• BIST 8714.69
  • Altın 3017.587
  • Dolar 34.2879
  • Euro 36.9787
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 20 °C

Taksim'de 4 yıldızlı kebapçı

Taksim'de 4 yıldızlı kebapçı
Taksim Eresin Hotels'de kaliteli kebabın yeri 4 yıldızlı The Hideout İstanbul ‘Bulunması zor, terk etmesi daha zor’ ve müzikle lezzeti buluşturan ender bir kebapçı...

Özkan Altıntaş-Türkiye Turizm


İSTANBUL- Buz gibi bir rakı, yanında kebap, muhteşem bir servis ve geride Türk müziğinin insanı esir eden nağmeleri… Böyle bir ortamda kim olsa rakıyı yudumlarken büyük keyif alır.
 İstanbul’un her köşesi sihirli bir cennet gibidir. Her köşesinde yeni bir yer keşfeder ve unutmazsınız.



İşte Taksim’de The Hideout İstanbul, adı İngilizce olmasına rağmen tanıtım broşüründe ‘Hard to find difficult to leave’ yazdığı gibi ‘Bulunması zor, terk etmesi daha zor’ olan mekanlardan biri…
Bir kere girdiniz mi o mistik havayı yakalıyor , müzikle lezzetin buluşmasına tanık oluyor mutluluğun doruğuna ulaşıyorsunuz.
İstanbul’un Taksim oteller bölgesinde bulunan Eresin Hotels, kendi bünyesinde kurduğu The Hideout İstanbul adlı 4 yıldızlı kebapçısıyla yerli ve yabancı müşterilere hizmet ediyor.



Önce meze tabağı geliyor… Beyaz peynir, cacık, Antep peyniri, karışık turşu, közde arpacık soğan, nar ekşili sarımsak, acılı ezme, közde kırmızı biber, közde patlıcan salata, soslu patlıcan…
Arada ise isterseniz fındık lahmacun, ceviz içli köfte ister kızarmış, ister haşlanmış yiyebilirsiniz.
Çiğ köfte ve kaburga pilavı da var…  Börülce, barbunya plaki, yaprak sarma, taze fasulye…
Piliç kanat, piliç şiş, piliç pirzola, sakatat ızgara… Her tür kebap… Üzerine ise künefe dahil tüm tatlılar.. Seç beğen al…
Türkiye’nin dünyaca ünlü turistik Eresin Oteli mutfağının usta aşçıları


Ramazan Akkurt ile Faik Zaman’ın hazırladığı  kebapları afiyetle yiyorsunuz.


Sahnede ise Türk Sanat Müziği’nden günümüzün popüler şarkılarına kadar her telden çalan ve söyleyerek  sizi bir kat daha sarhoş eden  udi Murat Ökten ve tef çalan Yasemin Erbaşı’nın müziği doyumsuz duygular yaşatıyor.



The Hideout İstanbul, kebap sevenlerin ve kalite arayanların tam anlamıyla istedikleri bir ortam sunuyor. Zarif dekoru, pırıl pırıl ocakbaşı ve pervane gibi hizmet eden garsonlarıyla müşteriye büyük rahatlık veriyorlar.
Kebabın, tatlının her türlüsünü tadıp, üzerine bir de kahve içtiniz mi, değmeyin keyfinize…


Murat Ökten'in 'Kış' adlı bestesi dinleyenleri duygulandırıyor

Tabii bütün bunları yaparken sahnedeki sanatçılara eşlik ederek istediğiniz şarkıları birlikte söyleyebilirsiniz.
Eresin Hotels’in The Hideout İstanbul’u farklı tatlar, farklı duygular ve kaliteyi arayanlar için bulunmaz bir fırsat sunuyor.
Bu kabapçı nerede derseniz arayın: 0212 212 361 59 00
info@hideoutistanbul.com
www.hideoutistanbul.com  
www.eresinhotels.com.tr


Turizm sektöründe böyle yeni açılan yerleri ilk kez The Madison Oteli Genel Müdürü Ali İmdat Uçar ziyaret eder. Yemeklerin ve ortamın tadına bakar, not verir. Sonra dostlarını alır ve oraya götürür.


Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.