• BIST 8872.85
  • Altın 3007.928
  • Dolar 34.2845
  • Euro 37.163
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 4 °C
  • Antalya 16 °C

Tamer Çiçek’in filmi Kanada’da Türkiye adına yarışıyor

Tamer Çiçek’in filmi Kanada’da Türkiye adına yarışıyor
Adonis Turizm’in Başkanı Tamer Çiçek’in yapımcığılını üstlendiği "Kaos" filmi Türkiye’yi Kanada’da düzenlenen "Montreal Dünya Film Festivalinde" temsil ediyor

İSTANBUL - Türkiye turizminin en önemli seyahat acentelerinden Adonis Turizm’in Başkanı Tamer Çiçek’in yapımcığılını üstlendiği "Kaos" filmi Türkiye’yi Kanada’da düzenlenen "Montreal Dünya Film Festivalinde" temsil ediyor. 23 Ağustos-3 Eylül 2018 tarihleri arasında düzenlenen festivalde Tamer Çiçek’in filmi dünya filmleri kategorisinde 23 rakibiyle yarışacak.

kaos-tamer-cicek.jpg

adonis-film-002.jpeg

montreal-film-festivali.jpg42’İNCİ KEZ YAPILIYOR
Tamer Çiçek’in yapımcılığını Yusuf Aslanyürek ile birlikte üstlendiği, yönetmenliğini Semir Aslanyürek’in yaptığı Kaos filminin yer aldığı Montreal Dünya Filmleri Festivali (Festival des Films du Monde de Montreal) FFM’nin bu yıl 42”incisi yapılıyor.

montreal-film-festivali.pngDÜNYA SİNEMASINI GELİŞTİRMEK İÇİN YAPILIYOR
Montreal Dünya Filmleri Festivali, ülkeler arasındaki kültürel çeşitlilik ve anlayışı teşvik etmek, kaliteli sinemacılığı harekete geçirmek, tüm kıtalardaki sinemacılığı geliştirmek ve film yapımcılarına teşvik etmeyi amaçlıyor.
Montreal Dünya Filmleri Festivali, Uluslararası Film Yapımcıları Derneği tarafından Kuzey Amerika kıtasında önem verilen tek festival olarak biliniyor.

adonis-film.jpg

ADONİS TURİZM TÜRK SİNEMASINI DÜNYAYA TAŞIYOR
Kaos filminin hayata geçirilmesinde başta Kültür ve Turizm Bakanlığı olmak üzere tüm ekibin büyük fayreti bulunduğunu belirten Tamer Çiçek “Adonis Film olarak Türk filmciliğini uluslararası arenaya taşımak için girişimde bulunduk. Türk filmlerinin dünya festivallerinde daha çok yer alması ülkeler arasında kültürel ilişkilerin güçlenmesine ve insanlarını birbirini daha iyi anlamasına katkıda bulunacaktır. Böyle bir anlayışta Türkiye adına Kaos filmi ile yer aldığımız için çok heyecanlıyız” dedi.

kaos-tamer-cicek-001.jpg
kaos-tamer-cicek-002.jpg
kaos-tamer-cicek-003.jpgKAOS FİLMİNİN KÜNYESİ ŞÖYLE

Senaryo & Yönetmen: Semir Aslanyürek
Yapımcı: Tamer Çiçek & Yusuf Aslanyürek
Oyuncular: Bülent Emin YARAR, Orhan AYDIN, Erdal SARI, Yetkin DİKİNCİLER, Canan ERGÜDER, Salih USTA, Halil DEMİR, Tansel DOĞRUEL, Süleyman KABAALİ, Gazi İSMAİLOĞULLARI, Ömer DURAN
Tür: Drama
Yıl: 2018
Süre: 110 dk
Dil: Türkçe

Bu haber toplam 11650 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.