• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Temenos Otel konfor sunuyor

Temenos Otel konfor sunuyor
Toplam 48 odalı Temenos Boutique & Spa'da bütün odalar farklı ve özenle dizayn edilmiş. Misafirler için bütün konfor düşünülmüş.

ZAFER BAYKAL-TÜRKİYE TURİZM
BODRUM-
Bodrum-Yahşi’de Butik Otel geleneğine uyarak 2015 Mayıs’ında hizmete giren Temenos Boutique & Spa adeta cennetten bir köşe olarak hizmet veriyor. Bütün odaların deniz manzaralı olması,bu güzel otele daha da şirinlik yaratıyor.

temenos2.jpg

temenos3.jpg

temenos-sema-koyunba1.20150819012758.jpg

DENEYIMLI GENEL MÜDÜR

Temenos Boutique & Spa’nın Genel Müdürü Sema Koyunba, turizm sektöründe deneyimli olduğu kadar, ekip seçiminde’de uzmanlığını gösteriyor.

temenos-ibrahim-dogan.jpg

Otelin sahibi İbrahim Doğan, 35 sene Almanya’da bulunarak tekstil sektöründe isim yapmış bir işadamı olarak tanınıyor . Daha sonra turizm sektörüne girmeye karar veren Doğan, 24 odalı olan Temenos Boutique & Spa’yı satın alarak, 2015 yılında 24 oda daha ekleyerek 48 odalı refah, ertemiz,manzaralı bir cennet köşesine çevirdi.

temenos-bina6.jpg

temenos-banyo1.jpg

temenos-hamam.jpg

temenos-havuz.jpg

BALAYı VE ROMANTIK BIR TATIL IÇIN IDEAL
Bodrum’da Turizm sezonunun 12 aya yayılmasında Temenos Boutique & Spa’nın büyük bir katkıda bulunacağı kaçınılmaz. Sema Koyunba yönetiminde güzel bir atmosfer yakalayan Otel, bayram tatili için ideal bir yer. Otelde doğayı, lüksü ve otantik mimariyi birleştiklerini söyleyen Koyunba, yeşilin, mavinin, huzurun ve lüksün birleştiği eşsiz güzelliği konuklarımıza yaşatmak istiyoruz dedi.

temenos-sef1.jpg

Akdeniz mutfağı esintileri ile Dolce Arancia Restoran &Bar ve Patisseria’nın 12 ay boyunca, mutfak şefi Emre Yalçınkaya’nın nefis yemekleri ile lezzet dağıtacağını belirten Sema Koyunba misafirlerimizi memnun etmek için her türlü çabayı gösterdiklerini söyledi.

temenos-oda.jpg

temenos-oda4.jpg

temenos-oda7.jpg

temenos-oda8.jpg

OTEL’DE HER TÜRLÜ KOMFOR MEVCUT

 44 Exclusive odası bulunan otel’de bütün odalar deniz ve bahçe manzarasına sahip. Bütün odalar farklı ve özenle dizayn edilmiş. Misafirler için bütün konfor düşünülmüş. Türk hamamı, sauna, fitness center ve masaj seçenekleri ile bedeninizi dinlendirebilirsiniz.
İletişim:
0252 348 38 40
info@temenoshotel.com

temenos-spa.jpg

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.