Havalimanı'nda hizmete soktuğu 'Turkish Airlines Lounge İstanbul' dünya sıralamasında 'En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu' ödülünü, salondaki yolcuların beğenisine sunulan ikram hizmetiyle de 'En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu İkramı' ödülünü aldı.

4 YILDIZLI HAVA YOLU ŞİRKETİ
THY, Skytrax tarafından yapılan denetlemeler sonucunda 2007 yılında 4 yıldızlı havayolu şirketi statüsünü kazanmıştı.

thy-skytrax2.jpg

THY DÜNYANıN EN İYI HAVAYOLLARı LISTESINDE
Skytrax, Dünya Havayolu Ödülleri'ni 1999 yılından beri düzenli olarak açıklamaya devam ediyor. Dünya genelinde 18.9 milyon yolcunun değerlendirmesine göre belirlenen "dünyanın en iyi havayolları" listesinde ise zirvede Qatar Airways yer aldı. Qatar Airways, son 5 yılda üçüncü kez listenin zirvesinde yer almayı başardı.

Paris Air Show'da açıklanan listede THY ise dördüncü sırada yer aldı.

İşte 2015'in en iyi havayolları;

Here is the full list of winners:
1.Qatar Airways
2.Singapore Airlines
3.Cathay Pacific Airways
4.Turkish Airlines
5.Emirates
6.Etihad Airways
7.ANA All Nippon Airways
8.Garuda Indonesia
9.EVA Air
10.Qantas Airways
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.