• BIST 8718.11
  • Altın 2241.916
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1537
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • Antalya 14 °C

TAV Primeclass Lounge’larI sanat galerisine dönüşüyor

TAV Primeclass Lounge’larI sanat galerisine dönüşüyor
Bodrum Primeclass Lounge’da Türk resim sanatının önemli isimlerinden, Devrim Erbil’in daha önce görücüye çıkmamış eserleri sergilenecek.

BODRUM - 19 ülkede işlettiği 70’e yakın yolcu salonu ile sektörün liderleri arasında yer alan TAV İşletme Hizmetleri, yakın zamanda yenilediği Bodrum Primeclass özel yolcu salonunda misafirlerini sanatla buluşturuyor. Bodrum Primeclass Lounge’da Türk resim sanatının önemli isimlerinden, Devrim Erbil ile gerçekleştirdiği işbirliği sonucunda, Erbil’in daha önce görücüye çıkmamış eserleri burada sergilenecek.

tav-primeclass-lounge.jpgTAV İşletme Hizmetleri, Türk sanatçıların eserlerinin yurtdışında tanıtılmasında önemli bir rol üstlenerek, Erbil’in eserlerini daha sonra New York ve Paris’teki Primeclass özel yolcu salonlarında sergilemeye başlayacak. Ayrıca Bodrum Primeclass Lounge, Bodrum’a özgü lezzetlerin de yer aldığı yenilenen menüsü ve her hafta sonu gerçekleşecek DJ performansı ile bu yaz misafirlerine kusursuz bir seyahat deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

Dünyanın farklı noktalarında misafirlerine sunduğu konfor ve ayrıcalıklar ile uçtan uca bir seyahat deneyimi yaşatmayı hedefleyen TAV İşletme Hizmetleri, sektöre rol model olacak yeniliklerle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Ürün, hizmet geliştirme ve müşteri deneyimi konularında uzun yıllara dayanan bir tecrübe ve veri kaynağına sahip olmasının sağladığı avantajları kullanarak seyahat deneyimini yeniden tanımlamayı hedefleyen TAV İşletme Hizmetleri, yenilediği Bodrum Primeclass Lounge’da misafirlerine benzersiz bir deneyim sunuyor.

Havalimanlarında her gün yoğun bir yolcu trafik akışı ile geniş bir müşteri kitlesine dokunurken yolcu salonlarına da sanat galerisini taşımayı ve bu projeyi global çapta yürütmeyi hedefleyen şirket, Gürcistan ve Umman’dan sonra Türkiye’de bir ilke imza atarak burada Türk resim sanatının önemli isimlerinden, Devrim Erbil’in eserleri Renk Erbil, Renko London küratörlüğünde organize edilen proje kapsamında sergileniyor.

tav-primeclass-lounge-002.jpgTAV Primeclass özel yolcu salonlarında sanat deneyimi

Primeclass özel yolcu salonlarında seyahat deneyimine yeni bir bakış açısı getirdiklerini söyleyen TAV İşletme Hizmetleri CEO'su Güçlü Batkın, “Primeclass özel yolcu salonlarımızda önemli sanatçıların eserlerinin sergileneceği bölümler açmaya başladık. Artık misafirlerimizin uçuş öncesinde uğrak merkezi olan lounge’larımızı, belli dönemlerde birer sanat galerisine dönüştürerek misafirlerimizin benzersiz bir deneyim yaşamasını sağlamış oluyoruz. Bu projemizi ilk önce Gürcistan Tiflis Havalimanında başlattık. Burada yerel sanatçıların eserlerini sergiledik. İkinci durağımız ise; Umman Muscat Uluslararası Havalimanı oldu. Burada da Arap resim sanatının önde gelen kadın ressamlarından Alia Al Farsi’nin eserleri sergileniyor.”

Devrim Erbil’in daha önce görücüye çıkmamış eserleri Bodrum Primeclass Lounge’da

Misafirlerinden oldukça ilgi gören bu projeyi daha birçok lokasyona taşımayı hedeflediklerini söyleyen Batkın, “Şu anda içinde bulunduğumuz Bodrum Primeclass Lounge’da bu konuda önceliklerimiz arasında. Çünkü hepinizin de bildiği gibi Bodrum, geçmişten bu yana sanatçıların buluşma noktası haline gelmiş bir yer. Bu sebeple bu projemizi Türkiye’de ilk önce Bodrum’da hayata geçirmeye karar verdik. Bodrum’da Türk resim sanatının muazzam isimlerinden, Devrim Erbil ile bir işbirliği gerçekleştirdik. Erbil’in daha önce görücüye çıkmamış eserlerini Primeclass Lounge’mızda sergiliyoruz. Primeclass Lounge ziyaretçilerimiz burada hem seçkin bir bekleme deneyimi yaşayacak hem de Devrim Erbil’in yeni eserlerini görme imkânı bulacaklar. İşbirliğimizi sezon boyunca farklı noktalarda devam ettireceğiz. Yakın zamanda benzer projelerimizle yepyeni destinasyonlarımızda farklı sanatçılar ile iş birliklerimizi duyuracağız.”

Bulundukları destinasyonlarda misafirlerini sanatla buluşturmayı önemsediklerini ifade eden Batkın, “Havalimanlarında yılda 5 milyondan fazla yolcuya dokunan bir şirket olarak, sanatı daha erişilebilir kılmak ve geniş kitleler ile buluşturmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

tav-primeclass-lounge-001.jpgRenk Erbil, Renko London küratörlüğünde Bodrum Primeclass Lounge’da eserleri sergilenmeye başlanan Devrim Erbil konuya ilişkin şu açıklamaları yaptı: “Seyahat, insanın dünyasını genişleten, ufkunu açan, bireyi geliştiren eşsiz bir hazinedir. Tüm bu yolculuk boyunca aslında zamanımızın önemli bir bölümünü de havalimanlarında geçiririz. TAV İşletme Hizmetleri’nin lounge’larında sanata ve sanatçıya yer açması; insanların burada geçirdiği zaman boyunca ruhunu beslemesi için muazzam bir fırsat. İş birliğimizden son derece memnun olarak, tüm lounge misafirlerine hayırlı olmasını diliyorum.”

Erbil’in dünyanın en önemli müzelerinde sergilenen çeşitli dönemlerine ait benzersiz yağlı boya tabloları, mix-media limitli seride üretilmiş ipek baskı eserleri, tek kopya üretilen Giclee eserleri Haziran ve Temmuz ayları boyunca Bodrum Havaalanı Primeclass Lounge‘da sanatseverlerle buluşuyor.

TAV İşletme Hizmetleri her lounge’ında yöreye uygun lezzetler sunuyor

Pandemi döneminde belirlenen kurallar çerçevesinde limitli bir menü sunulurken, yaz dönemi ile birlikte yeme-içme menüleri Türkiye ve tüm global operasyonlarda yenilendi. Lounge’larında her damağa uygun şekilde menülerini zenginleştirdiklerini ifade eden Batkın, “Bodrum Primeclass İç hat ve Dış Hat Lounge’da, Türkiye’de yer alan diğer lokasyonlarda olduğu gibi menülerimizi çeşitlendirdik. Birçok farklı ülkede hizmet veren bir kurum olarak, misafirlerimizin beklentilerini de göz önünde bulundurarak menülerimizi çeşitlendiriyoruz. Her damak zevkine hitap edecek, dediğim gibi özellikle Bodrum lezzetlerinden oluşan daha sağlıklı ve daha zengin bir menüyü misafirlerimize servis ediyoruz. Sıcak ve soğuk sunumlarda farklı seçenekleri olan yeni menülerimizi oluştururken, misafirlerimizden aldığımız geri dönüşler doğrultusunda vegan ve glütensiz seçenekler gibi farklı lezzetleri eklemeyi planlıyoruz.”

Misafirlerine daha konforlu bir deneyim sunmak için Bodrum Primeclass Lounge içerisinde birçok yenilik getirdiklerini ifade eden Batkın, burada yeme içme alanlarına ek olarak, renkli tasarımı ile dikkat çeken ferah ve büyük bir alanı da salona ekleyerek hizmet vermeye başladıklarını söyledi.

Bodrum Primeclass’da her pazar DJ Performans!

Tüm bunların yanında Bodrum Primeclass Lounge misafirlerini artık Bodrum tatil dönüşlerinde her hafta sonu vereceği DJ performanslarıyla uğurlayarak, misafirlerine son dakikaya kadar tatillerinin tadını çıkarabilme imkânı veriyor. TAV İşletme Hizmetleri, yenilediği Bodrum Primeclass Lounge’ın ardından şimdi de İzmir ve Ankara’daki lounge’larında da benzer bir renovasyon sürecini başlatmış durumda.

TAV İşletme Hizmetleri sektörün dünya liderleri arasında

TAV İşletme Hizmetleri’nin faaliyet alanları hakkında da bilgi veren Batkın, TAV İşletme Hizmetleri’nin başarısının dayandığı temelleri şöyle anlattı: “TAV İşletme Hizmetleri olarak 19 ülkede 70’e yakın lounge varlığımızla, parçası olduğumuz Groupe ADP platformunun ve bağlı olduğumuz TAV Havalimanları’nın gücü ile sektörde dünya liderleri arasında yer alıyoruz. Elbette elde ettiğimiz bu başarı tesadüf değil. Misafirlerimizin beklenti ve ihtiyaçlarına göre ürün ve hizmetlerimizi sürekli yeniliyoruz. Bununla birlikte özel yolcu salonu hizmeti verdiğimiz destinasyonların yapısını, yerel özelliklerini ve kültürel dokularını önemsiyor; bunlardan ilham alıyor ve hizmetlerimize taşıyoruz. Misafirlerimize seyahatleri öncesi ve sonrası gittikleri destinasyonun yerel özelliklerini daha iyi anlayabilmeleri için salonlarımızda tasarım ile farklılaştığımız bir atmosfer oluşturuyor ve menülerimizi de bu yaklaşımla şekillendiriyoruz.”

“Misafirlerimizin tüm beklentilerini Primeclass ile karşılıyoruz”

Batkın sözlerine şöyle devam etti: “TAV Primeclass, aynı çatı altında karşılama, uğurlama ve özel VIP hizmetleri sunduğumuz markamız ve hizmet alanımız. Primeclass markamız ile özel yolcu salonu işletmeciliğinin yanı sıra havalimanında yolculara seyahat öncesinde ve sonrasında, profesyonel personel tarafından verilen Assist-CIP-VIP seçenekli asistanlık hizmetleriyle konfor ve ayrıcalık yaşatıyoruz. Özellikle Bodrum, İzmir ve Antalya gibi turist merkezi noktalarında kurumsal iş birlikleri ile sadece lounge ve hızlı geçiş hizmeti değil karşılama uğurlama ve havalimanı transferi vererek daha geniş kapsamda hizmet alanları oluşturmamız, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmamızı sağlıyor.”

TAV Passport üyeleri dünyada 400’den fazla özel yolcu salonundan yararlanma imkânı buluyor

TAV İşletme Hizmetleri olarak misyonlarını seyahat deneyimini uçtan uca tasarlamak üzerine kurduklarını ve bu kapsamda sadakat programı TAV Passport başta olmak üzere tüm ürünlerini küresel trendler ve yenilikçi teknolojilerle güncellediklerini söyleyen Batkın, sözlerini şöyle sürdürdü: “TAV Passport sadakat programımız ile 10 yılı geride bıraktık. TAV Passport üyelerimize dünya genelinde 400’den fazla özel yolcu salonundan yararlanma imkânı sağlıyoruz.

TAV Passport ürünümüz ile rolümüzü misafirlerimizin deneyimlerini mükemmelleştirmek, onları kendilerine özel tasarlanan bir ayrıcalıklar dünyasıyla buluşturmak olarak görüyoruz. Bu hedefi, hizmet verdiğimiz geniş coğrafi ve kültürel yapı içinde tamamlayabilmek amacıyla da bulut tabanlı teknolojilere yatırım yapıyor, büyük veri, CRM ve yapay zekâ çözümlerine odaklanıyor ve sadakat programımızı portföyümüzdeki tüm ürünlerde olduğu gibi güncelliyoruz. Türkiye’nin seyahat ve havalimanı deneyimi odaklı ilk sadakat programı olma özelliğini taşıyan TAV Passport, değişen müşteri talepleri ile yeniden tanımlanıyor. Bu bağlamda önce TAV Passport kartını Classic ve Edition segmentinde daha renkli bir tasarım ile yeniliyoruz. “

“TAV Passport App ile daha hızlı ve daha güvenli bir hizmet sunacağız”

Sözlerine dijital dönüşüm vizyonu perspektifinde hayata geçirdikleri TAV Passport App isimli uygulamayla, müşterilerine nasıl daha hızlı ve daha güvenli bir hizmet sağlayabileceklerini anlatarak devam eden Batkın, uygulamanın sunduğu hizmetleri şöyle anlattı: ”Sürekli erişilebilir olması ve fonksiyonel kolaylıklarının yanında, uygulama ile üyelerimizin günlük hayatlarını da kolaylaştırmayı ve daha iyi bir müşteri deneyimi sunmayı hedefliyoruz. Buradaki amacımız, kullanıcıların her an her yerde hızlı bir şekilde hizmetlerimize ulaşmasını sağlamak. Müşterilerimiz artık Lounge ve Fast Track noktalarında, temassız teknojilerden faydalanarak ilerleyebilecekler. Bunun yanında havalimanı transfer rezervasyon ve satın alma sürecini online yapıp, takip edebilecekler. Ayrıca üyelerimiz kişiye özel tasarlanan kampanyalardan anında haberdar olarak deneyimlerini en üst noktaya taşıyabilecekler.”

TAV İşletme Hizmetleri Hakkında

TAV Havalimanları Holding’in bir iştiraki olan TAV İşletme Hizmetleri, 19 ülkede 70’e yakın havalimanındaki varlığıyla özel yolcu salonu işletmeciliği pazarında dünya liderleri arasında yer almaktadır. TAV İşletme Hizmetleri, misafirlerine seyahate dokunan her alanda uçuş öncesi ve sonrasını kapsayan uçtan uca konforlu ve ayrıcalıklı bir deneyim sağlamayı hedeflemektedir. Portföyünde yolcu karşılama ve uğurlama hizmetleri, hızlı geçiş, sadakat programı, TAV havalimanlarında ticari alanların yönetimi gibi hizmetler de bulundurmaktadır. Primeclass, TAV Passport, Tavport.com, LoungeMe, Airporteasy.com gibi markalarıyla havayolu yolcularına global platformlarda seçkin alternatifler yaratan TAV İşletme Hizmetleri’nin operasyonları, Türkiye’nin yanı sıra Avrupa, Orta Doğu, Kafkaslar ve Orta Asya, Afrika, Latin, Orta ve Kuzey Amerika bölgelerinde devam etmektedir.

Bu haber toplam 2189 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.