• BIST 9534.96
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 25 °C
  • Antalya 23 °C

Takıntılar Manavgat ve Alanya’da sahnelendi

Takıntılar Manavgat ve Alanya’da sahnelendi
Antalya Büyükşehir Belediyesi kültür-sanat aktivitelerine ağırlık verdi. Pandemi döneminde seyircisinden uzak kalan Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, ilçe turnelerine Manavgat ve Alanya’dan başladı.

Abdurrahman Büyükkeskin
Antalya -
Pandemi döneminde seyircilerinden uzak kalan Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (AŞT), ilçe turnelerine başladı. AŞT oyuncuları hafta sonu Manavgat ve Alanya’da tiyatro severlerle buluştu. İzleyenleri kahkahaya boğan oyun “Takıntılar” isimli oyun Temmuz ayı boyunca seyirciyle buluşmaya devam edecek. 

1 Temmuz’da başlayan normalleşme sürecinin ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi kültür-sanat aktivitelerine ağırlık verdi. Pandemi döneminde seyircisinden uzak kalan Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, ilçe turnelerine Manavgat ve Alanya’dan başladı.

takintilar-manavgat-ve-alanya.jpgMANAVGATLILARDAN AŞT’YE TAM NOT

AŞT, turne programı kapsamında ilk olarak Manavgat Atatürk Kültür Merkezi’nde sahne aldı. Salgın tedbirleri çerçevesinde 540 kişilik salona 320 kişi alındı. Ateş ölçümü ve HES sorgulaması yapılarak içeri alınan izleyiciler Laurent Baffie'nin yazdığı, Deniz Hamzaoğlu'nun yönettiği Takıntılar isimli oyunlu keyifle izledi. Eğlenceli diyaloglarıyla sanatseverlere keyifli bir seyir sunan tek perdelik oyun, izleyenlerden bol bol alkış aldı. Manavgat seyircisi AŞT oyuncularına tam not verdi.

takintilar-manavgat-ve-alanya-001.jpgALANYALILARDAN YOĞUN İLGİ

AŞT oyuncuları 4 Temmuz Pazar akşamı da Alanya Açık Hava Tiyatrosu'nda izleyicilerle buluştu. Takıntılar oyunun Alanya’daki gösterimini 7’den 70’e çok sayıda vatandaş izledi. Pandemi nedeniyle uzun süre alıştığı hayat ve düzenden uzak kalan vatandaşlar, hayatın yeniden normale dönmesiyle birlikte düzenlenen tiyatro oyununa adeta akın etti.

İLÇE TURNESİ SÜRECEK

Farklı sorunları bulunan altı kişinin, takıntılarının çözümü için randevu aldıkları doktorun muayenehanesine gitmeleriyle başlayan Takıntılar isimli oyunda hastaların randevuları için beklemek zorunda kaldıkları esnada birbirlerinin sorunlarını anlamak ve aşmak için gösterdikleri çaba eğlenceli bir dille aktarılıyor. AŞT, Temmuz ayında Takıntılar ve Kunduracı Doktor adlı oyunlarını ilçe ilçe dolaşarak, vatandaşlarla buluşturmayı sürdürecek.

 

Bu haber toplam 1078 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.