• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 28 °C

Sura Design Hote dünyaya aday

Sura Design Hote dünyaya aday
Sultanahmet’te 4 yıl önce hizmete açılan Sura Design Hotel & Suites Dünyanın en prestijli ödülü olan 2015 World Travel Awards ödüllerine 12 dalda aday oldu.

İSTANBUL- Her yıl yüz binlerce yerli yabancı ziyaretçiyi tarih kokan ortamında ağırlayan ve İstanbul’u kültürel anlamda temsil eden Sultanahmet’te 4 yıl önce hizmete açılan Sura Design Hotel & Suites Dünyanın en prestijli ödülü olan 2015 World Travel Awards ödüllerine aday oldu.

Turizm Oskarları olarak nitelendirilen World Travel Awards’da 2 otel ile toplam 12 dalda aday olduklarını biydiren Sura Hotel Operayon Müdürü Atalay Arıcıoğlu, heyecanlı olduklarını belirterek “Türkiye’ye ve Türk turizmine önemli bir ödül kazandırmak için büyük özen gösteriyoruz. Konuklara lüksü, ihtişamı ve moderniteyi bir arada sunan Sura Design Hotel & Suites ile Türkiye’nin turizm gücünü dunyaya göstermek istiyoruz” dedi.
Sura Hotel Operayon Müdürü Atalay Arıcıoğlu, World Travel Awards’da oylamaların 8 Haziran’da başladığını belirterek “Sura Design Hotel & Suites” destek verilmesi gerektiğini belirtti.

sura-hotel1.jpg

YARIŞMA NASIL OYLANACAK

Linklerin üzerine tıklandığında tüm adaylıklar aynı sayfada açılıyor. Tüm kategorilerde otelin ismini işaretleyip, Vote butonuna tıklayarak oy veriliyor..
Oyunu geçerli sayılması için pratik bir kayıt olma adımının ardından mailinize gelecek onay butonuna tıklamak yeterli oluyor.
Oy verilecek linkler şöyle:
http://www.worldtravelawards.com/vote-for-sura-design-hotel-2015
http://www.worldtravelawards.com/vote-for-sura-hagia-sophia-hotel-spa-2015
http://www.luxuryhotelawards.com/vote-hotel

ADAYLIKLAR
Sura Design Hotel & Suites olarak adaylıklarını şöyle sıraladı:
Europe's Leading Lifestyle Hotel, Europe's Leading Luxury Hotel, Turkey's Leading Boutique Hotel, Turkey's Leading Design Hotel, Turkey's Leading Hotel Suite, Turkey's Leading Lifestyle Hotel

Sura Hagia Sophia Hotel & Spa ile adaylıklar:
Europe's Leading Lifestyle Hotel, Europe's Leading Luxury Business Hotel, Europe's Leading Luxury Hotel, Turkey's Leading Business Hotel, Turkey's Leading Hotel, Turkey's Leading Lifestyle Hotel

Dünyanın lükslerini seçen Luxury Awards’da Sura Hagia Sophia Hotel & Spa olarak Luxury New Hotel, Luxury City Hotel, Luxury Hotel olarak da aday oldu.

Bahsi geçen ödüllerden aday olduğumuz World Travel Awards’da oylamalar başlamıştır, Luxury Awards’da ise 8 Haziran’da başlayacaktır.
Bundan dolayı size aşağıdaki adaylık ve oy verme butonlarının yer aldığı linkleri göndermekte ve değerli desteklerinizi bize oy vererek sürdürmenizi istemekteyiz.

İlk olarak Sura Design Hotel & Suites ile Sultanahmet’e merhaba dedik. Sura Design Hotel & Suites, sayısız çağın açılıp kapandığı, sayısız medeniyet ve kültürün filizlenip hayatta kaldığı tarihi yarım adaya, daha evvel deneyimlemediği bir yenilik getirdi; 60 odalı eşsiz bir tasarım otel…
Ardından Sura Hagia Sophia Hotel & Spa geldi ve bu, Sura Turizm Grubu’nun bu kıymetli bölgeye yapacağı yatırımların devamının geleceğinin en büyük göstergesiydi.
Hayalini kurduğumuz bu yatırımların şimdilerde gerçeğe dönüşünü Sura Hotels & Tourism Group olarak gururla izliyoruz;
2017 yılında açılacak ve beş yıldız kategorisinde hizmet verecek olan 250 oda kapasiteli Sura Museum Hotel ve 60 oda kapasiteli Sura Grand Bazaar Hotel
yavaş yavaş şekillenmeye başlarken, bizler de Sultanahmet’te hedeflediğimiz 1000 yatak kapasitesine yaklaşmış bulunuyoruz.
Artık bu başarılarımızınn, ödüllerle taçlandırılması gerektiğini düşündüğümüz sırada tam 2 ayrı ödülde, birçok kategoride aday gösterilmiş olmamız tesadüf değil. Çünkü başarının kendisi tesadüf değildir.” 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.