• BIST 8718.11
  • Altın 2242.741
  • Dolar 32.3254
  • Euro 35.1547
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • Antalya 14 °C

The Stay Warehouse Yılın Oteli Seçildi

The Stay Warehouse Yılın Oteli Seçildi
The Stay Warehouse, Food & Travel 2021 Reader’s Choice Awards’ta uluslararası alanda yılın oteli seçilerek ‘International Hotel of The Year’ unvanına layık görüldü.

ALAÇATI- Tasarım ve konforun buluştuğu The Stay Warehouse, Food & Travel 2021 Reader’s Choice Awards’ta uluslararası alanda yılın oteli seçilerek ‘International Hotel of The Year’ unvanına layık görüldü.
Alaçatı’da özgün ve sıra dışı bir yapıda özel bir konaklama imkânı sunan The Stay Warehouse, Food & Travel 2021 Reader’s Choice Awards’ta uluslararası alanda ‘Yılın Oteli’ seçildi. 80’li yıllarda bir depo olarak kullanılan ve adının ilhamını buradan alan The Stay Warehouse’da 24 süitin her biri 40 metrekarelik genişlikleriyle, rafine konforu özel alanlara da taşıyor.

Türkiye’deki uluslararası sertifikalı ilk karbon nötr otel grubu The Stay bünyesinde yer alan The Stay Warehouse, bahçesindeki bin yıllık zeytin ağacının gölgesinde sürdürülebilirlik felsefesini özgün konaklama deneyimiyle bir araya getiriyor.
the-stay-warehouse.jpgThe Stay Warehouse, lokal tatlarla harmanlanan lezzetli menüsü, ısıtmalı açık havuzu, geniş bahçesiyle sakin bir ortam sunuyor. Otel, yıl boyu devam eden sanat etkinlikleri, konserler, festivallerle de huzur ve eğlencenin buluştuğu bir atmosfere ev sahipliği yapıyor. Bulunduğu bölgeyi hissetmek isteyen misafirler ise ister klasik ister elektrikli bisikletler ile ya da doğa yürüyüşü yaparak keşfe çıkabiliyor. Şömine başında, geniş bir kütüphanede farklı dünyalara yolculuk yaparak dinlenmenin de mümkün olduğu The Stay Warehouse, yılın her döneminde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

The Stay Hakkında

The Stay Warehouse, The Stay Nişantaşı, The Stay Bosphorus ve Bebek Otel by The Stay olmak üzere 4 oteli bünyesinde bulunduran The Stay, turizm dünyasının özgün bir temsilcisi. Alaçatı’nın merkezinde huzurlu bir vaha sunan ve grubun yıl boyunca küratörlüğünü gerçekleştirdiği birçok kültürel programa ev sahipliği yapan The Stay Warehouse, İstanbul’un moda ve alışveriş merkezinde yer alan The Stay Nişantaşı ve İstanbul’un eğlence merkezlerinde büyüleyici bir tarihi dokuya sahip olan boğaz manzaralı butik oteller The Stay Bosphorus ve Bebek Hotel by The Stay otelleriyle, eşsiz bölgelerde yeni keşifler için farklı kapılar aralıyor. Kültürün sanatla buluştuğu, misafirlerini özel hissettirmeye koşullanan hizmet anlayışı ve özgün mimari detayları ile The Stay, misafirlerine ilham veren, samimi ve tasarım odaklı mekanlarda unutulmaz ve heyecan verici konaklama deneyimi sunuyor. Tüm otellerinde karbon ayak izini sıfırlayan The Stay, Türkiye’nin karbon nötr ilk otel grubudur.

Bu haber toplam 2822 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.