• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 25 °C

Tarihi dokuya uygun yapılan Arasta evleri törenle açıldı

Tarihi dokuya uygun yapılan Arasta evleri törenle açıldı
Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek,'' Yaptığımız kalıcı hizmetlerle Şehzade Korkut diyarı Korkuteli Nin  çehresini değiştirerek, yayla turizminde Antalya'nın cazibe merkezi haline getirdik.'' dedi.

Abdurrahman Büyükkeskin
Korkuteli/Antalya -
Antalya'nın yaylası denizden 1000 metre yükseklikteki şirin ilçesi Korkuteli'nde Korkuteli Belediyesi'nin ilçenin tarihi dokusuna uygun olarak yaptırdığı 'Arasta' evleri düzenlenen törenle sahiplerine teslim etti. 5 yıl içinde yaptıkları kalıcı hizmetlerle Korkuteli'nin yayla turizminde cazibe merkezi yaptıklarını belirten Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek,'' Yaptığımız kalıcı hizmetlerle Şehzade Korkut diyarı Korkuteli Nin  çehresini değiştirerek, yayla turizminde Antalya'nın cazibe merkezi haline getirdik.'' dedi.  
Korkuteli Belediye başkanı Ömer Niyazi İşlek, “Biz bugün burada açılıştaki amacımız 1 Martta seçim yasağı başlıyor, bürokratın seçim yasağından dolayı açılışlara gelemeyecekleri için açılışı gerçekleştirdik. Sadece 10-15 gün lük ufak işler kaldı. Bu zaman içinde her şey tamamlanacak. 5 yıl önce seçim zaferinde Şehitler anıtında bir söz vermiştik. “Bir Nisandan itibaren Korkuteli’nde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Oldu mu, olmadı. 5 yıl içinde çok hizmetler yaptık.'' ifadesinde bulundu.
korkuteli-.jpg
Bu Arastanın Duvarlarında İhanet Görüyorum
Başkan Ömer Niyazi İşlek, Korkuteli Arasta Evleri Projesini uygulama koyduklarında yaşadıkları enlemeleri bir duvar olarak nitelendirerek engel olanlara sitemde bulundu. Belediye başkanı Ömer Niyazi İşlek, şunları söyledi: “Arasta bitti güzellikleri görüyoruz. Ben başka şeylerde görüyorum. Bu arastanın duvarlarında ihanet görüyorum. Hançer görüyorum meydanında. Kripto hareketlerin görüyorum. Baronlar görüyorum. Benim karşıma çıkıp, benim memleketim 5 yılını, bu memleketin son 3 yılını çoluğumu çocuğumu doğmamış kızımı karımı, facebooklarda müptezellerin arkasına saklanan siyasileri görüyorum bunun arkasında. Ben buradaki arastanın içerisinde kepçe kamyon görüyorum. Anlayan anlıyor. Yüzüme gülüp te hançerleri görüyorum. Ama hiçbir zaman unutmayın, ülkücünün ağzından çıkmışsa yerine getirir. Artık davul bende, tokmak bende. Artık o davul ve tokmakla açılış yapacağız. Ben Korkuteli’nin delisiyim. Bu milletin ve asaletin delisiyim. Benden sonra gelsin akıllılar yönetsin.."

Bu haber toplam 932 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.