• BIST 9060.71
  • Altın 2292.356
  • Dolar 32.3135
  • Euro 35.0966
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 20 °C

Süslü Konak Ataşehir’de, eğlenceli geceler yaşanıyor

Süslü Konak Ataşehir’de, eğlenceli geceler yaşanıyor
Değerli sanatçıların sahne aldığı Süslü Konak ailelerin bir arada eğlendikleri, toplantılarını ve kutlamalarını yaptıkları yer haline geldi.

İSTANBUL - İstanbul’un seçkin mekanlarından Süslü Konak Ataşehir’de, birbirinden değerli sanatçıların katılımıyla nostalji dolu müzikli geceler yaşanıyor. Ataşehir’e renk katan Süslü Konak, eğlence geceleri yanında toplantılara, kır düğünlerine ev sahipliği yapıyor.

suslu-konak-atasehir.jpg

FASIL GECELERİ

İstanbulluların özlediği fasıl geceleri, Sefa, Ayşe ile Ayhan ve Güngör Karakaş gibi birbirinden değerli sanatçıların sahne aldığı Süslü Konak ailelerin bir arada eğlendikleri yer haline geldi. Sanatçıların sahne performansları yanında kır düğünlerinden baby shower partilerine, bayi toplantılarından kurumsal yemeklere, sünnet düğünlerinden mezuniyet balolarına kadar yüzlerce organizasyona ev sahipliği yapılıyor.

suslu-konak-atasehir-001.jpg

KIRK DÜĞÜNLERİ MERKEZİ

Süslü Konak, kapalı alanda 350 kişilik, yeşillikler içindeki 700 kişilik bahçesinde yemekli davetler için tercih ediliyor. Kapıdan girdiğiniz anda sizi kucaklayan yemyeşil bahçesi ve güler yüzlü personeli ile evinizin sıcaklığını yaşatırken, profesyonel hizmet anlayışından kesinlikle ödün vermiyor.
Mekan, kutlama ve toplantı organizasyonlarında kendinizi profesyonel ellere teslim etmenizin yanı sıra; düğün, nişan, kına gibi özel günler için deneyimli bir ekibe sahip bulunuyor.
Ayrıca, sunduğu geniş menü ve organizasyon alternatifleriyle, bütçeye en uygun seçimi yapabilmenin rahatlığını sağlıyor. Türk mutfağından seçilmiş eşsiz lezzetlerin sunulduğu, fiks menü konsepti ile de hizmet veriyor.

suslu-konak-atasehir-002.jpg

SÜSLÜ KONAK, ‘ATAŞEHIR’IN EN SÜSLÜSÜ’

Süslü Konak Ataşehir’i, Haziran 2019 tarihi itibariyle ortaklarıyla işletmeye başlayan Aile Terapisti ve Yaşam Koçu Mehmet Murat Lik, şunları söyledi:
“Süslü Konak, yeni hizmet anlayışı ile “Ataşehir’in En Süslüsü” ünvanını sonuna kadar hak eden eşsiz bir mekan. Bu yılın Haziran ayında ortaklarımızın işletme tecrübelerini de katarak, daha güçlü bir yapılanmaya gittik. Hafta içi fasıl programlarımız, hafta sonu canlı performanslarımız ile misafirlerimize unutulmaz anılar yaşatmayı sürdürüyoruz. Çok yakın zamanda, İstanbul’un akla gelecek ilk aile mekanı olmayı hedefliyoruz. Organize edeceğimiz canlı performanslarla, ailelere hem eğlence, hem çok özel lezzetler sunmaya devam edeceğiz.”

suslu-konak-atasehir-003.jpg

Süslü Konak Ataşehir:
Telefon: 0534 561 79 07 – 0216 688 12 12
Adres: Barbaros Lale Sokak, No:8 Ataşehir-İstanbul

Bu haber toplam 4718 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.