• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 27 °C

Tatili cebimizde taşıyoruz

Tatili cebimizde taşıyoruz
Erol Demirtaş: Akıllı birer cep telefonuna sahip herkes on-line bilet alışverişini seçiyor. Ziyaretçilerin yüzde 59.25’I bilet almak için mobil cihazlar üzerinden bağlanıyor

İSTANBUL-Türkiye’nin ulaşım rehberi ve bilet satış platformu neredennereye.com verileri, artık akıllı birer cep telefonuna sahip herkesin ulaşımla ilgili hizmetleri cep telefonundan almaya alıştığını gösteriyor. Mobil teknolojinin sunduğu her an her yerde bilet alabilme kolaylığını, doğru ve ekonomik bilete ulaşma imkanı ile buluşturan neredennereye.com’un ziyaretçilerinin yüzde 59.25’i siteye mobil cihazlardan bağlanıyor.

MOBIL CIHAZLAR ÜZERINDEN BAĞLANıLıYOR
İletişimin vazgeçilmez aracı cep telefonları, hızlı ve kolay seyahat bileti almanın yolu açarken, on-line bilet alışverişinde PC’lerin gözden düşmesine neden oldu.Türkiye’nin ulaşım rehberi ve bilet satış platformu neredennereye.com verilerine göre, ziyaretçilerin yarıdan fazlası, yani yüzde 59.25’i siteye mobil cihazlar üzerinden bağlanıyor. Yüzde 38.49’u ise bilgisayarlar üzerinden neredennereye.com’a ulaşırken, tabletle ulaşanların oranı da yüzde 2.26’da kalıyor.

YÜZDE 64.23’LÜK PAY ANDROID CIHAZLARA AIT
Mobil cihazlar içinde yüzde 64.23’lük pay ise android cihazlara ait. Yüzde 26.75’lik pay Apple IOS cihazlar, yüzde 3.23’lük pay da windows’a ait bulunuyor.15 yılı aşkın zamandır otobüs, tren ve denizyolu seyahatleri için doğru ve ekonomik bilet seçeneklerine yer vererek, hızlı ve güvenilir bilet alma imkanı sağlayan neredennereye.com’un müşteri kitlesinin yüzde 78’inden fazlasını gençler oluşturuyor.

HER YERDE BILETE ULAŞıM KOLAYLıĞı
Verileri değerlendiren neredennereye.com Genel Müdürü Erol Demirtaş, mobil teknolojinin gelişmesi ile hayatı mobil yaşayanların oranının arttığını söyledi. Mobil yaşamın kolaylıklarının alışveriş yapmak gibi pek çok alana da yansıdığını, bunların başında da seyahat hazırlıklarının geldiğini anlatan Demirtaş, artık her yerde her saatte seyahat biletine ulaşılabildiğini belirtti. neredennereye.com Genel Müdürü Erol Demirtaş, ulaşımda kolay bilet almanın öncüsü olan neredennereye.com’a cep telefonları ile bağlanan ziyaretçilerin oranının yüksek oluşunun, akıllı telefona sahip herkesin ulaşımla ilgili hizmetleri cep telefonundan almaya alıştığının göstergesi olduğunu açıkladı. Erol Demirtaş, doğru ulaşım seçeneğini, doğru bileti bularak kolayca bilet alma imkanı sunduklarını belirterek, “Nereden nereye gideceğine karar veren, biletini her yerden, her saatte kolayca alabiliyor” dedi.

MOBIL HAYATA UYUM HıZ KAZANDı
Neredennereye.com Genel Müdürü Erol Demirtaş sözlerini şöyle sürdürdü:“Teknoloji kolaylaşırken hayat hızlandı. Zaman daha değerli hale geldi. Hemen karar vermek, hızlı hareket etmek çağımız insanının yaşam biçimi oldu.  Böyle olunca mobil teknoloji gelişimini, çağdaş insanının yaşamını kolaylaştırmak üzerine kurdu. Tabi ki mobil hayata uyum, internet siteleri için de hayati önem kazandı. Artık sadece internet üzerinden doğru seçenekler sunmak yetmiyor. Neredennereye.com örneğinde olduğu gibi doğru ve ekonomik bilete ulaşma fırsatıyla mobil hayata sahip olanları en iyi şekilde buluşturmak gerekiyor. neredennereye.com verileri içinde yüzde 59’luk mobil cihazlar ve yüzde 64’lük android cihazların payını hem sektörün geldiği nokta, hem de bizim açımızdan önemli bir başarı olarak değerlendirmemiz gerekiyor.”

NEREDENNEREYE.COM HAKKıNDA
Kolay ve hızlı bilet almanın güvenli adresi neredennereye.com 1999 yılında kuruldu. On-line bilet satışı konusunda ilk ve öncü vizyonunu yıllar içerisinde geliştirerek, otobüs, uçak ve tren bileti satın alırken yaşanan zorluk ve sıkıntıları, internet üzerinden alışveriş keyfine dönüştürdü.Yıllar içerisinde artan tecrübesi, gelişen teknolojik alt yapısı ve uzman kadrosu ile hız çağını yakalayarak, internetten güvenli, hızlı ve ekonomik bilet almanızın en kolay yolu haline geldi. neredennereye.com yaygın ulaşım şirketi ağı, hızlı ve güvenilir ekonomik bilet avantajlarını siz değerli müşterilerimizle buluşturarak çağın önceliklerini yakalamayı hedeflemektedir.

FIYAT VE KAMPANYA BILGILERI VERILIYOR
Ulaşımda kolay bilet almanın öncüsü neredennereye.com dan bilet alma deneyimini yaşadığınızda Ulusoy, Metro, Varan gibi 90’ı aşkın otobüs firmasına ait otobüs biletlerine , THY, Atlas Jet, Onur Air  gibi havayolları şirketlerinin uçak biletlerine kolayca ulaşılıyor.Neredennereye.com da karayolu, havayolu, tren ve feribot seferlerinin, güncellenen iletişim bilgileri, güzergah, kalkış ve varış saatleri, fiyat ve kampanya bilgilerinden anında haberdar olabilirsiniz.Otobüs bileti, uçak rezervasyonlarınızı yaparken kullandığınız kişisel bilgileriniz, sitemizin alt yapısında mevcut olan SSL güvenlik sertifikası ile korunmaktadır.Firmalardan bağımsız bir ulaşım rehberi ve arama motoru gibi işleyen sistemimizde on-line otobüs bileti, on-line uçak bileti almak çok kolay, kendinize uygun ulaşım seçenekleriniz için neredennereye.com’dan alacağınız bir bilet ile yepyeni bir dünyaya yolculuğun ilk adımını atacaksınız.

 

 

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.