• BIST 8727.4
  • Altın 2237.619
  • Dolar 32.3325
  • Euro 35.1174
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • Antalya 16 °C

The Ritz-Carlton, sonbaharı Pazar Brunch’ı ile kutluyor

The Ritz-Carlton, sonbaharı Pazar Brunch’ı ile kutluyor
The Ritz-Carlton, sonbaharı zengin ve sofistike menüsü, doğal lezzetleri, etkileyici Boğaz manzarası ve eşsiz ambiyansı ile pazar brunch’larıyla yaşıyor.

İSTANBUL - The Ritz-Carlton, Istanbul şehrin en güzel zamanlarından biri olan sonbaharı zengin ve sofistike menüsü, doğal lezzetleri, etkileyici Boğaz manzarası ve eşsiz ambiyansı ile pazar brunch’larıyla yaşıyor.

Lezzet deneyimini üst boyutlara taşıyan The Ritz-Carlton, Istanbul’da her pazar gerçekleşen brunch şölenine şehrin yeni ve özlenen sosyal hayatının vazgeçilmez buluşma mekanlarından biri olan The Roof ev sahipliği yapıyor. The Roof, The Ritz-Carlton, Istanbul’un terasında, şehrin tam kalbinde konumlanıyor. Otelden ayrı da bir girişe sahip olan The Roof’ta, sakin dinlenme alanlarıyla açık havada 12.00-15.00 saatleri arasında süren brunch lezzetleri ve DJ performansı ile bambaşka bir deneyim aynı anda yaşanıyor.

the-ritz-carlton,-istanbul--012.jpgHaftanın en rahat ve konforlu günü olan pazarı, İstanbul’un en güzel izlendiği lokasyonda, zengin, sofistike ve keyifli lezzetlerle geçirmek isteyenler, Executive Şef Selami Güleryüz ve ekibinin hazırladığı brunch’ında özel bir serüvene davet ediliyor. Pek çok lezzetin hem göze hem damağa hitap ettiği brunch’ta birbirinden farklı ve ev yapımı ürünlerle donatılmış zengin şarküteriler, ev yapımı kruvasanlar, ekmekler, taze deniz ürünleri , pideler, Türk ve Akdeniz mutfaklarından seçme tatlar yer alıyor. Açık büfe olarak servis edilen brunch, 5 istasyondan oluşuyor. Izgara istasyonu, kabuklu deniz mahsülleri, soğuk istasyonları (cold cut, smoked fish, peynir), tatlı istasyonu, salata ve meze büfesi bulunuyor. Kahvaltı klasiklerinin olmazsa olmazlarının da unutulmadığı bu keyfe, organik ‘mocktail’ler, smoothiler ve zengin içecek menüsü eşlik ediyor.

the-ritz-carlton,-istanbul--013.jpgEtkileyici bir lokasyon, ev ortamında konfor sunan hizmet anlayışı ve samimi misafirperverliğiyle misafirlerini ağırlayan The Ritz-Carlton, Istanbul ayrıca Ritz Kids ile minik misafirlerini de unutmuyor. 0-6 yaşın ücretsiz, 6-12 yaşın yüzde 50 indirimli ağırlandığı brunch’ta minik misafirler isterse otel içerisinde yer alan Ritz Kids’de aktivitelere katılabiliyor.

the-ritz-carlton,-istanbul--014.jpg

the-ritz-carlton,-istanbul--015.jpg

Bu haber toplam 1573 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.